Προς το περιεχόμενο

Aπωλεια κωδικου εισοδου σε NETFASTER IAD

stalker70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Εχω το εξης προβλημα. Εχω ξεχασει τον κωδικο εισοδου για να μπω στις ρυθμισεις του NETFASTER της HOL.

Εχω δοκιμασει να πατησω το κουμπακι RESET που υπαρχει στο πισω μερος του ρουτερ αλλα δεν επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις αρα και των κωδικο εισοδου.

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ωστε να καταφερω να μπω στις ρυθμισεις του?

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.

Εχω το εξης προβλημα. Εχω ξεχασει τον κωδικο εισοδου για να μπω στις ρυθμισεις του NETFASTER της HOL.

Εχω δοκιμασει να πατησω το κουμπακι RESET που υπαρχει στο πισω μερος του ρουτερ αλλα δεν επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις αρα και των κωδικο εισοδου.

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω ωστε να καταφερω να μπω στις ρυθμισεις του?

reset και admin - admin κανε 2 φορες reset καμια φορα δεν επανερχεται με το πρωτο
Δημοσ.

gia 4-6 seconds πατημενο μεσα μεχρι να δεις οτι θα ξαναbootarei>λογικα θα σου πετυχει δεν γινεται.στο Manual σου γραφει ποιο ειναι το default username kai pass.συνηθως admin admin

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ παιδια το καταφερα.... ψαχνοντας και λιγο παραπανω ειδα οτι το ρεσετ πρεπει να το πατας οταν ειναι σε λειτουργια το ρουτερ.

Εγω το πατουσα αφου το ειχα κλεισει.... ο μπουμπουνας... :-D:-D

Δημοσ.

οταν ειναι κλειστο δεν γινετε.πως θα βραχυκυκλωσει αμα δεν περναει καθολου ρευμα.σε μερικα ρουτερ απλα το πατας πριν ανοιξεις το ρευμα και ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙς ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ.αλλα πρεπει να το ανοιξεις για να το αφησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...