Προς το περιεχόμενο

πορτάκι για cd

iwannhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον φορητό υπολογιστή δεν ανοίγει το πορτάκι του cd τέρμα!τον έχω μια βδομάδα περίπου!!τι μπορεί να φταίει;καμιά βοήθεια;

Δημοσ.

1. Προσπάθησε μέσα από τον "Υπολογιστή μου" δεξί κλικ "Εξαγωγή" ή κάτι παρόμοιο

2. Με έναν ανοικτό συνδετήρα - και σε ευθεία γραμμή - βάλε τον ανοικτό συνδετήρα σε μια τρυπούλα που έχει στην πρόσοψη του CD

Δημοσ.

Βασικα, σε ολα τα λαπτοπ δεν ανοιγει τερμα το πορτακι, ανοιγει λιγο και μετα το τραβας ;-)

Δημοσ.
στον φορητό υπολογιστή δεν ανοίγει το πορτάκι του cd τέρμα!τον έχω μια βδομάδα περίπου!!τι μπορεί να φταίει;καμιά βοήθεια;

Πέρα από αυτά που σου λεει ο nik και αν το έχεις μια εβδομάδα ζητάς αντικατάσταση του DVD. Δεν τους αφήνεις τον υπολογιστή. Τον πας να βγάλουν το dvd και πας πάλι να το βάλουν.

Δημοσ.

ανοίγει λίγο το πορτάκι ενώ πρέπει να ανοίξει κι άλλο για να μπορέσει να μπεί το dvd ή cd. στο παλίο που είχα άνοιγε περισσότερο!!θα πάω αύριο να δώ τι θα πούνε και αυτοί..ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Δημοσ.
ανοίγει λίγο το πορτάκι ενώ πρέπει να ανοίξει κι άλλο για να μπορέσει να μπεί το dvd ή cd. στο παλίο που είχα άνοιγε περισσότερο!!θα πάω αύριο να δώ τι θα πούνε και αυτοί..ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Κάτσε γιατί κάτι είναι ασαφές. Ανοίγει ή δεν ανοίγει; Αν ΔΕΝ ανοίγει ναι το επιστρέφεις, αν ανοίγει δεν κάνεις τίποτα. Σε όλους τους φορητούς που έχω σκαλίσει (και είναι πολλοί) σε κανένα δεν άνοιγε τελείως το dvd (ώστε να χωρά αμέσως δισκάκι). Όταν λες ανοίγει, για πόσα εκατοστά μιλάμε; 1; 2; περισσότερα;

Δημοσ.

ανοίγει 2 εκατοστά περίπου!νομίζω πρέπει να ανοίγει περισσότερο γιατί όταν βγάζω το δισκάκι ακουμπάει και κάνει γρατσουνιά!τουλάχιστον στον παλίο υπολογιστή άνοιγε περισσότερο

Δημοσ.

ναι όμως όταν πάω να βγάλω το δισκάκι ακουμπάει και κάνει γρατσουνιά. μακάρι να κάνω λάθος. θα πάω να ρωτήσω όμως για καλό ή κακό.

ναί έχει αντίσταση,βγαίνει 2-3 εκατοστά και μέτα δεν βγαίνει άλλο έξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...