goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Προσπαθω να μπω σε κατι σελιδες στο google και μου εμφανιζει την σελιδα >Google Λυπούμαστε... Λυπούμαστε... ... όμως ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας ενδέχεται να αποστέλλουν αυτοματοποιημένα ερωτήματα. Για την προστασία των χρηστών μας, δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας αυτήν τη στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη Βοήθεια Google. © 2010 Google - Αρχική σελίδα Google Υπαρχει antivirus για τα ubuntu γιατι μου λεει πως μπορει να υπαρχει κακοβουλο λογισμικο οταν επιλεγω το link στην σελιδα που μου εμφανιζει το google η να εχει προβλημα ο παροχεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το GNU/Linux δεν χρειάζεται antivirus.Δεν υπάρχει κανένας ορατός κίνδυνος κακόβουλου λογισμικού,μην φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ποιος browser λεει αυτο το ηλιθιο μηνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Google chrome! εδω και 10 λεπτα μου το εμφανιζει οχι νωριτερα. δλδ δεν χρειαζομαι antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Google chrome!εδω και 10 λεπτα μου το εμφανιζει οχι νωριτερα. δλδ δεν χρειαζομαι antivirus. Όχι δεν χρειάζεσαι antivirus. Με τον Firefox σου λέει το ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ακομα μια ηλιθια προειδοποιηση του chrome, σαν αυτες που βγαζει οταν πας να κατεβασεις ενα .exe, η οποια δεν κλεινει κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Όχι δεν χρειάζεσαι antivirus. Με τον Firefox σου λέει το ίδια; Τον εκανα restart και ολα ειναι ενταξει! Τωρα αν επαναληφθει μαλλον θα αλλαξω browser.( firefox δεν ανοιξα ) Συντροφοι χρειαζομαι και παλι την βοηθεια σας. Εφτιαξα ενα forum και θελω να το ανεβασω. για να μην αρχισω να γραφω οτι εχω ψαξει απο μονος μου και σας οδηγησω σε αλλα μονοπατια θα ηθελα να μου πειτε εσεις πως θα ξεκινουσατε και τι θα κανατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Λέω κι εγώ, διαβάζοντας τον τίτλο, "τι φρούτο είναι πάλι αυτό το Ubuntu antivirus?"!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.