ekkli Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 σκεφτομαι να αγορασω ενα νετμπουκ για μια πολυ συγκεκριμενη δουλεια. μεχρι τωρα δανειζομουνα της αδελφης μου ενα asus eeepc 1005 και βολευομουνα μια χαρα. το συγκεκριμενο νετμπουκ εχει ως επεξεργαστη το Atom N270 στα 1.6GHz . βρηκα ενα νετμπουκ το οποιο ομως εχει τον Celeron 743 στα 1.3 GHz. επειδης η δουλεια που θελω να κανω αφορα κυριως επεξεργαστικη ισχυ και επειδη δεν μπορω να βρω καποιο τεστ που να βαζει μαζι αυτους τους δυο επεξεργαστες, ποια ειναι η αποψη σας , θα μου κανει το εργαλειο ή θα σερνεται ?
vasilisga Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ο 743 ειναι ελαφρως καλυτερος... http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
@topos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μαλλον εξαρτατε κ απο τι εφαρμογη θελεις να τρεξεις... Ουσιαστικα εαν το προγραμμα κανει utilize το hyperthreading του atom θα ειναι οριακα ταχυτερος. Προσωπικα θα εδινα περισσοτερο βαρος στην υλοποιηση/ραμ/σκληρο/μπαταρια. Υ.Γ Επισης ο atom ειναι λιγοτερο ενργοβορος...
ekkli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 για το traktor dj studio που θελω να τρεχω , τί μετραει πιο πολύ ? ο επεξεργαστης ή η ραμ ? φανταζομαι ο επεξεργαστης, εχω δικιο ?
ekkli Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 για το traktor dj studio που θελω να τρεχω , τί μετραει πιο πολύ ? ο επεξεργαστης ή η ραμ ? φανταζομαι ο επεξεργαστης, εχω δικιο ?
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ο Celeron ειναι μακραν πιο δυνατος/γρηγορος. Για το traktor μετραει πιο πολυ ο επεξεργαστης και γενικοτερα το χαμηλο latency.(αυτο εχει να κανει με σωστους drivers κλπ. Επισης οταν τρεχει φροντιζε να απενεργοποιεις παντα οτι εξτρα hardware μπορεις: wifi, ethernet,bluetooth κλπ.)
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ο Celeron ειναι μακραν πιο δυνατος/γρηγορος. Για το traktor μετραει πιο πολυ ο επεξεργαστης και γενικοτερα το χαμηλο latency.(αυτο εχει να κανει με σωστους drivers κλπ. Επισης οταν τρεχει φροντιζε να απενεργοποιεις παντα οτι εξτρα hardware μπορεις: wifi, ethernet,bluetooth κλπ.)
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ο Celeron είναι πιο δυνατός & ποιο γρήγορος από τον atom για το traktor σου απάντησε ο haHa
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ο Celeron είναι πιο δυνατός & ποιο γρήγορος από τον atom για το traktor σου απάντησε ο haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.