Προς το περιεχόμενο

οθόνη 23΄΄

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά έκανες.

Να δούμε αν θα μείνει για εμάς όταν θα είμαστε σε θέση να την χτυπήσουμε τόσοι που την έχουν πάρει :Ρ

με τέτοια ζήτηση λες να μην φέρουν??;););)

Δημοσ.

φέραν και άλλες, πριν λίγες μέρες που παρήγγειλα την δικιά μου έγραφε στην msystems μικρή διαθεσιμότητα, σήμερα που τσέκαρα το είχαν βγάλει.

Δημοσ.

Ε μη μου πεις ότι δε σου 'χει τύχει να παρατείνεις για διάφορους λόγους (οικονομικούς ως επί το πλείστον) κάποια αγορά και όταν επιτέλους είσαι σε θέση να την κάνεις, είτε να μη βρίσκεις το προϊόν πλέον είτε να έχει ανέβει η τιμή (if that's the case) :Ρ

Βέβαια το θετικό είναι διπλό (μέχρι τώρα), ότι πέρα απ' το Msystems την έχει και το e-gate στην ίδια τιμή, και ότι παρά τη ζήτηση δεν έχει ανέβει ακόμα η τιμή, κάτι που έχουμε δει τόσες και τόσες φορές να συμβαίνει σε άλλα παντοπωλεία :Ρ

Δημοσ.
Ε μη μου πεις ότι δε σου 'χει τύχει να παρατείνεις για διάφορους λόγους (οικονομικούς ως επί το πλείστον) κάποια αγορά και όταν επιτέλους είσαι σε θέση να την κάνεις, είτε να μη βρίσκεις το προϊόν πλέον είτε να έχει ανέβει η τιμή (if that's the case) :Ρ

Βέβαια το θετικό είναι διπλό (μέχρι τώρα), ότι πέρα απ' το Msystems την έχει και το e-gate στην ίδια τιμή, και ότι παρά τη ζήτηση δεν έχει ανέβει ακόμα η τιμή, κάτι που έχουμε δει τόσες και τόσες φορές να συμβαίνει σε άλλα παντοπωλεία :Ρ

αν μου έχει τύχει λέει :mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...