Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst™ 10.7 Beta OpenGL ES 2.0

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολα καλα εδω! 5850 και VLC. Μια διαφορα που διαπιστωσα ειναι οτι σε βιντεακια 720/1080p το seek γινεται αμεσως, χωρις να περιμενω εστω και ελαχιστα για να ξαναπαιξει το βιντεακι.

Δημοσ.

οχι ρε παιδια κανονικα φουλ :( το εχω εδω και 2 updates το προβλημα χωρις να μπορω να κανω τπτ και εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοσ.

εμένα πάντως απο 10.3 σε 10.7 που τελικά πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω για να δώ το gpu acceleration στο vlc μου έριξε επιδόσεις σε games :( :( :(

Δημοσ.
εμένα πάντως απο 10.3 σε 10.7 που τελικά πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω για να δώ το gpu acceleration στο vlc μου έριξε επιδόσεις σε games :( :( :(

χμμμ τελικά αν και μου έδειχνε το crossfire on δεν ήταν... το έκλεισα/άνοιξα και τώρα είναι οκ...

Δημοσ.

Διαβασα το λινκ που δωσατε αλλα παλι δεν μπορω να κανω το CCC να δουλεψει...

Εχω εγκατεστημενο το .NET Framework 4 ... το εσβησα παω να βαλω το 3.5 για καποιο λογο οταν το κατεβαζω και παω να το τρεξω δεν κανει απολυτος τπτ ...

Κατεβαζω το 3.5 SP1 ...το κανει ινσταλλ κανονικα... αλλα μετα μου βγαζει ενα μυνημα να ενεργοποιηθει "κατι" απο το programs and feautures...

Παω εκει ενεργοποιω κατι σχετκο με framework που βλεπω...δε γινεται τπτ

ΤΕΛΙΚΑ

Εσβησα τα παντα ολα απο Framework...και τωρα ειμαι ετσι ..χωρις φυσικα να δουλευουν ακομα οι CCC .

Εχει κατι να προτείνει κανείς? Καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...