mihalis19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά!.Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο.Έχω το macbook pro 13 και έχω βάλει bootcamp για να τρέχω windows 7.το θέμα είναι ότι δεν παίζει ήχΟς.Εγκαθιστώ χειροκίνητα την κάρτα αλλά και πάλι δεν γίνεται κάτι.Τι λέτε να φταίει??σε mac λειτουργικό παίζει .αλλα στα windows 7 όχι..Τι να κάνω???Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καμία ιδέα!!??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Όταν αγορασες το μακ είχε δύο cd ένα από αυτα περιέχει το bootcamp 3. 0 περνά το στα Windows και θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 αυτο εχω κανει φιλε μου απο την πρωτη στιγμη αλλα διστυχως τιποτα.δεν δουλευει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 βαλε χειροκινητα απ το dvd του λειτουργικου στους bootcamp drivers το Sigmatel Audio setup.exe Επισης τσεκαρε στην διαχειριση συσκευων των Windows αν εχει βγαλει ερωτηματικο ή θαυμαστικο στην καρτα ηχου σου. Όπως και να χει μην ανυσηχεις, το προβλημα σου ειναι θεμα λογισμικου/driver και φτιαχνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 οκ θα δοκιμασω να το κανω χειροκινητα τοτε...με τον τροπο που ειπες..ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 λοιπον.στην διαχειρηση το εχει οτι λειτουργει κανονικα.και κατα την εγκατασταση μου βγαζει το εξης σφαλμα. "_exitError:=Error λειπει αντικειμενο συσηκεης.Επανεκινηστε το συστημα και επανεκτελεστε το προγραμμα εγκαταστασης." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 το προβλημα ειναι αρκετα περιεργο και δεν εμφανιζεται ευκολα.δημιουργειται λογω καποιας ασυμβατοτητας στην καρτα ηχου με τα windows 7.ειχε ξαναγινει σε παλιοτερα μοντελα mac αλλα ξαναδιμιουργηθηκε.δεν γινεται τιποτα ουτε με κατεβασμα τελευταιων drivers απο την realtek.Ουτε με αναβαθμιση του bootcamp.δοκιμαζω updates σε windows7 και ελπιζω μην φαω κανα κλειδωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.