Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να πει μωρε μας εχει πριξει με τις ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ για ΚΑΡΤΕΣ.... Τα min μου στο CRYSIS 1 kai 2 ειναι το AVERAGE σου :lol:
sozz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 τους driver στις καρτες που ανεβασατε τα ειδατε?
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα το βιντεακι με το METRO2033 ειχε βγει τις πρωτες μερες κυκλοφοριας της 480 και δεν ισχυει πλεον, αυτο το εχουμε συζητησει ενα εκκατομυριο φορες. Τα αλλα δυο βλεπω ανεβηκαν 2 μερες πριν απο αυτο οποτε τι συζηταμε ? Δεν βλεπετε πως ανεβηκαν τον Μαιο ? 4 μηνες πριν ακριβως.... Οσο για τα νουμερα που ανεβασες τι λενε ακριβως ? Μονο για την 5970 ανεβασες...Οποτε τι συγκρινεις ? Αστους sozz, εχουν μεινει μονο 4 μηνες πισω
nikpoth Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 και στη ATI παλιούς οδηγούς έχει ρε τρελέ! εκτος αν μας πεις τώρα ότι από κι και πέρα δεν δώσανε τίποτα..
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Aστειες καταστασεις!!! ---------- Προσθήκη στις 20:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:24 ---------- Οσο για τα νουμερα που ανεβασες τι λενε ακριβως ? Μονο για την 5970 ανεβασες...Οποτε τι συγκρινεις ? Οτι εισαι ασχετος ή ημιμαθης με το θεμα Θα πω ενα τελευταιο και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα καταλαβουν -> Στην Μοσχα αδερφια μου στην Μοσχα θα γινει η πρασινη ΕΠΑΝΑΣΤΑ!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι οδηγοι της 5970 ηταν ηδη μηνων αφου βασικα μιλαμε για 5870, οι βελτιωσεις αναμεσα σε 4 μηνες πριν και τωρα ειναι μηδαμινες. Οι οδηγοι της 480 ηταν λιγων ημερων, τι συγκρινετε ? Φυσικα μωρε, εχω ολες τις καρτες εδω σε αντιθεση με σενα που ΕΙΧΕΣ την 5970, αλλα ειμαι ημιμαθης....Για δες τι μαθαινει κανεις...... Δεν παει πουθενα να συζηταμε με κολλημενους, ακομα και αυτα που σου εδωσα που ειναι απο ενα απο τα πλεον γνωστα Review Site στον κοσμο τα προσπερασες και απαντησες με τεστ 4 μηνων, τι αλλο να πουμε ?
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οι οδηγοι της 5970 ηταν ηδη μηνων αφου βασικα μιλαμε για 5870, οι βελτιωσεις αναμεσα σε 4 μηνες πριν και τωρα ειναι μηδαμινες. Οι οδηγοι της 480 ηταν λιγων ημερων, τι συγκρινετε ? Φυσικα μωρε, εχω ολες τις καρτες εδω σε αντιθεση με σενα που ΕΙΧΕΣ την 5970, αλλα ειμαι ημιμαθης....Για δες τι μαθαινει κανεις...... Δεν παει πουθενα να συζηταμε με κολλημενους, ακομα και αυτα που σου εδωσα που ειναι απο ενα απο τα πλεον γνωστα Review Site στον κοσμο τα προσπερασες και απαντησες με τεστ 4 μηνων, τι αλλο να πουμε ? Τι εχεις!!!! Ελα σε μενα μηλας Καλο το αστειο αλλα δεν τραβαει με μενα... Αστες να σκονιζονται τις αορατες καρτες σου ...γινεσαι περιγελος και εδω! Σε Βαρεθηκα! δεν ξανασχολουμε μαζι σου...
nikpoth Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά ξεφύγαμε λίγο γιατί είσαι ισχυρογνώμων.μια τα λες έτσι,μια αλλιώς ,όπως σε συμφέρει.Αμα συζητάμε κάτι και δεν σε βολεύει μετά τα αλλάζεις και το πας αλλου.συνεχεια το ίδιο φίλος.ποτε δεν έχεις παραδεκτή τίποτα και συνεχεια κανεις μια Προπαγάνδα,να το πω? όπου στάθης και βρεθείς κανεις μια διαφήμιση στην nvidia και ρίχνεις λάσπη για τις άλλες κάρτες.
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως κατασκευασα τα αποτελεσματα απο το Techpowerup ? Τιτανα φοβερε σου φτανουν 2 η θελεις και αλλες ? Εχω πει πολλες φορες, αν δεν ξερετε μην μιλατε....Μερικοι ομως τον χαβα σας...
nikpoth Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως κατασκευασα τα αποτελεσματα απο το Techpowerup ? Τιτανα φοβερε σου φτανουν 2 η θελεις και αλλες ? Εχω πει πολλες φορες, αν δεν ξερετε μην μιλατε....Μερικοι ομως τον χαβα σας... Άντε ματάκια μου.Βάλε την από κάτω να σου έρθει το φως το αληθινό..
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 nikpoth δουλευω 4 καρτες αυτο τον καιρο σε συγκριτικα, ξερω ποια κανει τι. Αν ειχα ορεξη θα εβαζα και αλλα 2 κουτακια στην οθονη ετσι για να γουσταρουμε αλλα νομιζω αυτα αρκουν για να σταματησουν μερικοι να λενε οτι τους κατεβει.
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 nikpoth δουλευω 4 καρτες αυτο τον καιρο σε συγκριτικα, ξερω ποια κανει τι.Αν ειχα ορεξη θα εβαζα και αλλα 2 κουτακια στην οθονη ετσι για να γουσταρουμε αλλα νομιζω αυτα αρκουν για να σταματησουν μερικοι να λενε οτι τους κατεβει. Μαλλον δεν ξερεις να τις δουλευεις γιατι αυτα που λες δεν συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα... Ελα ειναι χαρτονια πες το μας! Δειξε καμια εικονα bench...το χαρτονι το φαγαμε! Γιατι οσα εχεις πει πεφτουν στο ΚΕΝΟ!
sozz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αι λοβ δις θρεντ :o χαχα0χ0αχ0α :lol: ΥΓνικ κ τραβα ενα βιντεο τις καρτες να τρεχουν metro μια μια και ανεβασε τα στο youtube μονο ετσι θα σε πιστεψουν τραβα και το pc απο μεσα
Titanomaxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα0χ0αχ0α :lol:ΥΓνικ κ τραβα ενα βιντεο τις καρτες να τρεχουν metro μια μια και ανεβασε τα στο youtube μονο ετσι θα σε πιστεψουν τραβα και το pc απο μεσα Φιλε δεν με ενδιαφερει, ξερω τι κανουν οι καρτες απο πρωτο χερι! Εχω τεσταρει 3χ480 gtx και ξερω καλα τι παιζει... Οπως και 5970χ2, οπως και 3χ5870.... Απλα, με διασκεδαζει με αυτα που λεει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.