Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα σου δινει τις καλυτερες επιδοσεις στην αγορα σε μονοπυρηνη καρτα, αυτο δεν μετραει ?

Δεν εχω το κομπλεξ της μονοπυρηνης! Αποδοση με μια καρτα δεν εχεις (στην εκταση που την θελω εγω)

Αλλα δυστιχως με το EYEFINITY μονο μονοπυρινη μπορω να παρω... :-)

Γιατι και οι δυο σε CF-SLI + EYEF τα κανανε θαλασσα...καπως καλυτερα η ΑΤΙ. Η nvidia ειναι απλα τραγικη!

Δημοσ.
Μα σου δινει τις καλυτερες επιδοσεις στην αγορα σε μονοπυρηνη καρτα, αυτο δεν μετραει ?

OXI αν τα μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω συνδυαστούν με υψηλή τιμή αγοράς. ...

Δημοσ.
Ναι αλλα απο τα 450 της GTX480 για μια 5970 πηδας στα 580ε.

Αμα το παμε ετσι δεν εχει τελειωμο η εξισωση.

550 εχει η πιο φθηνη 5970 και 450 η gtx480 μιλαμε για 100 ευρω διαφορα...

Δημοσ.
Ναι αλλα απο τα 450 της GTX480 για μια 5970 πηδας στα 580ε.

Αμα το παμε ετσι δεν εχει τελειωμο η εξισωση.

Η 5970 (900/1200)σε κανονικες συχνοτητες ειναι πανω απο 50% ταχυτερη! Οποτε αστο, τρωει τρελο ΚΑΖΟ το 480 gtx....

Ειχα 5970 και αστο η καρτα δεν υπαρχει! Σακατευει στο διαβα της...

30.000 + ποντους στο VANTAGE στα 900/1200 και 17.000 στο extreme vantage τα λενε ολα !!! (και ολα αυτα σε καθε μερα)

Δημοσ.

Ασε το Vantage, προγραμμα που πετσοκοφτηκε για να μην υποστηριζει το PhysX της NVIDIA μετα απο ενσταση της ΑΤΙ για μενα δεν μετραει. Περα απο το οτι δεν αντικατοπτριζει τις διαφορες σε παιχνιδια.

Επειδη την εχω διπλα μου αυτη την στιγμη θα σου πω πως 50% δεν ειναι πιο γρηγορη ουτε με σφαιρες. Η μια πχ χτυπαει 150 και η αλλη 200 σε παιχνιδια σαν το Bad Company 2, αυτο δεν το λες 50%. Ναι σε μερικα παιχνιδια που ευνοουν τις ΑΤΙ, βλεπε DIRT2, φτανει εκει η διαφορα, σε αλλα ομως, βλεπε Metro2033 και AVP η 480 βγαινει αρκετες φορες μπροστα. Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.

Δημοσ.
Ασε το Vantage, προγραμμα που πετσοκοφτηκε για να μην υποστηριζει το PhysX της NVIDIA μετα απο ενσταση της ΑΤΙ για μενα δεν μετραει. Περα απο το οτι δεν αντικατοπτριζει τις διαφορες σε παιχνιδια.

Επειδη την εχω διπλα μου αυτη την στιγμη θα σου πω πως 50% δεν ειναι πιο γρηγορη ουτε με σφαιρες. Η μια πχ χτυπαει 150 και η αλλη 200 σε παιχνιδια σαν το Bad Company 2, αυτο δεν το λες 50%. Ναι σε μερικα παιχνιδια που ευνοουν τις ΑΤΙ, βλεπε DIRT2, φτανει εκει η διαφορα, σε αλλα ομως, βλεπε Metro2033 και AVP η 480 βγαινει αρκετες φορες μπροστα. Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.

Σε ποιο ονειρο τα εχεις δει αυτα ? ;)

Στο AVP σε σακατευω... και στο Metro... Λοιπον δωσε screen απο AVP....

Περιμενε boy γιατι μας λεει παπαδιες και δεν γουσταρω...

5970 (900/1150) = 58 fps

avpdx11.jpg

Uploaded with ImageShack.us

470 με χρονισμους 800/1600/1100 = 35 fps (το ιδιο βγαζει και η 480 gtx)

avpdx111.jpg

2χ480 SLI default = 70 fps

defc.png

2x470 SLI OC (800/100/1600) =70 fps

avpdx11sli.jpg

Η 5970 κραταει πολυ καλα και με πιο λογικες ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ απο τα αλλα setups....οποτε nik k εισαι MEGA FAIL !

Δημοσ.

Χαχαχαχα, λες ε ?

Καλα οταν ξανακανω τα συγκεκριμενα τεστ (δεν κραταω SS σε καθε τεστ σαν αποδειξη) και ανεβασω εικονες (προσεχε μιλαμε για 2560χ1600) θα τις ανεβασω για να γελασουμε οπως λες και εσυ :)

Δημοσ.

Αφήστε τον ρε παιδιά να πιστεύει ότι θέλει μήπως ησυχάσουμε. Αφού το παιδί δεν παίρνει τι το ζορίζετε; Αυτός όσο του απαντάτε τόσο θα απαντάει.. Μπαίνω μήπως υπάρχει καμιά νέα πληροφορία και κάθομαι διαβάζω πόσες σελίδες το κοντό και το μακρύ του καθενός

Δημοσ.
Χαχαχαχα, λες ε ?

Καλα οταν ξανακανω τα συγκεκριμενα τεστ (δεν κραταω SS σε καθε τεστ σαν αποδειξη) και ανεβασω εικονες (προσεχε μιλαμε για 2560χ1600) θα τις ανεβασω για να γελασουμε οπως λες και εσυ :)

Bαλε και Χ32ΑΑ να γουσταρεις :-D

Nik K ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

H 480 GTX και τους ΠΥΚΝΩΤΕΣ να τιναξεις στο OC, της 5970 τα ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ θα βλεπεις!

Δημοσ.

SS δεν ζητησες ? Οταν τις ανεβασω βλεπουμε για το σοβαρεψου, προς το παρον βολεψου εδω :

metro_2033_1920_1200.gif

avp_2560_1600.gif

Οχι ακριβως τα νουμερα μου αλλα στο περιπου, βεβαια και αυτος ψεματα λεει...Γμτ...Ολοι πρασινοι ειναι στον κοσμο :)

Δημοσ.
SS δεν ζητησες ? Οταν τις ανεβασω βλεπουμε για το σοβαρεψου, προς το παρον βολεψου εδω :

metro_2033_1920_1200.gif

avp_2560_1600.gif

Οχι ακριβως τα νουμερα μου αλλα στο περιπου, βεβαια και αυτος ψεματα λεει...Γμτ...Ολοι πρασινοι ειναι στον κοσμο :)

:lol::lol:

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΜΙΚΡΕ!!!!!

(900/1150-1200) δεν θυμαμαι ακριβως!

33881902.jpg

75846311.jpg

96546917.jpg

88263529.jpg

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tIj_Ob_qlsI[/ame]

....ε ρε ΚΛΑΜΑ!!!! Η 480 μικρε NIK παει ΑΣΑΛΙΩΤΗ !!!

Και ερχεται αρκετο ξυλο απο ΑΤΙ, προσδεσου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...