sozz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε δεν με ενδιαφερει, ξερω τι κανουν οι καρτες απο πρωτο χερι! Εχω τεσταρει 3χ480 gtx και ξερω καλα τι παιζει... Οπως και 5970χ2, οπως και 3χ5870.... Απλα, με διασκεδαζει με αυτα που λεει... για βγαλε μας μια φωτο να δουμε
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 για βγαλε μας μια φωτο να δουμε να βγαλω μια Photo απο το λιπου μου ? Σημασια εχουν τα κουτια ή να μας δωσει screens bench να συγκρινουμε... Εαν τοσο πολυ καιγεσαι, αυριο θα ανεβω στο παταρι να κατεβασω τα κουτια!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η διαφορα μας ειναι πως οταν λεει εχει τεσταρει ειναι σε φιλους του οποτε θα σου πει πως δεν τις εχει.... Ασε sozz τετοιοι κυκλοφορουν πολλοι Μα φυσικα, συλλεγω κουτια, δεν το εχεις ακουσει ? Πλεον τα κουτια ειναι πιο σημαντικα απο τα γραμματοσημα και τις πεταλουδιτσες :P :P
nikpoth Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 και άμα τεστάρει σε φίλους ρε Nίκο τι έγινε δηλαδή.αυτόματα γίνονται fake?
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσο τεστ να κανει καποιος σε φιλους Νικο ? Ποσο ? Μπορεις να περασεις ωρες πανω απο 2-3 διαφορετικες καρτες για να κανεις τεστ πανω σε 3-4-5 παιχνιδια ? Μπορεις να εχεις παντα τους τελικους οδηγους για ολες ? Εχουν ολοι το ιδιο system configuration ? Απλα δεν ειναι εφικτο.
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η διαφορα μας ειναι πως οταν λεει εχει τεσταρει ειναι σε φιλους του οποτε θα σου πει πως δεν τις εχει....Ασε sozz τετοιοι κυκλοφορουν πολλοι Μα φυσικα, συλλεγω κουτια, δεν το εχεις ακουσει ? Πλεον τα κουτια ειναι πιο σημαντικα απο τα γραμματοσημα και τις πεταλουδιτσες :P :P 3χ480 δεν εχω αλλα ειναι στον απανω οροφο... Σου ετοιμαζω photo απο 5870χ2 και 5970x2 και 5870 2gb απλα πρεπει να σβισω την φατσουλα μου στην μια photo... Δωσε νουμερα σε σενα με τα χαρτονια αναφερομαι ....(Περιμενω crysis) Ναι ξεχασα τις δουλευεις στο pc σου...
nikpoth Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 όχι βεβαια,αλλα σε μια βδομαδούλα με όρεξη και χρόνο όλα γίνονται νομίζω.ποτε με τέλεια ακρίβεια,αλλα στο περίπου σίγουρα.(περίπου=2-3 fps πάνω κάτω)
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Παλιες φωτος....Τωρινη εχεις καμια ? Α ναι ξεχασα, εχω απο την CeBIT που εχω διπλα μου ολη την XFX, την Gainward και την ASUS μηπως να τις ανεβασω ? Ασε που ποιος μου λεει πως εισαι εσυ στις φωτος ? Εγω τραβηξα με το insomnia να τρεχει απο πισω πριν 5 λεπτα..... Ας μην το συνεχισουμε, δεν νομιζω να σε τιμα ολο αυτο.
Nikosgiann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προς υπενθυμιση το νημα αυτο εχει τιτλο: ATI HD6XXX & nvidia GT5XX αφηστε τα αυτα,εχει πλακα στην αρχη,αλλα απο ενα σημειο και επειτα ειναι κουραστικο
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Παλιες φωτος....Τωρινη εχεις καμια ? Α ναι ξεχασα, εχω απο την CeBIT που εχω διπλα μου ολη την XFX, την Gainward και την ASUS μηπως να τις ανεβασω ? Ασε που ποιος μου λεει πως εισαι εσυ στις φωτος ? Εγω τραβηξα με το insomnia να τρεχει απο πισω πριν 5 λεπτα..... Ας μην το συνεχισουμε, δεν νομιζω να σε τιμα ολο αυτο. Δεν εχω μαγαζι !!! Αγοραζω καρτες και αναλογα τις κραταω....Τωρα εχω 5870 2gb αν το eyefinity επαιζε CF θα ειχα κρατησει τις 2χ5970 που ειχα πριν τις δωσω... Δωσε screens γιατι εισαι πολυ φαφλατας ! Οτι ειναι να μας λες να ανεβαζεις BENCHSCREENS και οχι απο σκουπιδοκουτα!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι και θα ειναι στον απανω οροφο ειμαι σιγουρος... Αστο
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι και θα ειναι στον απανω οροφο ειμαι σιγουρος...Αστο Εχω να κανω με 10χρονο μωρο! Την πιπιλα μαγκα ..δωσε screen να δουμε! απο Crysis!!! Σε AVP εφαγες τα μουτρα σου! Σε CRYSIS τα ιδια.... ...τετοιο κλαμα ουτε η Μαρθα Βουρτση! Εγω φιλε παιζω με ολα, και εχω αποψη πανω σε ολα, γιατι τα δουλευω ολα! Για σενα τα κουτια εχουν μεγαλυτερη σημασια παρα οι επιδοσεις!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αστο, νομιζω πως καταλαβαν ολοι ποιος λεει αληθεια και ποιος εχει οπτασιες θερινης νυκτος..... Ακου εκει ειναι στον απανω οροφο, αυτο εγραψε πραγματικα.... Ξερεις εχω 50χ5970 και 50χ480 αλλα ειναι στα Netherlands γαμωτο....
Darth_Fanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω να κανω με 10χρονο μωρο! Το έχω πέι πρώτος αυτό. Εγώ έχω τα πνευματικά δικαιώματα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.