Tsints Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ως πρώτο μου ποστ, θα περιγράψω μια απερισκεψία της στιγμής. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Πως έγινε;Έχω Windows 7 x64. Επειδή δεν δούλευε η συντόμευση από το παιχνίδι Assassins' Creed, έκανα δεξί κλικ στη συντόμευση --> Άνοιγμα με --> Επιλογή προεπιλεγμένου προγράμματος --> .../Assassins' Creed.exe Έλα όμως που δεν πρόσεξα ότι ήταν τσεκαρισμένη η επιλογή "Άνοιγμα αυτού του είδους αρχείου πάντα με το επιλεγμένο πρόγραμμα". Τώρα κάθε συντόμευση που πάω να ανοίξω, είτε πρόγραμμα, είτε φάκελος, οτιδήποτε... προσπαθεί να την ανοίξει με το συγκεκριμένο .exe, και φυσικά βγάζει σφάλμα. Ξέρει κανείς αν μπορεί να διορθωθεί κάπως; Ο υπολογιστής μου πλέον δεν είναι σε αξιοποιήσιμη μορφή... Ενημερωτικά, οι συντομεύσεις έχουν κατάληξη .lnk. Σημειώνω ότι η επαναφορά συστήματος δεν δουλεύει. Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καλωσηρθες. Θα πας στην συντομευση , θα κανεις δεξι κλικ ανοιγμα με...., αναζητηση και θα ορισεις με ποιο προγραμμα να ανοιγει καθε φορα.Αν θελεις αφηνεις κλικαρισμενο το να ανοιγει παντα με αυτο το προγραμμα αλοιως το ξεκλικαρεις.
dewn735 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για το τυπικό και μόνο της υπόθεσης, το παλικάρι βρήκε την απάντηση εδώ: http://www.computing.net/answers/windows-7/windows-7-lnk-file-association-problem/1233.html
Tsints Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 OK, κατέβασα το fix και όλα δουλεύουν μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.