Προς το περιεχόμενο

asus wirelless

darkdemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ με το wifi..εγω θελω να μ βρεις μια καρτελα που να λεει πληροφοριες για την γραμμη σου και αν ειναι connected..

ψαξε μια μια τις καρτελες απο την αρχη (η καπου που να αναφερει WAN η Internet Connection η κατι παρομοιο) και κανε

ενα ss..κατσε να δω και μια το manual εγω μπας και βρω κατι..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ με το wifi..εγω θελω να μ βρεις μια καρτελα που να λεει πληροφοριες για την γραμμη σου και αν ειναι connected..

ψαξε μια μια τις καρτελες απο την αρχη (η καπου που να αναφερει WAN η Internet Connection η κατι παρομοιο) και κανε

ενα ss..κατσε να δω και μια το manual εγω μπας και βρω κατι..

κατσε αυτο θα ειναι καρτελα των windows η θα το βρω μπενοντασ στην ip που μου δινει? και ψαχνοντας και εκει τις διαφορες καρτελς που μου δινει?

Δημοσ.

οχι..ειναι καρτελα του ρουτερ..μπες στην ip και παρτες με την σειρα τις σελιδες καπου πρεπει να λεει info για

την γραμμη σου και την συνδεση,ταχυτητες, status κτλ..

Δημοσ.

επισης μια διορθωση .θα βαλεις pppoe/llc η pppoa/vc.οχι pppoe/vc Ουτε Pppoa/llc.

και το καλυτερο απο ολα ειναι pppoe/llc διοτι ολα τα dslam παιζουν με αυτο πλεον.

Δημοσ.

λοιπον οι εικονες που βαζω ειναι μετα την εγκατασταση και αφου ειμαι απλως συνδεδεμενος με το καλωδιο ethernet δηλαδη δεν ειμαι μεσα στο δηθεν ασυρματο που εχω δημιουργησει ( αυτη τη στιγμη δεν μπρω να ανοιξω κανενα site εκτος αυτουνου του ρουτερ )

73174840.png

83441595.png

Uploaded with ImageShack.us

21386981.png

13117710.png

40261817.png

91847219.png

τωρα δεν ξερω εαν ειναι οι σωστες φοτο ..οσο για την ιπ automatically δεν ξερω πως να το κανω

Δημοσ.

ωραια.α.θα βαλεις Pppoe/llc .β.που ειναι και ο λογος που δεν συνδεεσαι.οπως βλεπεις δευτερη εικονα γραφει authentication failure Που σημαινει η οτι δινεις λαθος στοιχεια και δεν μπαινει η το password σου εχει καποιο παραξενο συμβολο μεσα που δνε το δεχεται το ρουτερ.θα συνδεθεις οταν δεν θα βγαζει authentication failed και το πιο βασικο οταν στην πρωτη εικονα εκει που γραφει default gateway δεν θα ειναι κενο αλλα θα σου γραφει καποιο νουμερο.

Δημοσ.

ωραια εκανα αυτα αλλα παλι τπτ......συνδεεται στο δικτυο αλλα οχι στο νετ....ισως ειναι αυτο με την αυτοματη ip που μου ειπατε και βασικα και εδω μου λεει κατι....

74273228.png

οσο για τα στοιχεια τα νεα μενουν περιπου τα ιδια

44236488.png

Δημοσ.

πρεπει οπωσδηποτε να τσεκαρεις το τι περνας σαν username/password..

εμενα πχ που εχω forthnet ειναι :

Username : [email protected]

Password : xxxxx@#$%

και πες μας, απο οτι βλεπω εχεις συγχρονισει οπως φαινεται στα 4,5 ss..

Δημοσ.
πρεπει οπωσδηποτε να τσεκαρεις το τι περνας σαν username/password..

εμενα πχ που εχω forthnet ειναι :

Username : [email protected]

Password : xxxxx@#$%

και πες μας, απο οτι βλεπω εχεις συγχρονισει οπως φαινεται στα 4,5 ss..

admin kai admin βαζω

Δημοσ.

admin/admin ειναι για να μπεις στο ρουτερ..εγω λεω να τσεκαρεις τα στοιχεια αυτα που μπαινεις στο ιντερνετ !

τα στοιχεια της συνδεσης σου..με ποια εταιρια εισαι ? ote ? forthnet ? on ?

Δημοσ.

εκει δεν θα βαλεις admin admin αλλα τα στοιχεια της συνδεσης σου πχ [email protected] [email protected] [email protected] αναλογα τι εταιρεια εχεις.το admin admin το εχεις μονο για να μπεις στο 192.168.χ.1

οσο βλεπεις authentication failed δεν θα μπεις ποτε.

Δημοσ.

παιδια τα καταφερα......τελικα το username ηταν το λαθος....νομιζα οτι εκει εβαζα αυτο που θελω για το ασυρματο........σας ευχαριστω παρα πολυ...κυριως για την υπομονη σας τοσες μερες........και παλι ευχαριστω......

Δημοσ.

ωραιος...τιποτα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε και να βοηθιομαστε και μεις ;) καλο σερφαρισμα.. !!

Δημοσ.

και ενημερωτικα.αλλο το username password για να μπεις στον ρουτερ που ειναι συνηθως admin admin αλλο username kai password για την συνδεση σου πχ [email protected] και αλλο password για το ασυρματο σου που το οριζεις εσυ και καλο θα ειναι να βαλεις wpa/wpa2

Δημοσ.

εγω προτεινω wpa2 αυστηρα..τυχαια πηγα σε ενα saturn και μιλησα με εναν πωλητη ο οποιος μου ειπε

ετσι οπως το φερε η κουβεντα, οτι μπορεσε και εσπασε το μοναδικο wpa στην περιοχη του μεσα σε 12 λεπτα !!

δεν τον πιστευω 100% ισως κατι αλλο ενοουσε αλλα..ποτε δεν ξερεις...οποτε...WPA2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...