lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μια ψιλο ακυρη ιστορια με 2 μνημες: Σε ενα φιλαρακι μου τυχαν μερικες απανωτες διακοπες της ΔΕΗ και απο τοτε ο υπολογιστης του δεν ξανανοιξε. Μου εφερε λοιπον το pc του να του ριξω μια ματια. Το board ηταν αυτο εδω και ειχε 2 μνημες πανω, αυτες εδω, και ο υπολογιστης δεν ανοιγε με τιποτε. Βγαζω την μια απο τις 2 και ανοιγει κανονικα. Βγαζω αυτην που επαιξε και βαζω την αλλη (αυτη που ειχα πρωτοβγαλει) και παλι τα ιδια. Ξαναβαζω την "καλη" και ανοιγει κανονικα. Ξαναδοκιμαζω με την "κακη" μονο, πανω σε ολα τα slots τιποτα. Ξαναδοκιμαζω με την "καλη" πανω σε ολα τα slots και παιζει μια χαρα. Ειχα ευκαιρη μια μνημη και του την βαζω (αυτην εδω) και παιζει κανονικα. Ωραια, λεω, παει αυτο. Για πεταμα η μνημη του. Δεν περασε το 2λεπτο και, δεν ξερω πως, ειπα να δοκιμασω αυτην που δεν επαιζε στο δικο μου pc. Βγαζω την μια εκ των δυο, βαζω την "κακη" και επαιξε μια χαρα. Του ετρεξα memtest με την συγκεκριμενη μνημη πανω (απο τις 3 μ.μ. μεχρι και πριν λιγο), κανενα σφαλμα. Την ξαναβαζω στο pc του φιλου μου, παλι δεν ξανανοιγε... Τι παιζει ρε παιδια με αυτην την μνημη; Στραβωσε για τις διακοπες ρευματος που εφαγε και δεν θελει να ξαναπαιξει στο συγκεκριμενο pc; Τι να της λεω οτι δεν θα το ξανακανει, τιποτα!! Να της ταζω οτι θα τον βαλω να παει να της παρει UPS, τιποτα!!! Να της υποσχομαι οτι θα την βαλω σε καλυτερη μητρικη πανω, εκει αυτη! Να μην παιζει με τιποτα στο δικο του pc...
SOWHAT Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μάλλον είσαι πιο ωραίος από τον φίλο σου!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Για αυτό δεν του κάθεται πια!!! Έφαγε κόλλημα μαζί σου!
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μάλλον είσαι πιο ωραίος από τον φίλο σου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Για αυτό δεν του κάθεται πια!!! Έφαγε κόλλημα μαζί σου! +1000000000000 :lol:
odyodyodys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Γεια σου, Πιθανότατα να έπαιξε κατά τύχη σε σένα και εξηγώ. Μάλλον η μνήμη έχει καταστραφεί σε κάποιο σημείο το οποίο χρησιμοποιείται "τυχαία" κατα την εκκίνηση του Η/Υ του φίλου σου, ενώ "τυχαία" ο δικός σου υπολογιστής χρησιμοποιεί άλλο σημείο που δεν είναι χαλασμένο. Φαντάζομαι δεν έχετε ίδιο σύστημα, διαφορετικά θα είχες την ίδια συμπεριφορά. Η μνήμη πιθανότατα να έχει life-time εγγύηση οπότε προτείνω να την πας για αλλαγή, αν είναι από Plaisio ή eshop δεν χρειάζεσαι απόδειξη, κοιτάν το serial number. Επίσης, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για σφάλματα στην μνήμη, αλλά δεν έχεις μέλλον αφού μάλλον είναι κατεστραμμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι με τον σχεδιασμό των σημερινών κυκλωμάτων, μπορεί ένα σημείο να είναι κατεστραμμένο και το σύστημα να παίζει καλά. Ελπίζω να βοήθησα
lexmark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μάλλον είσαι πιο ωραίος από τον φίλο σου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Για αυτό δεν του κάθεται πια!!! Έφαγε κόλλημα μαζί σου! Το πιο πιθανον! Συν οτι το δικο μου pc ηταν και πιο καθαρο! Γεια σου,Πιθανότατα να έπαιξε κατά τύχη σε σένα και εξηγώ. Μάλλον η μνήμη έχει καταστραφεί σε κάποιο σημείο το οποίο χρησιμοποιείται "τυχαία" κατα την εκκίνηση του Η/Υ του φίλου σου, ενώ "τυχαία" ο δικός σου υπολογιστής χρησιμοποιεί άλλο σημείο που δεν είναι χαλασμένο. Φαντάζομαι δεν έχετε ίδιο σύστημα, διαφορετικά θα είχες την ίδια συμπεριφορά. Η μνήμη πιθανότατα να έχει life-time εγγύηση οπότε προτείνω να την πας για αλλαγή, αν είναι από Plaisio ή eshop δεν χρειάζεσαι απόδειξη, κοιτάν το serial number. Επίσης, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για σφάλματα στην μνήμη, αλλά δεν έχεις μέλλον αφού μάλλον είναι κατεστραμμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι με τον σχεδιασμό των σημερινών κυκλωμάτων, μπορεί ένα σημείο να είναι κατεστραμμένο και το σύστημα να παίζει καλά. Ελπίζω να βοήθησα Ελεγχο για σφαλματα ετρεξα και δεν μου εβγαζε κανενα. Τα slot στο pc του φιλου μου τα δοκιμασα ενα ενα με την 2η μνημη του πανω και με τη δικια μου (την καινουργια που του εβαλα) και παιξαν μια χαρα. Επισης, οπως το φανταστηκες, οχι. Δεν εχουμε το ιδιο συστημα. Εγω εχω μια P5GC-MX/1333. Τωρα, το παρακατω, μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο; Μάλλον η μνήμη έχει καταστραφεί σε κάποιο σημείο το οποίο χρησιμοποιείται "τυχαία" κατα την εκκίνηση του Η/Υ του φίλου σου, ενώ "τυχαία" ο δικός σου υπολογιστής χρησιμοποιεί άλλο σημείο που δεν είναι χαλασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.