PaokToTheBone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εχω την παραπανω μητρικη και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα, οταν ανοιγω το pc μερικες φορες,μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο σε μη ασφαλες/αναγνωρισμενο δυκτιο και εχει κατω στην γραμμη εργασιων το εικονιδιο του δυκτιο με ενα θαυμαστικο μεσα σε ενα κιτρινο τριγωνακι. Αν κανω restart φευγει. Εχω παρατηρησει και καποια shut down σε ασχετες φασεις. Το αλλο προβλημα ειναι οτι αν συνδεσω κατι στα usb (ειτε αυτα που ειναι πανω στην μητρικη ,ειτε αυτα που ειναιπανω στο κουτι) δεν φορτωνει τα windows. Το bios ειναι το f5. Τι μπορει να φταιει?
Invader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το πρώτο ίσως να μην έχει κάτσει καλά ο driver του Ethernet η να μην είναι ο σωστός η να βάλεις πιο νέο αν υπάρχει.Για το usb τσέκαρε από το bios το boot order και βάλε πρώτο το σκληρό π.χ.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θα το κανω αυτο με τον driver.Απο το bios ειναι μονο ο σκληρος ως μοναδα για boot. To θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκει απο που να bootarei αλλα αν εχω πανω ενα stickaki η ενα extra keyboard η ενα μια συσκευη usb φτανει μεχρι το loading screen των windows και μετα κανει restart.... Αλλο ενα κουλο ειναι,οτι αν π.χ κανει restart οταν φορτωνει τα windows μετα οταν ξαναφορτωνει βγαζει τις επιλογες " επιδιορθωση των windows κατα την εκκινηση" και "κανονικη εκκινηση των windows " αλλα δεν μπορω να επιλεξω τιποτα γιατι το πληκτρολογιο ειναι νεκρο.(usb) μονο με ps2 μπορω να επιλεξω κατι.
Invader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 http://www.gigabyte.us/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2961&ver=#anchor_os Κάνε ένα update to bios και ελπίζω να σταθείς τυχερός.Πάντως μέτρησα 7 νεώτερα μαζί με το beta.Δοκίμασε το f12 για να είσαι σίγουρος.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εχω την UD5A ,δικο μου το λαθος που ξεχασα να βαλω το Α. Οποτε το f5 που εχω ,ειναι το τελευταιο.(Εχει και F6 σε beta...) bios
Invader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ok απλά πες τι windows δουλεύεις και τι τροφοδοτικό φοράς.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 windows 7 64bit με κανονικα τις αναβαθμισεις τους,και το τροφοδοτικο ειναι ενα Zalman HP600. Λες να φταιει το τροφοδοτικο? Πριν την ud5 ειχα την dfi t3h8 και δεν μου εκανε κανενα προβλημα. Μονο μητρικη αλλαξα.
Invader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αλλάζοντας μητρική έκανες νέα εγκατάσταση;Γιατί αν δεν έχεις νέα εγκατάσταση είναι πιθανόν από τα κατάλοιπα των driver της προηγούμενης μητρικής να έχεις όλα αυτά τα προβλήματα.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εκανα νεα εγκατασταση. Με το που περασα τον νεο driver δεν μου το εχει ξανακανει αυτο με το δυκτιο. Αλλα δεν εχω και μεγαλο δειγμα απο restart μεχρι τωρα.
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 windows 7 64bit με κανονικα τις αναβαθμισεις τους,και το τροφοδοτικο ειναι ενα Zalman HP600.Λες να φταιει το τροφοδοτικο? Πριν την ud5 ειχα την dfi t3h8 και δεν μου εκανε κανενα προβλημα. Μονο μητρικη αλλαξα. το τροφοδοτικό επειδή το είχα μου προκάλεσε θέμα μόνο όταν έβαλα 2 κάρτες γραφικών πάνω και δεν τις άντεχε.. γενικά ήταν οκ.. οπότε δύσκολο να φταίει.. συνήθως τέτοια restart (λόγω usb) κάνει άν έχεις OC την cpu.. πρέπει να είναι κάποιο είδος προστασίας του bios για να μην σου κολήσει τελείως το pc (λογικά θα σου κάνει και reset τις ρυθμίσεις στο bios) επίσης τα beta bios της gigabyte δεν σημαίνει οτι μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα, σημαίνει οτι είναι stable απλά δεν έχουν περαστεί όλα τα updates της εκάστοτε έκδοσης... οπότε πέρνα τα άφοβα
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Eγω πανω στο τροφοδοτικο ειχα για αρκετο καιρο 2x8800gts 512 χωρις καποιο προβλημα.Τωρα εχει απλα μια. Ε τα προβληματα συνεχιζω να τα εχω ακομα και σε defaults ρυθμισεις. Οταν αντιμετωπισα το πρωτο shutdown η το πρωτο κολλημα με τα usb το γυρισα σε stock αλλα δεν σταματησαν να συμβαινουν τα παραπανω. Δεν περναω το beta bios οχι γιατι δεν θα ειναι σταθερο αλλα γιατι βαριεμαι να περναω 2 φορες το bios.Oταν βγει το κανονικο θα το βαλω.
eSATA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παρόμοια προβλήματα είχα στο λάπτοπ όταν είχα windows... μήπως φταίει λειτουργικό;
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παρόμοια προβλήματα είχα στο λάπτοπ όταν είχα windows... μήπως φταίει λειτουργικό; λες? Θα κανω clean install αλλα σε 2 βδομαδες που θα ξαναγυρισω μια και καλη στη Θεσσαλονικη. Αλλα δεν μου φαινεται τοσο πολυ προβλημα εγκαταστασης γιατι το προβλημα με τα usb το παρατηρω πριν φορτωσει το συστημα,και γενικα μεχρι να ξεκινησουν τα windows να δουλευουν δεν βλεπει κανενα usb.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 οχι,δεν εχω δει καμια μπλε οθονη. Οταν clockarw κτλ πεταει αλλα μιλαμε για stock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.