Προς το περιεχόμενο

Βενζίνη και πρατήρια...

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει "να μετράει λίτρα η αντλία", για να μην το πω αλλιώς. ;)

Έγινε πολλάκις σε αρκετά βενζινάδικα αυτό, είτε σε μπετόνια, είτε σε ντεπόζιτα.

Λέγανε πως είχε πέσει αρκετά εώς πολύ η δουλειά στα πρατήρια από το Πάσχα.

Λέτε να βρήκαν τρόπο να την αυξήσουν τώρα που μαζεύουν τα δώρα μισθών για το καλοκαίρι; :P

Btw εμένα μου πήραν ~22€ για να γεμίσουν 22lt ντεπόζιτο, με ~1,5€ / lt.

Ήταν σχεδόν γεμάτο μέχρι τη μέση. :P

Καλώς ήρθατε στην ελληνική πραγματικότητα. :P

/sc

Δημοσ.

10% κλοπή στην αντλία είναι πολύ κραχτό παιδιά..

Θα τον είχαν ντουφεκίσει τον τύπο..

Συνήθως σε κλέβουν 1-2 λίτρα στο γέμισμα , ώστε να μην μπορείς να το πάρεις χαμπάρι (2-3%) ..

Για αυτούς είναι 3 ευρώ κλεψιά όμως.. Στα δέκα γεμίσματα βγήκε το μεροκάματο.. ;)

Χειρότεροι είναι αυτοί που τη νοθεύουν κιόλας.

Στον ασπρόπυργο έβαλα πριν ενάμισυ μήνα σε ένα KAoil (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) στη λεωφόρο Νάτο χαμηλά ανεβαίνοντας από Ελευσίνα, ο αλήτης προφανώς ρίχνει νερό στις δεξαμενές, και πέρασαν 3 γεμίσματα και βάλε για να ξαναδουλέψει σωστά η μηχανή (και είναι και V2, αν ήταν μονοκύλινδρο θα έσβηνε συνέχεια)..

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά, λόγω της απεργίας των φορτηγών και βυτιοφόρων πήγα σήμερα πρωί πρωί να γεμίσω το αυτοκίνητο με βενζίνη σε πρατήριο της Shell στο τέλος της οδού βόλου στην Λάρισα. Περνώντας απο το Praktiker αγόρασα και ένα μπιτόνι χωρητικότητας 10lt για να το έχω για το μηχανάκι. Πάω στο βενζινάδικο και λέω στον υπάλληλο να το γεμίσει...Ξεκινάει βάζει βενζίνη στο μπιτόνι, βλέπω τον μετρητή φτάνει 10lt και συνεχίζει μέχρι 11,5lt. Του λέω ρε φίλε αφου το μπιτόνι παίρνει 10lt πως γίνεται εσύ να βάζεις 11,5?? Μου λέει δεν ξέρω μίλα με τον υπέυθυνο. Με τα πολλά μιλάω λίγο με τον υπέυθυνο μου και μου λέγε οτι το μπιτόνι μπορεί να παίρνει παραπάνω και κατι τέτοια. Τελικά δεν το συνέχισα γιατί γινόταν πανικός απο κόσμο που ήθελε να γεμίσει και δεν ήθελα να δημιούργησω πρόβλημα. Το 1,5lt=2e που πήγε??

Χωράει 10 lt + αέρα.

Τα 10 lt δεν είναι μέχρι το στόμιο αλλά λίγο πιο κάτω.

Άσχετο αλλά το νερό δεν είναι βαρύτερο από τη βενζίνη; Έτσι και κάνει πως ρίχνει νερό δεν θα του μείνει μέσα στην αποθήκη του; Ή το πρώτο αυτοκίνητο δεν θα γεμίσει νερό αντί για βενζίνη με αποτέλεσμα να μείνει στο βενζινάδικο;

Δημοσ.

Άσχετο αλλά το νερό δεν είναι βαρύτερο από τη βενζίνη; Έτσι και κάνει πως ρίχνει νερό δεν θα του μείνει μέσα στην αποθήκη του; Ή το πρώτο αυτοκίνητο δεν θα γεμίσει νερό αντί για βενζίνη με αποτέλεσμα να μείνει στο βενζινάδικο;

Έτσι όπως τα λες είναι, ένα λίτρο βενζίνης ζυγίζει περίπου 750-760 γραμμάρια, και ναι οποιοσδήποτε νοθεύει με νερό, το νερό καταλήγει στον πάτο της δεξαμενής (και άρα δεν είναι λογικό). Προτιμούν να νοθεύουν πάντως τις 100άρες με απλή ή τις σούπερ πάλι με απλή.

Δημοσ.

Μετά απο επανειλημμένα γεμίσματα του στα πρατήρια της περιοχής μου είμαι πεπεισμένος πως όλα πλην δύο κλέβουν περίπου 5-10% στις αντλίες.

Εκτός και αν όλοι οι άλλοι είναι σωστοί και στα δύο που κατέληξα η αντλία κλέβει τον βενζινά :P

Δημοσ.
Μου αρέσει που σας φαίνεται και περίεργο, εδώ κλέβουν στα χωρια δεν θα κλέβουν μέσα στις πόλεις..η τους δέρνεις η δεν την ψάχνεις...

Όχι δεν μας φαίνεται περίεργο αλλά προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει καλά καλά τρόπος να μας κλέψουν πρώτα και μετά με το καλό μπορούμε να τους κατηγορήσουμε (αν αντιληφθούμε κάτι)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...