sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να "συνεργαζεται" με το router μου ( net faster 2 ) και να κλειδωνει την ασυρματη προσβαση οταν ανοιγουν τα windows και κατα τον τερματισμο του υπολογιστη να το ξανα αφηνει ανοιχτη- προσβασιμο σε ολους. υπαρχει ομως κατι τετοιο ή καμια αλλη λυση που να σας ερχετε στο μυαλο;
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εμένα μου έρχεται στο μυαλό, όταν ανοίγεις τον υπολογιστή να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του router να κλειδώνεις το ασύρματο και πριν το κλείσεις να πηγαίνεις και να το ξεκλειδώνεις. Στις ρυθμίσεις πας μεσω κάποιας διεύθυνσης (π.χ. 192.168.1.1) που αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του router.
sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ναι αυτο ειναι η κλασικη λυση αλλα αντε να το κανεις μια,δυο, αντε και 10 φορες... ενδεκατη φορα μαλλον δεν θα υπαρξει θα βαρεθω... βασικα οταν δεν εχω ανοιχτο τον υπολογιστη θελω να δεινω προσβαση στους γειτονες και οταν τον ανοιγω να εχω απλοκληστικη προσβαση εγω.
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα που να κάνει κάτι τόσο εξειδικευμένο, το οποίο παίρνει 15 δευτερόλεπτα να το κάνεις με την κλασσική λύση -Ανοίγεις browser -Γράφεις 192.168.χχ -Βάζεις κωδικούς και τρια κλικ. Τέλος θα βαρεθω... αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα
vagpap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Στο μυαλό μου έρχεται το να φτιάξεις 2 scripts με τη χρήση Watir με τα οποία στην ουσία αυτοματοποιείς τα clicks που κάνεις στο browser για να κάνεις αυτό που θες. Θέλει λίγη δουλίτσα, αλλά μια χαρά θα δουλέψει.
parsifal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αν το ρουτεράκι σου δίνει πρόσβαση μέσω τερματικού (και ανάλογες εντολές για κλείδωμα/ξεκλείδωμα του WiFi του, εννοείται), ίσως μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που προτείνει ο vagpap, αλλά μέσω telnet. Γούγλισε τον όρο telnet scripting για περισσότερα...
sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ευχαριστω για τις ιδεες θα ψαχτω λιγο με τις προτασεις σας και ελπιζω να τα καταφερω .
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μπαινεις εσυ με ethernet και οταν κλεινεις τον υπολογιστη, βγαζεις το καλωδιο και αφηνεις το wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.