Προς το περιεχόμενο

ups και θορυβος

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μια βδομαδα αγορασα το lamtech 950VA, Πραγματικα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αφου η αξια του δεν ξεπερασε τα 60 ευρω.....

Αυτο ομως που με εβαλε σε σκεψεις ειναι ο θορυβος που παραγουν τα ηχεια μονο οταν

ειναι τερμα χαμηλα(volume) η τερμα ψηλα.......και αυτο οταν πειραζω μονο το ποτενσιομετρο των ηχειων.......δλδ αν βαλω το ποτενσιομετρο των ηχειων λιγο πριν το τελος και ρυθμιζω απο το pc την ενταση δεν εχω κανενα προβλημα( δεν ακουγεται κιχ θορυβου)........

Οταν τωρα βγαλω τα ηχεια απο το πολυμπριζο που ειναι συνδεμενο στο ups και τα βαλω σε μια αλλη μπριζα τοτε δεν υπαρχει προβλημα.......

Το προβλημα φυσικα δεν ειναι σοβαρο αφου μπορω και κανω κανονικα την δουλεια μου ετσι και αλλιως ποτε το πετενσιομετρο των ηχειων δεν το ειχα τερμα χαμηλα η ψηλα αλλα θα θελα να ξερω αν αυτο που συμβαινει ειναι κατι σοβαρο που μπορει με τον καιρο να βγαλει off τα ηχεια.........και φυσικα αν υπαρχει τροπος να χαθει αυτος ο θορυβος....

Δημοσ.

Μονο πριζα(αλλη γραμμη), ο βομβος αυτος ειναι καθαρα απο το ups....To ξαναλεω δεν ειναι τπτ σοβαρο.

Λογω μικρου χωρου δεν εχω την δυνατοτητα να μετακινησω το ups ουτε το γουφερ οπου τα εχω διπλα-διπλα......

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...