Προς το περιεχόμενο

Βενζίνη και πρατήρια...

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, λόγω της απεργίας των φορτηγών και βυτιοφόρων πήγα σήμερα πρωί πρωί να γεμίσω το αυτοκίνητο με βενζίνη σε πρατήριο της Shell στο τέλος της οδού βόλου στην Λάρισα. Περνώντας απο το Praktiker αγόρασα και ένα μπιτόνι χωρητικότητας 10lt για να το έχω για το μηχανάκι. Πάω στο βενζινάδικο και λέω στον υπάλληλο να το γεμίσει...Ξεκινάει βάζει βενζίνη στο μπιτόνι, βλέπω τον μετρητή φτάνει 10lt και συνεχίζει μέχρι 11,5lt. Του λέω ρε φίλε αφου το μπιτόνι παίρνει 10lt πως γίνεται εσύ να βάζεις 11,5?? Μου λέει δεν ξέρω μίλα με τον υπέυθυνο. Με τα πολλά μιλάω λίγο με τον υπέυθυνο μου και μου λέγε οτι το μπιτόνι μπορεί να παίρνει παραπάνω και κατι τέτοια. Τελικά δεν το συνέχισα γιατί γινόταν πανικός απο κόσμο που ήθελε να γεμίσει και δεν ήθελα να δημιούργησω πρόβλημα. Το 1,5lt=2e που πήγε??

Δημοσ.

τα 10 λίτρα προφανώς δεν είναι μέχρι το στόμιο. εσένα στο γέμισε μέχρι επάνω;

αλλά και πάλι να έχει περιθώριο για 1,5 λίτρα ακόμα σαν πολύ μου φαίνεται.

δοκίμασε το και στο σπίτι να δεις αν όντως παίρνει 11,5 λίτρα.

πιθανόν να κλέβει πάντως.

Δημοσ.

σιγουρα κλεβει το βενζιναδικο. δεν υπαρχει περιπτωση να εχει περιθωρειο λαθους 15% στον συνολικο ογκο

Δημοσ.

Ζύγισε το! Για το περιθώριο εξάτμισης και σε περίπτωση που το εχεις στο αυτοκίνητο με 40+ βαθμούς στο πορτ μπαγκαζ βάζουν πάντα ένα χώρο κενό για να μην έχει πρόβλημα. Πολύ μου φαίνεται το 1,5 λτ αλλά δεν χάνεις τίποτα να ζυγίζεις!!!

Δημοσ.

Εγω για μια ακομα φορα απορω γιατι πηγαν ολοι να γεμισουν σημερα βενζινη

Εγω χτες ενω ημουν λιγο πανω απο την μεση το βραδυ πηγα και γεμισα ανετος , και αυτο μονο και μονο επειδη περναγα απο γνωστο και φτηνο βενζιναδικο

Εφοσον ειναι γνωστο οτι θα εχει απεργια γιατι δεν πανε/πατε να γεμισετε απο το σαββατο?

Δημοσ.

Συνήθως τα μπετόνια έχουν μια γραμμή για τη μέτρηση. Πολύ πιθανό να χωράει άλλο 1 - 1.5 λίτρο μέχρι το στόμιο όντως...

---------- Προσθήκη στις 20:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:46 ----------

Εγω για μια ακομα φορα απορω γιατι πηγαν ολοι να γεμισουν σημερα βενζινη

Εγω χτες ενω ημουν λιγο πανω απο την μεση το βραδυ πηγα και γεμισα ανετος , και αυτο μονο και μονο επειδη περναγα απο γνωστο και φτηνο βενζιναδικο

Εφοσον ειναι γνωστο οτι θα εχει απεργια γιατι δεν πανε/πατε να γεμισετε απο το σαββατο?

Έλληνες είμαστε.. έλειπαν 20 λίτρα από το ντεπόζιτο και τρέξαμε να φουλάρουμε... Οι ψυχολόγοι το λένε κατοχικό σύνδρομο ;)

Δημοσ.

Γιατί πολλοί δεν το ξέρουν ίσως... Εμάς χτεςπου περιμέναμε στο βενζυνάδικο μας ρωτούσαν γιατί γίνεται αυτός ο χαμός...

Δημοσ.

προσωπική άποψη, η απεργία δε θα κρατήσει πολύ.

ίσα ίσα να ξεστοκάρουν και τα πρατήρια (100αρα):-D

θεωρητικά πάντα.

αν η απεργία έμενε κρυφή βάζω στοίχημα δε θα υπήρχε πρόβλημα.

τώρα πήγε και ο κάθε ταλαίπωρος που ζήτημα να κάνει 100χλμ την εβδομάδα, να γεμίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...