Προς το περιεχόμενο

asus wirelless

darkdemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα ενα ρουτερ ασυρματο asus wl-am604g το θεμα ηταν οτι δε μπορουσα να το κανω εγκατασταση και εκανα μαλλον μ@λακια αφου μου ελεγε να παταησω μια ip στο πειριγητη το εκανα αλλο μαλλον πειραξα κατι..τωρα συνδεεται ασυρματα οχι οχι στο νετ γιατι λεει ειναι περιορισμενο....οταν τωρα συνδεω το ρουτερ κια παταω την ip μου λεει πως η συνδεση δεν ειναι εφικτη....οποτε τωρα ναι μεν βλεπει το ασυρματο αλλα δεν μπενει νετ ...ειναι και συνδεμενο μεσω εθερνετ αλλα δν μου ανοιγει τιποτα

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πίσω από το router-άκι σου θα βρεις ένα μικρό κουμπί που κάνει reset. Με το router ανοιχτό, κράτησε το κουμπί πατημένο με μια οδοντογλυφίδα για 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσουν όλα τα λαμπάκια.

Μετά το μηχάνημα θα έχει πάλι τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το βιβλιαράκι.

Επίσης, θα πρέπει να βάλεις την συσκευή δικτύου να παίρνει αυτόματα διεύθυνση IP.

Δημοσ.
Πίσω από το router-άκι σου θα βρεις ένα μικρό κουμπί που κάνει reset. Με το router ανοιχτό, κράτησε το κουμπί πατημένο με μια οδοντογλυφίδα για 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσουν όλα τα λαμπάκια.

Μετά το μηχάνημα θα έχει πάλι τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το βιβλιαράκι.

Επίσης, θα πρέπει να βάλεις την συσκευή δικτύου να παίρνει αυτόματα διεύθυνση IP.

το τελευταιο δεν το καταλβα ...τι ενοεις?πως το κανω αυτο?

βασικα δες ...στην αρχη μου λεει να μπω στην ip http://192.168.1.1./ μετα το βιβλιο λεει να περιμενω να εντοπισει την συνδεση σε περιπτωση που δενεντοπισει μου λεει να καν manual .. και μετα με ρωταει VPI/VCI να βαλω αριθμους εψαξα και βρηκα οτι θελει 8/35 αλλα δεν ξερω μιας κ δν ειμια σιγουρος ΚΑΙ μου εχει επιλογες επειτα για την συνδεση ppp over atm(pppoa)

ppp over ethernet (pppoe)

mac encapsulation (mer)

ip over atm ( ipoa)

bridging

δεν ξερω ποιο να βαλω βασικα......και μετα μου εχει encapsulation mode για επιλογη llc kai λοιπα

τελος λεει enable 802.1q...ολα αυτα δεν ξερω τι ειναι...καμοια βοηθεια τι να βαλω?

Δημοσ.

βαλε..

VPI/VCI 8/35

ppp over ethernet pppoe

username / password συνδεσης σου και εισαι οκ..

μην πειραξεις τιποτα αλλο !!

επισης αν μπορεις και ξερεις ανεβασε κανενα screenshot απο το μηχανημα σου και σου λεμε

ακριβως που και τι να πειραξεις..

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου εκανα οτι μου ειπες και αυτη την φορα κατω δεξια που δειχνει το ασυρματο δικτυο συνδεομαι...λεει δλδ εγινε συνδεση ( και οχι οπως πριν που το εκανα εγω και κολλουσε στο ανακτηση διεθυνσης) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει καμοια σελιδα και δεν συνδεεται κανονικα....εδω βαζω τις εικονες

59192363.png

Uploaded with ImageShack.us

14537009.png

67415243.png

26371185.png

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου εκανα οτι μου ειπες και αυτη την φορα κατω δεξια που δειχνει το ασυρματο δικτυο συνδεομαι...λεει δλδ εγινε συνδεση ( και οχι οπως πριν που το εκανα εγω και κολλουσε στο ανακτηση διεθυνσης) αλλα και παλι δεν μου ανοιγει καμοια σελιδα και δεν συνδεεται κανονικα....εδω βαζω τις εικονες

59192363.png

14537009.png

67415243.png

26371185.png

Δημοσ.

