panathas1908 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλησπερα σας.. Θελω κυριως να βλεπω μπαλες απο ελλαδα και απο εξωτερικο ..οταν εχω ελευθερο χρονο και ταινιες ντοκιμαντερ κ.τ.λ.. Αξιζει να βαλω νοβα ??? Αφου ολα τα ματς και ελληνικα αλλα κυριως παρα πολλα ξενα που το νοβα δεν τα δειχνει υπαρχουν στο δυαδικτιο και με μια καλη συνδεση τα βλεπεις ολα σε hd και χωρις διακοπες.. Επησης σχεδον ολες τις ταινιες μπορω να τις κατεβασω επησης και ολα τα ντοκιμαντερ.. Και αμα το pc μου εχει μικρη οθονηξ με ενα καλωδιο μπορω να τα δω ολα στην μεγαλη τηλεοραση μου ..Αρα καλυτερα να αυξησω την ταχυτητα συνδεσης μου!! εσεις τι λετε?
geioannou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 δεν μας λες και μας απο που μπορεις και βλεπεις ελληνικα ματς στο ιντερνετ !!!! εαν μεσο νετ μπορεις και βλεπεις ματς που σε ενδιαφερουν και οι υπηρεσιες τις νοβα σου ειναι αδιαφορη τοτε ανεβασε αυξησε την ταχυτητα σου. ετσι λεει η λογικη.
panathas1908 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 δεν μας λες και μας απο που μπορεις και βλεπεις ελληνικα ματς στο ιντερνετ !!!!εαν μεσο νετ μπορεις και βλεπεις ματς που σε ενδιαφερουν και οι υπηρεσιες τις νοβα σου ειναι αδιαφορη τοτε ανεβασε αυξησε την ταχυτητα σου. ετσι λεει η λογικη. απο myp2p.eu apo iraqgoals.tv adthe.net..ειναι και καποια ελληνικα σιτες που ολη την χρονια εβλεπα τα ματς ..αλλα τωρα το καλοκαιρι λιγο το μουντιαλ λ ιγο η εξεταστικη εκανα λιγο καιρο ναμπω και τα εχασα ...δεν ξερω αν τα εκλειδαν.. ειναι τα bebinio.com ellinarastv.net planetsportstv.viviti.com αλλα και μεσω freedocast ustream justintv vShare ολο και κατι υπαρχει
kfyros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Σε low definition και με διακοπές συνέχεια όσες φορές έχω δοκιμάσει να δω αγώνα μέσω net... Αν είναι να ψάχνω μισή ώρα κάθε φορά για διαθέσιμο κανάλι για να δω ένα αγώνα στο myp2p , άστο καλύτερα.. Επίσης δεν μας είπες από πόσα θα αναβαθμίσεις την ταχύτητα σου. Γιατί αν είναι από τα 12 να πας στα 24, μάλλον πεταμένα λεφτά είναι..
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Σε low definition και με διακοπές συνέχεια όσες φορές έχω δοκιμάσει να δω αγώνα μέσω net... Αν είναι να ψάχνω μισή ώρα κάθε φορά για διαθέσιμο κανάλι για να δω ένα αγώνα στο myp2p , άστο καλύτερα.. Έτσι ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.