Προς το περιεχόμενο

173 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας αστυνομικής λογοτεχνίας?

• Ηρακλής Πουαρώ (Αγκάθα Κρίστι)
    • Σέρλοκ Χολμς (Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ)
    • Αρσέν Λουπεν (Μορις Λεμπλαν)
    • Άλλος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να πεις, ειναι το 2ο χειροτερο επισοδειο της σειρας. Σεναριο απο τα lidl. Ισως σου αρεσε τοσο πολυ γιατι θα μπορουσες να το εχεις γραψει ακομα και εσυ.

Ε, τότε τι με βάζεις και μιλάω; Πες μου απλά ότι έκανα βλακεία που μου άρεσε, να ξέρω την επόμενη φορά να μην το απολαύσω.

Ακούς εκεί να τολμήσω να περάσω καλά βλέποντας το επεισόδιο. Συγγνώμη, την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω πρώτα.

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ήταν κακο σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο με μεγαλύτερες εντάσεις. Στα τελευταία 5 λεπτά είναι όλο το ζουμι και χρειάζεται πολύ προσοχή.

Δημοσ.

Respect, respect, respect!

Αν μη τι άλλο, αν έχει καταφέρει κάτι αυτή η σειρά είναι να αναδείξει τις ικανότητες των δύο υπέροχων κεντρικών ηθοποιών (αλλά και πολλών guest).

Δεν μπορώ να περιμένω για το τελευταίο!

Η ανάλυση των δύο πόλων Sherlock-John είναι καταπληκτική πάντως, από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ.

Δημοσ.

Επεισοδιάρα το 2ο!

Βέβαια μου φαίνεται περίεργο ότι το επόμενο θα είναι και το τελευταίο ever (αν θυμάμαι καλά έτσι είχα διαβάσει) με τόσα να μένουν να ξεκαθαριστούν.

Δημοσ.

Βέβαια μου φαίνεται περίεργο ότι το επόμενο θα είναι και το τελευταίο ever (αν θυμάμαι καλά έτσι είχα διαβάσει) με τόσα να μένουν να ξεκαθαριστούν.

Απ'όσο γνωρίζω, υποτίθεται ότι έχει δοθεί το οκ από ηθοποιούς κ.λπ., αλλα όλα είναι στον αέρα ακόμη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Πραγματι επεισοδιαρα το 2ο,αντε και εις ανωτερα στο επομενο.Να το και εγω (μιας και εχει υποθει αρκετες φορες) η ηθοποιια και των κεντρικων αλλα και των δευτερευοντων ηθοποιων ειναι κορυφαια.

Δημοσ.

Βέβαια μου φαίνεται περίεργο ότι το επόμενο θα είναι και το τελευταίο ever (αν θυμάμαι καλά έτσι είχα διαβάσει)

Πηγή?

Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτό:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_(TV_series)#Series_5

Θέλω να πιστεύω ότι δεν άλλαξε κάτι από τότε που γράφτηκε.

Δημοσ.

κοιτά τώρα τι μου κάνετε... άντε ρεεεε ακομα αυτοί οι υπότιτλοι :P

Eιναι πολυ mainstream να βλεπεις πλεον με ελληνικους υποτιτλους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...