Ωραια..λοιπον θα σ λεω με 1ο 2ο 3ο screenshot τι βαζεις..

1ο - Not List

2o - PPPoA η PPPoE οτι και να βαλεις καλο ειναι..και κατω VC/MUX..

3o - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ SS..ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ PPPOA Η PPPOE ΘΑ Σ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

4o - αυτο δειχνει οτι εισαι connected μεσω wireless..ok..

δοκιμασε αυτα και τα λεμε παλι..gl;)

Δημοσ.

Ωραια..λοιπον θα σ λεω με 1ο 2ο 3ο screenshot τι βαζεις..

1ο - Not List

2o - PPPoA η PPPoE οτι και να βαλεις καλο ειναι..και κατω VC/MUX..

3o - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ SS..ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ PPPOA Η PPPOE ΘΑ Σ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

4o - αυτο δειχνει οτι εισαι connected μεσω wireless..ok..

δοκιμασε αυτα και τα λεμε παλι..gl;)

Δημοσ.

ολα οκ και καλα...αλλα μετα οταν γινεται συνδεση δεν κανει τιποτα....σε καποιο σημειο μου λεει πως ισως πρεπει να βαλω χειροκινητα την ip και κατι τετοιο...ολα αυτα τα κανω με συνδεδεμενο το καλωδιο μετα το βγαζω και ανοιγω το ασυρματο για να ψαξει και βρισκει κανονικα τ δικτυο συνδεεται αλλα μου δειχνει αυτη την εικονα οταν παω να το δω,,,οι 2 υπολογιστες μια γινονται μαυροι μια μπλε και μια ενναλαξ

12318671.png

Δημοσ.

ολα οκ και καλα...αλλα μετα οταν γινεται συνδεση δεν κανει τιποτα....σε καποιο σημειο μου λεει πως ισως πρεπει να βαλω χειροκινητα την ip και κατι τετοιο...ολα αυτα τα κανω με συνδεδεμενο το καλωδιο μετα το βγαζω και ανοιγω το ασυρματο για να ψαξει και βρισκει κανονικα τ δικτυο συνδεεται αλλα μου δειχνει αυτη την εικονα οταν παω να το δω,,,οι 2 υπολογιστες μια γινονται μαυροι μια μπλε και μια ενναλαξ

12318671.png

Δημοσ.

δεν ξερω τι γινεται με το Pc αλλα..το ρουτερ παιρνει ιντερνετ ? συγχρονιζει ? παιρνει δλδ ip απο τον provider ?

ανεβασε ss..

Δημοσ.
δεν ξερω τι γινεται με το Pc αλλα..το ρουτερ παιρνει ιντερνετ ? συγχρονιζει ? παιρνει δλδ ip απο τον provider ?

ανεβασε ss..

απο τι να βγαλω ? που ?

Δημοσ.

απο την καρτελα στο ρουτερ που λεει για τα στατιστικα γραμμης/συνδεσης..

και στις ρυθμισεις ασυρματης συνδεσης δικτυου και ενσυρματης βαλε να παιρνει ip automatically..

Δημοσ.
απο την καρτελα στο ρουτερ που λεει για τα στατιστικα γραμμης/συνδεσης..

και στις ρυθμισεις ασυρματης συνδεσης δικτυου και ενσυρματης βαλε να παιρνει ip automatically..

για το 1 που μου λες νομιζω οτι αυτο εδω το screenshot κανει...αλλιως πες μου αμα ειναι να βγαλω καποιο αλλο .

85955863.png

Uploaded with ImageShack.us ..αυτο λοιπον το εβγαλα αφου ειχα συνδεθει στο δηθεν ασυρματο που ειχα κανει...και ειχα βγαλει το καλωδιο τοu ethernet....

τωρα για το 2 δεν ξερω τι ειναι και πως το κανεις.....οποτε με βοηθας λιγο σε παρακαλω? ευχαριστω:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...