Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst™ 10.7 Beta OpenGL ES 2.0

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις εβαλα κ εγω τους 10,7 αλλα ρε παιδες με το overclock τι παιζει ? σε 2d δεν ριχνει το ρευμα .

Δημοσ.
μολις εβαλα κ εγω τους 10,7 αλλα ρε παιδες με το overclock τι παιζει ? σε 2d δεν ριχνει το ρευμα .

Εδω ολα καλα παντως με τους 10.7a

Δημοσ.

εγώ πάντως γύρισα σε 10.5 ... έχουν προβλήματα οι 10.7 :/

Δημοσ.
Αν δεις και δεν δουλευει το crossfire να γυρισεις στους 10.5

εμένα δούλευε αλλα πολύ παραπληγικά.. οπότε γύρισα σε 10.5 :-(

Δημοσ.

παιδια εγω και ενας φιλος μου αγορασαμε το starcraft 2 το θεμα ειναι αυτος εχει την 4850

και γω την 5870 ποιον driver να βαλουμε ωστε να μν εχουμε κανενα προβλημα??α και αν μπορειτε δωστε και ενα λινκ...ευχαριστω..

Δημοσ.
παιδια εγω και ενας φιλος μου αγορασαμε το starcraft 2 το θεμα ειναι αυτος εχει την 4850

και γω την 5870 ποιον driver να βαλουμε ωστε να μν εχουμε κανενα προβλημα??α και αν μπορειτε δωστε και ενα λινκ...ευχαριστω..

Αυτον εδω θα βαλετε

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICat107aBetaDriver.aspx

Δημοσ.

οκ ευχαριστω...πιστευω να μν εχει κανενα προβλημα..να κανουμε πρωτα unistall τον αλλο η θα το κανει αυτοματα?α και να κανουμε καμια ρυθμιση απο μεσα απο το καταλιστ για να δειχνει καλυτερα το σταρκραφτ...??

http://www.fudzilla.com/games/games/blizzard-software-ate-my-gpu αυτο να το κανουμε για να μν παθει τπτ καμια καρτα γραφικων μας?

Δημοσ.
Αν νομιζεις οτι δεν ψυχετε σωστα η GPU ναι

οκ θα δουμε...ευχαριστω πολυ!

αν το κανουμε θα δουμε καμια διαφορα μεσα στο παιχνιδι προς το κακο??

Δημοσ.

Αλλα οι HD5800 ειναι δροσερες καρτες...Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις θερμοκρασιες ουτε στο starcraft ακομα και με overclocking

Και απο οτι βλεπω εχεις HAF932 οποτε δεν εχεις προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...