vocals_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Έχω πολλή όρεξη να κάτσω να δω καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων με σούπερ ήρωες. Για παράδειγμα προχθές είδα τα Hulk vs Thor και Hulk vs Wolverine, έχω δει και κάτι με justice league κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι έτσι στο ίδιο στυλάκι ;
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το καινούριο batman under the red hood, πολύ καλή. Επίσης planet HULK Astro boy
vocals_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Oκ ευχαριστώ θα τις κοιτάξω. Εκτός απ'το astroboy βέβαια, θέλω κάτι πιο ψαγμένο και με πολλές σκηνές δράσης κλπ.
PCM Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Επίσης Προτεινόμενα: "Watchmen" (motion Comics) // Αξίζει Batman: Mask of the Phantasm Watchmen:Tales of the Black Freighter "Spawn" (Series) Ultimate Avengers "Justice League" (Series) Superman/Batman:Public Enemies The Batman Superman Movie: World's Finest
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Oκ ευχαριστώ θα τις κοιτάξω. Εκτός απ'το astroboy βέβαια, θέλω κάτι πιο ψαγμένο και με πολλές σκηνές δράσης κλπ. Ξανασκέψου το με το Αstrobοy δεν είναι τυχαίο ότι είναι cult,και η ταινία είναι πραγματικά πολύ καλή.
vocals_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ωραίος PCM ευχαριστώ,είναι περισσότερες κι από όσες χρειαζόμουν. ELF οκ θα την τσεκάρω.
mrfan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Η ιστορια του Tales of the Black Freighter εχει καμια σχεση με την ιστορια απο την ταινια watchmen? Γιατι απο ενα trailer που ειδα δεν ειδα καμια σχεση
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αν διαβασεις το κομικ θα δεις οτι παρουσιαζει την ιστορια του Black Freighter μεσα απο ενα κομικ που διαβαζει ενας τυπος διπλα σε ενα περιπτερο.
vocals_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Kickass τα σπαει Το χω δει, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι με κινούμενα σχέδια όπως ζήταγα. Και πάλι όμως ευχαριστώ.
Toufas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 xmen evolution , σε ταινιες εχει και wonder woman , και superman doomsday και ultimate avengers 1 -2 Justice League Crisis On Two Earths The Invincible Iron Man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.