Προς το περιεχόμενο

Τυχαία κολήμματα, reboots & shutdowns σε Ubuntu 10.04

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα laptop LG W1 με 3GB μνήμη και ATI Χ1650 κάρτα γραφικών. Εγκατέστησα αρχικά το 9.10 και δούέυα χωρίς πρόβλημα αλλά χωρίς να έχει την υποστήριξη για την κάρτα γραφικών, σε Vga mode. Εγκαστάστησα τα 10.04 και διορθώθηκαν τα προβλήματα με την κάρτα γραφικών αλλά τώρα έχω σε τυχαίες χρονικές στιγμές κολλήματα ή shutdown-restart του μηχανήματος ( όταν λέω restart to Ubuntu ξαφνικά κάνει restart ακολουθόντας όμως την διαδικασία του restart, δεν απλά κλείνει και εμφανίζεται η οθόνη του bios).

Το πότε το κάνει είναι τελέιως τυχαίο, μπορεί να περάσουν 4-5 μέρες με τον υπολογιστή ανοικτό χωρίε πρόβλημα ή να τραβήξει 4-5 reboot-freezes μέσα σε 2-3 ώρες. Δεν μπορω να καταλάβω τι συμβαίνει, δεν τρ'εχω κάποιο πρόγραμμα πλήν των Open office και Chrome-Firefox\, αλλά ο κάνει κα όταν δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα στο προσκήνιο.

Από θέμα ζέστης ο επεξεργαστής είναι ρυθμισμένος On demand και οι δύο πυρήνες τρέχουν στα 1Ghz.

Από τον έλεγχο των logfiles δεν μπορώ να βγάλω νόημα, δεν ξέρω καν πιο από όλα να κοιτάξω.

Αν έχετε καμία ιδέα γραψτε την, γιατί λόγω ότι είναι το PC της δουλειάς, θα ξαναβάλω τα Vista που είχε από την μαμά του και θα ήθελα πραγματικά να το αποφύγω,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...