Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 τόσα tentacles χωρίς rape δεν αξίζει...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το να χρησιμοποιεις τα φωτογραφικα φιλτρα και τα μουσικα θεματα του The Constant Gardener δεν σε κανει meirelles To να προσπαθεις να συνταραξεις τον θεατη δειχνοντας του ερημωμενα σπιτια, ξενοδοχεια και αδειες περιοχες(κλασσικη τακτικη "κοιτα πως καταστρεφω την καθημερινοτητα σου, κοιτα ποσο αλλαζει η ζωη σου", που ομολογω γενικα εχει επιτυχια) δεν σε κανει πρωτοτυπο. Μολις πριν λιγους μηνες την εικονα ερημωσης την ειδαμε στο The Road, ετσι προσφατα 2 διαλογοι και ενα μεγαλος τοιχος δεν ειναι μηνυμα για την εσωστρεφεια της Αμερικης που τελικα δεν μπορει να τη σωσει, ουτε σε κανουν το νεο District 9 Και θα του τα συγχωρουσα ολα αυτα, αν ειχε κατι να δειξει στις στιγμες αγωνιας αλλα προς Θεου...ΠΑΛΙ το πλοκαμι που ερχεται απο τη γωνια?Παλι το μεγαλο τερας που δεν βλεπουμε? Μια ταινια φιλοδοξων προθεσεων απο ενα σκηνοθετη μαλλον ποζερα αφου δεν ηξερε και ο ιδιος τι ταινια θελει να κανει. Θα του εδινα οσο αβαντζο θελει λογω του μικρου μπατζετ αλλα αυτο δεν αναιρει σε τιποτα τη ρηχητητα και το προφανες των μη-τερατικων σκηνων. Στο φιναλε αν κατι ηθελε να περασει αλλα δεν ειχε λεφτα ας εβρισκε κατι αλλο, μια αρρωστια, εναν ιο, κατι, οχι τεραρτα...
NOMIKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν μου άρεσε καθόλου κρίμα που είχε προκαλέσει ελπίδες.
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οπότε να διαλέξω το Skyline αντι του Monsters... Βγαίνουν και τα 2 αυτό το σ/κ..
KaizerSoze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οπότε να διαλέξω το Skyline αντι του Monsters... Βγαίνουν και τα 2 αυτό το σ/κ.. Εξαρταται. Δεν εχω δει το skyline αλλα φαινεται πολυ independence day Το Monsters κανει τοοοοσο μεγαλη προσπαθεια να μην θεωρηθει 'χαζο Monster movie" που στο τελος κατανταει βαρετη επιδειξη ικανοτητας του διευθυντη φωτογραφιας. Σου αφηνει την αισθηση "δεν εχω λεφτα να γυρισω σωστη ταινια και θα το κανω τοσο ποζερικο που θα νομιζει ο κοσμος οτι το εκανα επιτηδες"
Cue Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω δει το skyline αλλα φαινεται πολυ independence day Θα ήθελε. Και εγώ μαζί.
finch Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οπότε να διαλέξω το Skyline αντι του Monsters... Βγαίνουν και τα 2 αυτό το σ/κ.. Νοοοοοοοοοοοοοο (Darth Vader Style) Μην το κάνεις το λάθος. Από τις χειρότερες ταινίες ever. Το Monsters μπροστά στο Skyline είναι αριστούργημα....
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 H Βασιλειάδου μπροστά σε καμία δεν ήταν όμορφη
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Με λίγα λόγια να μην πάω σε κανένα απ τα 2, να τα περιμένω να βγουν dvd
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το χρόνο σου θα χάσεις Κας, μην τα δεις καθόλου.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Με λίγα λόγια να μην πάω σε κανένα απ τα 2, να τα περιμένω να βγουν dvd Να τρέξεις να δεις το District 9 αν δεν το έχεις δεί. Κορυφαία ταινία.
yannis27gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Βασικά, πάνε με το πάσο σου και πάρε μαζί κάτι για να αντέξεις το αναληθοφανές σενάριο (μόνο εγώ βλέπω νέο κυνόδοντα στον ορίζοντα; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.