Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Πανεπιστημιακές σχολές

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως σου ανεφερα στις πισω σελιδες τελειωσα την κατευθυνση μαθηματική μοντελοποίηση & τεχνικές υπολογισμών (δεν ειναι η κατευθυνση πληροφορικης αν αυτο αναρωτιεσαι)

Δημοσ.

ok...Εχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου...

---------- Προσθήκη στις 23:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:42 ----------

Φίλε ξέχασα να σε ρωτήσω το πιο σηματικό...Απο θέμα δουλείας τι γίνεται???

Δημοσ.

Απο θέμα επαγγελματικής αποκατάστασης τι γίνεται?? Ξερεις δεν μου αρεσει καθολου να κανω μάθημα σε παιδιά...

Δημοσ.

http://www.tem.uoc.gr

μπες εδω και διαβασε , θα σου λυθουν ολες οι αποριες .

εγω αντιθετως μαρεσει να κανω μαθημα σε παιδια και ισως ηταν καλυτερα να ειχα τελειωσει το μαθηματικο :-)

Δημοσ.

Και άλλη ερώτηση...Σε περίπτωση που αποφασίσω να ξανά δώσω πανελλήνιες (για να μπω στο csd) ενω παράλληλα φοιτώ στο ΤΕΜ, θα έχω την δυνατότητα να γράψω 18-19 σε μαθηματικά και φυσική κατεύθυνσης?? Με την λογική οτι η ύλη του ΤΕΜ είναι πολυ δυσκολότερη απο της Γ Λυκείου και επομένος οι πανελλήνιες σε αυτά τα μαθήματα θα μου φαίνονται πολύ απλές...Ισχύει αυτό??

Δημοσ.

οχι βεβαια !!! νομιζεις πως και εγω που ειμαι αποφοιτος πλεον του ΤΕΜ αν παω να γραψω πανελληνιες θα γραψω 20 ? για κανενα λογο .

ειναι διαφορετικο το διαβασμα για το σχολειο , οπου λυνεις ασκησεις καθημερινα στο σχολειο , κανεις ιδιαιτερα , ενισχυτικη , φροντιστηριο και αλλιως το πανεπιστημιο .

για να γραψω και εγω τωρα πανελληνιες μαθηματικα και φυσικη ναι μεν εχω τις γνωσεις και πολυ παραπανω φυσικα αλλα τα θεματα των πανελληνιων ειναι πιο "ειδικα" και συγκεκριμενα τα οποια θελουν εξασκηση σε ολη τη σχολικη χρονια λυνοντας ασκησεις στο σχολειο και στο φροντιστηριο .

και εστω οτι γραφεις 18-19 που λες σε μαθηματικα και φυσικη εισαι σιγουρος οτι στα υπολοιπα πανελλαδικα μαθηματα θα γραψεις εξισου η υψηλοτερους βαθμους οπως για παραδειγμα στην εκθεση ?

τα μαθηματικα και η φυσικη του λυκειου ειναι καθαρα θεμα εξασκησης , το ποσο εχεις μαθει την υλη , την θεωρια και το ποσες ασκησεις εχεις λυσει μεσα στη σχολικη χρονια . στο πανεπιστημιο θα δεις οτι δεν ειναι ακριβως ετσι . λιγα μαθαινεις απο τους καθηγητες και απο εκει και περα οτι απορια εχεις ψαχνεις μονος σου να την λυσεις μεσα απο τις σημειωσεις η στο ιντερνετ η με την βοηθεια αλλων συμφοιτητων.

Δημοσ.

Καλά κατάλαβα...Νομιζα ότι εξασφάλιζα εναν καλό βαθμό στα 2 μαθήματα βαρύτητας και με λιγο διάβασμα στο ΑΟΔΕ και Βιολογία θα είχα άλλους 2 υψηλους βαθμούς αλλα μάλλον δεν είναι έτσι.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...