Προς το περιεχόμενο

wii hack h original Games???

danny.solberg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,όπως πάντα όταν έχω μια δυσκολία τρέχω σ εσάς γ βοήθεια.....το θέμα π έχω αυτό τον καιρό είναι το εξής....εδώ κ 1,5χρόνο έχω την κονσόλα wii(κ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος..γ να μην τρέξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι)!!!!έχω φτάσει λοιπόν στο σημείο π πρέπει ν αποφασίσω αν θα προχωρήσω σε κάποιο mod ή όχι....

έχω διαβάσει κάποια πράγματα στο forum τα οποία δεν με καθυσηχάζουν 100%...Από την άλλη έχω δεί posts γ gamers π είναι ευχαριστημένοι απο games π παραγγέλνουν από sites όπως το play.com...

η ερωτησή μ είναι η εξής:να δοκιμάσω να το hackarω η να βγάλω μια paysafe να είμαι ήσυχος???

Δημοσ.

Με paysafe δεν μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από εξωτερικό. Τις κονσόλες δεν τις χακάρουμε για να παίζουμε πειρατικά παιχνίδια αλλά για τα καλούδια που μας προσφέρουν.

[τεμπέλης mode]

Πχ στο Wii δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς να ψάχνεις και να αλλάζεις δισκάκια αν περάσεις τα παιχνίδια μέσω του hack σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.[/τεμπέλης mode]

Δημοσ.

Αν το wii είναι εντός εγγύησης (λογικά είναι, 1.5 χρόνο το έχεις) μην το ξεκλειδώσεις ακόμα.

Όταν λήξει η εγγύησημ ξεκλείδωσέ το ώστε να μην κουράζεται το laser του dvd του. Η εμπειρία (από ps1, ps2, xbox) λέει ότι μετά από μερικά χρόνια χρειάζεται αλλαγή το DVD και κοστίζει αρκετά, συνήθως περισσότερο από μια μεταχειρισμένη κονσόλα.

Δημοσ.

είδα κάποια posts π εξηγούν πώς να το κάνω με εξωτερίκο δίσκο αλλα νομίζω αφορούν την έκδοση 4.2...εγώ έχω την 4.3Ε,εκεί τί κάνουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...