Προς το περιεχόμενο

Αγορά netbook...

giwrgos_k91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω ένα netbook, αλλά παρατηρώ ότι έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Για αυτό δεν μπορώ να διαλέξω κάποιο. Από χρήματα μπορώ να διαθέσω εως 350 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ

Δημοσ.

με τόσα λεφτά παίρνεις ότι θες. Διάλεξε ένα, αν ενδιαφέρεσαι για αυτονομία, με 6αρα μπαταρία και επεξεργαστή κατά προτίμηση Ν450 και όσο το δυνατόν καλύτερη εγγύηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από εκεί και πέρα πήγαινε να τα δεις και live σε κανα κατάστημα για να δεις ποιο πληκτρολόγιο σ αρέσει και αν σε ικανοποιεί η οθόνη.

Δημοσ.

Βασικά εκτός από τα λεφτά τι άλλο σε ενδιαφέρει; Πιστεύω οτι με οθόνη 11.6" είναι πολύ καλύτερα από το να έχει μικρότερη.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον tiniakos.

Γιατί να μην πάρεις με 100 ευρώ παραπάνω

ένα Toshiba L450D-13D

http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-L450D-13D/flypage.tpl.html

ή ένα

Toshiba L500D-163

http://www.multitec.gr/index.php/Toshiba-Satellite/Toshiba-Satellite-L500D-163/flypage.tpl.html

Toshiba με δύο χρόνια εγγύηση + ένα χρόνο εγγύηση "ότι και αν συμβεί"

Δημοσ.

Το σκεύτομαι για οθόνη με 11,6, αλλά έχουν επεξεργαστή της σειράς z της intel, και είχα διαβάσει ότι είναι αρκετα αδύναμοι. Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να σερφάρω και να διαβάζω pdf αρχεία. Ο Ν450 είναι παρόμοιας επίδοσης με τον Ν270; Επίσης χρειάζομαι κάτι μικρό, γι΄ αυτό δεν θέλω κάτι σε 15,6, σε ευχαριστώ πάντως. Έιδα ένα Dell από το multirama, έιναι καλή εταιρία;

Δημοσ.

σου προτείνω το ASUS EEE PC 1101HA .

Έχει οτι θέλεις (11.6", 3 χρόνια εγγύηση, μεγάλη αυτονομία) και μπορείς μέσα απο απλή ρύθμιση που δίνει ο κατασκευαστής απο το BIOS να τον κάνεις O/C από 15-32%, οπότε ξεπερνάς και το εμπόδιο του επεξεργαστή

Αν πας σε 10.1" ολα πάνω κάτω ίδια, ισχύει οτι είπε ο seric ποιο πάνω

Η Dell θεωρείται απο τις καλές εταιρίες, αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει για netbook να πληρώσεις extra λεφτά για το όνομα.

Δημοσ.

Καλή επιλογή φαίνεται το asus 1101, αλλά είμαι από επαρχία, μπορούν να με το στείλουν; Και στο you, που υπάρχει στην πόλη μου το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση. Πόσα έτη εγγύηση έχει τελικά;

Δημοσ.

στο λινκ που σου έβαλα γράφει 3 χρόνια (καλό είναι απο όπου αποφασίσεις να το πάρεις τελικά, να πάρεις τηλέφωνο για επιβεβαίωση της εγγύησης που αναγράφουν). εννοείται οτι στέλνουν επαρχία ολα τα e-shops, άλλα δωρεάν αλλα με κάποια μεταφορικά.

κοίτα και στο Plus4u έχει δωρεάν αντικαταβολή, δωρεάν μεταφορικά και επίσης γράφουν 3 χρόνια εγγύηση

Για όλες τις επιλογές εδώ

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα σα βασικό κριτήριο τον ssd..για netbook είναι μανούλες. (έχουν κ το ανάλογο κόστος φυσικά)

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907091

Απιστευτο μηχάνακι....

Το έχω 1 εβδομάδα περ'ιπου και είναι Αψογο

Eshop τηλεφωνικά τη αλλη μέρα ήρθε:-)

συγνώμη φίλε μου, χωρίς να αμφιβάλω οτι το μηχάνημα είναι άψογο, αλλά 507€ για netbook είναι πολλά. Στην ουσία πληρώνεις ενα σωρό λεφτά για touch οθόνη 10", που με windows 7 μου φαίνεται μεγάλο fail . Με αυτά τα λεφτά παίρνεις λαπτοπ καλό ή άκομα και netbook με διπύρηνο επεξεργαστή και ion( Π.χ Asus Eee PC 1201N)

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα σα βασικό κριτήριο τον ssd..για netbook είναι μανούλες. (έχουν κ το ανάλογο κόστος φυσικά)

μια χαρά είναι ο ssd, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας ο άνθρωπος είπε

Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να σερφάρω και να διαβάζω pdf αρχεία
, ο ssd ξεφεύγει.

---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ----------

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, αύριο μάλλον θα το παρραγγείλω και θα σας πω εντυπώσεις.

μην βιαστείς, διάβασε και κανά review στο internet, περίμενε να ακούσεις και κάποιες απόψεις παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...