FireJim Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλησπερα κατ αρχην σε ολους. Εδω και μερικες μερες βιωνω ενα ιδιαιτερα περιεργο προβλημα που δεν εχω ξαναδει ποτε μου σε υπολογιστη. Ολα ξεκινησαν οταν μια φιλη μου εκανε εγκατασταση το Norton antivirus + DivX player. Στην αρχη ο υπολογιστης κολλουσε απιστευτα και οταν καταλαβα τι εγινε (γιατι εγινε ερημην μου αυτη η εγκατασταση) αφαιρεσα αρχικα το DivX και κατοπιν αρκετης προσπαθειας το Norton. Τοτε ξεκινησε το προβλημα το οποιο ειναι το εξης, ενω ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και μπαινει κανονικα μεσα στο περιβαλλον, το ποντικι φαινεται να λειτουργει μια χαρα. Πηγαινει περα δωθε δεξια αριστερα κανει κανονικα δεξι κλικ. Οταν ομως με αριστερο κλικ παω να κανω κατι )πχ ν ανοιξω ενα παραθυρο) τοτε κανω αυτην την δουλεια αλλα στο ανοιγομενο παραθυρο απενεργοποιειται το δεξι και το αριστερο κλικ του ποντικιου ενω μπορω να το κινω κανονικα. Δοκιμασα να κανω φορματ αλλα επειδη δεν μπορω να κανω κλικ δεν μπορω να επιλεξω πως αποδεχομαι τους ορους και εχω εγκλωβιστει....Καμμια ιδεα;
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες άλλο ποντίκι; Άλλη μάρκα, όχι το ίδιο. Επίσης για την αφαίρεση του norton χρησιμοποίησες το ειδικό εργαλείο για ολοκληρωτική αφαίρεση; Αν οχι, το εργαλείο διατίθεται στο site τους.
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το προβλημα ειναι μαλλον στο ποντικι και οχι στο λειτουργικο. Δοκιμασε αλλο πες μας τι εγινε. Δοκιμασε και το εν λογω ποντικι σε αλλο υπολογιστη αν μπορεις επισης
FireJim Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Τελικα παιδια δικιο ειχατε... Δοκιμασα στο λαπτοπ το ποντικι και το ιδιο θεμα ειχε.... Απλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει μιας και εγιναν την ιδια στιγμη αυτα... Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.