Venisk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εχουν ( μπορει και να το εχει λυσει η Gigabyte,δεν ξερω ) θεμα με το bios οι συγκεκριμενες. Μέχρι τώρα έχω τρέξει 15 τίτλους παιχνιδιών έχω κάνει oc και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα..όμως αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα καλύτερα να επιλέξει μια άλλη 5850..
randy1989 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Oι μη reference έχω ακούσει και 'γω ότι είναι επικύνδυνο να τους αλλάξεις bios κλπ. Εγώ και τις δύο reference τις έχω. Μου φαίνονται και στο μάτι πιο πρακτικές.
gsa-electronics Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Για την ASUS 5850 λεω να παρω, τι λετε ειναι καλη? και αξιοπιστη?
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Οποια και να παρεις μπορεις να κανεις OC μεσω Msi afterburner..... Η Asus ειναι πολυ καλη ναι
randy1989 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Οποια και να παρεις μπορεις να κανεις OC μεσω Msi afterburner.....Η Asus ειναι πολυ καλη ναι Δεν είναι τόσο απλά σε όλες τις υλοποιήσεις. Σε Sapphire reference που έχω εγώ χρειάστηκε αλλαγή όλο το bios για να με αφήσει να clockάρω πάνω από 775/1125. Δεν είναι δύσκολο, αλλά αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το o/c καλύτερα να αποφύγει sapphire που έχουν κλειδομένο bios. Η ASUS είναι πολύ καλή λύση, και οι Gigabyte έχει καλές reference με ξεκλείδωτο bios.
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δεν είναι τόσο απλά σε όλες τις υλοποιήσεις. Σε Sapphire reference που έχω εγώ χρειάστηκε αλλαγή όλο το bios για να με αφήσει να clockάρω πάνω από 775/1125. Δεν είναι δύσκολο, αλλά αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το o/c καλύτερα να αποφύγει sapphire που έχουν κλειδομένο bios. Η ASUS είναι πολύ καλή λύση, και οι Gigabyte έχει καλές reference με ξεκλείδωτο bios. Υπαρχει και το MSI Afterburner που σε αφηνει να κλοκαρεις μεχρι το θεο ( η μαλλον μεχρι εκει που αντεχει η καρτα ).Αλλιως υπαρχει και η λυση του φλασαρισματος.Απο την αλλη ολες οι reference πλην MSI και ASUS εχουν το ιδιο οριο στα ρολογια. ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ---------- Μέχρι τώρα έχω τρέξει 15 τίτλους παιχνιδιών έχω κάνει oc και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα..όμως αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα καλύτερα να επιλέξει μια άλλη 5850.. Εχεις την συγκεκριμενη υλοποιηση της Gigabyte(costum dual fan? ) Γιατι εγω γι' αυτη μιλησα. ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- Oι μη reference έχω ακούσει και 'γω ότι είναι επικύνδυνο να τους αλλάξεις bios κλπ. Εγώ και τις δύο reference τις έχω. Μου φαίνονται και στο μάτι πιο πρακτικές. Αν δεν δοκιμασεις ποτε μην εισαι σιγουρος.Εγω εχω αυτην την καρτα (non-reference ειναι ) Και της εχω βαλει MSI bios.Εδω και 4 μηνες ολα ρολοι.
Venisk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εχεις την συγκεκριμενη υλοποιηση της Gigabyte(costum dual fan? ) Γιατι εγω γι' αυτη μιλησα. Ναι, ακριβώς αυτή που δείχνει και το link, έφτιαξα έναν υπολογιστή για έναν φίλο κ έτσι έπαιξα λίγο για να δω τις δυνατότητες της, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να έχει τόση δύναμη. Αυτές που έχουν πρόβλημα κάνουν κάτι συγκεκριμένο?
LouCi4er Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ειχα διαβασει οτι εχουν ενα θεμα με το bios,οτι δεν ριχνουν 157/300 idle τα ρολογια ( ανεξαρτητος driver) και δεν πεφτουν οι ανεμιστηρες κατω απο 50% με τιποτα.Επειδη εχει 2 ανεμιστηρες και το bios ειναι ρυθμιζμενο στο 22%,ο αισθητηρας μπερδευοταν και τους κρατουσε συνεχεια στο 50% περιπου.Αυτο βεβαια εχω καιρο που το διαβασα.Οπως ειπα και πριν μπορει η Giga να το εχει διορθωσει.Αφου λες οτι την εχεις δοκιμασει και ειναι κομπλε τοτε πασο.
Venisk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Νομίζω πως ήταν 47% fan και 49c idle σήμερα το απόγευμα,αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το κοιτάξω..ευχαριστώ για την ενημέρωση!
LouCi4er Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τιποτα μωρε,να σου πω απλως οτι η δικια μου (αυτη που δειχνω παραπανω ) παιζει 41-42 idle με τον ανεμιστηρα στο auto ( 21% δηλαδη ) και με 2 ωρες game ο ανεμιστηρας παιζει στο 42-44% με θερμοκρασια 62-64 το πολυ.Και με 900/1175.
randy1989 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Υπαρχει και το MSI Afterburner που σε αφηνει να κλοκαρεις μεχρι το θεο ( η μαλλον μεχρι εκει που αντεχει η καρτα ).Αλλιως υπαρχει και η λυση του φλασαρισματος.Απο την αλλη ολες οι reference πλην MSI και ASUS εχουν το ιδιο οριο στα ρολογια. ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:34 ---------- Εχεις την συγκεκριμενη υλοποιηση της Gigabyte(costum dual fan? ) Γιατι εγω γι' αυτη μιλησα. ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- Αν δεν δοκιμασεις ποτε μην εισαι σιγουρος.Εγω εχω αυτην την καρτα (non-reference ειναι ) Και της εχω βαλει MSI bios.Εδω και 4 μηνες ολα ρολοι. Δεν είπα ότι δεν γίνεται να αλλάξεις bios στις non reference. Είπα απλά ότι είναι πιο επικύνδινο.
LouCi4er Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν είπα ότι δεν γίνεται να αλλάξεις bios στις non reference. Είπα απλά ότι είναι πιο επικύνδινο. Το ιδιο επικινδυνο ειναι και στις δυο περιπτωσεις.
GIANNIS400 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ολα καλα μαγκές αυτα που λέτε αλλα εν οψη οικονομικης κρίσης εχετε ακουσει τιποτα πτωση τιμων για τις 5850.Γιατι 250+ ευρω ειναι παρα πολλα για τις 5850.Βεβαια αυτη που έχω εγω (4850) μια χαρα με βγάζει απο τον 11/2008 αλλα την βαρεθηκα... αλλα δεν με βιασζει τιποτα αν δε πεσουν στα 170ευρω οι 5850
vasilisga Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Ολα καλα μαγκές αυτα που λέτε αλλα εν οψη οικονομικης κρίσης εχετε ακουσει τιποτα πτωση τιμων για τις 5850.Γιατι 250+ ευρω ειναι παρα πολλα για τις 5850.Βεβαια αυτη που έχω εγω (4850) μια χαρα με βγάζει απο τον 11/2008 αλλα την βαρεθηκα... αλλα δεν με βιασζει τιποτα αν δε πεσουν στα 170ευρω οι 5850 δυστυχως φιλε μου ειναι δυσκολα τα πραγματα... και ειδικα για τα 170ε που λες σχετικα με την 5850, το βλεπω πολυ πολυ δυσκολο, τουλαχιστον στο κοντινο μελλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.