Προς το περιεχόμενο

Are PC Gamers Too Good for Console Gamers?

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:confused: :confused: :confused:

Δηλαδή δεν υπάρχουν ποιοτικά games στις κονσόλες;

Ή hardcore;

Δεν ισχυει αυτο που λεει ο παππους. Μια φορα και εναν καιρο ναι ηταν αληθεια αλλα η κονσολα εχει περασει πολυ μπροστα εδω και αρκετα χρονια τοσο σε casual (που παντα ειχε προβαδισμα ετσι και αλλιως) αλλα και σε hardcore τιτλους. Δεν σημαινει οτι το PC δεν εχει τις hardcorιλες του αλλα η κονσολα τις εχει πλεον και σε μεγαλυτερο αλλα και σε πολυπληθεστερο σκηνικο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι αν μας αρέσουν ή όχι, αλλά ότι δεν τα έχουμε (για αυτό δεν συζητάμε και τόση ώρα; ). Αν πάρουμε και για άλλο παράδειγμα τα VIP Map Packs, βλέπεις ότι όχι απλά πρέπει να πληρώσεις ένα coop mode παιχνιδιού που έπρεπε να έχεις ήδη, αλλά αν το πάρεις μεταχειρισμένο πρέπει να πληρώσεις και άλλα modes. Εντωμεταξύ οι χάρτες ακόμα δεν έχουν ξεκλειδωθεί σε όλα τα modes ακόμα και για αυτούς που το αγοράσαν καινούριο. Κάποιες άλλες εταιρείες που κοροϊδεύαμε παλιότερα δεν έχουν κλειδωμένα modes και τα map pack τους είναι χάρτες και όχι mode packs σε υπάρχων χάρτες.

Τα DLCs είναι η μάστιγα του gaming (και κυριότερα του console). Ο αρχικός τίτλος ποτέ δεν τα διαφήμιζε, οπότε παίρνεις αυτό που αγοράζεις κι όχι αυτό που θα ήθελες να πάρεις. Και σαφώς θα τα χρεώσουν τα VIP Map Packs, μιας και αρκετά ζωάδια θα πάνε να τα αγοράσουν. Easy money όπως είπα. Τώρα αν θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ατύχησες. Εδώ και καιρό έχω πει ότι πλέον έχουμε να κάνουμε με business κι όχι με "καθαρό" gaming και για αυτό δεν ευθύνονται οι κονσόλες.

Πόσες φορές λέγαν σε συνεντεύξεις για Mod tools και κάθε είδους υποστήριξη για PC που βγήκαν παραμύθια;

Εδώ και καιρό είχαν πει ότι ΔΕΝ θα βγάλουν Mod Tools. Για το μόνο που δεν τους δικαιολογώ, είναι το prone που έλεγαν ότι θα μπει στην PC έκδοση και στο τέλος έκαναν πίσω. Και αυτό βέβαια το ξέραμε πριν καλά καλά βγει η beta έκδοση :P

Το BF Heroes μπορεί να ταν δωρεάν αλλά καλύτερα το ευχαριστιόταν κάποιος που πλήρωνε για τα υποτιθέμενα extras.

Αυτός ο κάποιος θα έλεγε <<Και σιγά μην σκάσω τόσα λεφτά για μερικά extras όταν μπορώ να το παίξω τσαμπέ. Εγγυημένα πράγματα, ειδικά για τους Έλληνες>> :P

Αλλά τέτοια μπορείς να δεις ήδη σε official forums του παιχνιδιού με το κιλό. Από τότε που official forums ήταν για υποστήριξη, τώρα είναι για γκρίνια που κανείς δεν τους ακούει. Στην κυριολεξία δεν τους ακούει...έχω postarei κάτι bugs από τον Απρίλιο αλλά οι απαντήσεις (και αν) απαντήσουν σε τέτοια είναι πως προτεραιότητα έχουν άλλα bugs. Bugs επίσης καινούρια που έρχονται μαζί με κάθε patch.

Ούτε καν νοιάζονται να φτιάξουν τα κατάλληλα sections έστω για στάχτη στα μάτια (όχι ότι άμα τα φτιάξουν θα τα βλέπουν κιόλας).

Heh, σε όλα τα official forums θα δεις γκρίνιες. Όσοι χαίρονται το παιχνίδι απλά δεν post-άρουν. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο ΣΕ ΟΛΑ τα games :P. Όσο για τα bugs, μου φαίνεται ότι δεν είχες παίξει τα Battlefield 1-2 για να δεις ότι και εκεί δήλωνες ένα bug και τους έπαιρνε αιώνες μέχρι να το διορθώσουν, ενώ με ένα νέο patch γ@μούσαν κάτι άλλο στο παιχνίδι... ακριβώς η ίδια κατάσταση με το Bad Company 2 :P

Οπότε πες μας εσύ θετικά πράγματα πέρα από το μέσο χειρισμού και το GUI που τα έχουμε αναλύσει ήδη γιατί και εγώ που το έχω παίξει στις κονσόλες μου φαίνεται πιο προσεγμένο (ειδικά αν οδηγήσεις ελικόπτερο κάνει ΜΠΑΜ). Άσε που ούτε optimized σωστά δεν έχει γίνει για τα PC. Όσο για dedies, ίδιες επιλογές έχουν και οι υπόλοιποι με ενοικίαση server. 32 παίχτες ενώ οι χάρτες φτιάχτηκαν με 24 στο μυαλό και φαίνεται (πρώτο χτυπητό παράδειγμα οι λόφοι του Valparaiso). Browser που είναι από τα αυτονόητα που λέγαμε, favorites και history είχαν όριο μέχρι τώρα στα 6, friend list ακόμα στα 20, γιατί δεν μπορεί να χειριστεί το φορτίο η ΕΑ. Τόσα λεφτά πήρε να κάνει αναβάθμιση.

Τα έχω αναλύσει στο review μου :P. Ελικόπτερο ποτέ δεν πετούσα, δεν είναι το στιλ μου. Ο GhostRider μπορεί να μας πει τι λέει σε σύγκριση με το gamepad στις κονσόλες (εδώ και καιρό έχουμε post-άρει tweaks για να μην έχετε mouse acceleration στα οχήματα που ήταν το παράπονο των περισσοτέρων). Το optimization έχει ένα θέμα που το έχω σχολιάσει κι εγώ, δεν τίθεται όμως καν θέμα σύγκρισης ακόμα και με αυτό το optimization με τα 30fps των κονσολών... αν το optimization μας είναι χάλι, το fluidity στις κονσόλες είναι μάπα και πονάει στα μάτια (ναι, αν είναι να είσαι τόσο αυστηρός με την PC έκδοση, πρέπει να είσαι το ίδιο και για την console). Το ίδιο ισχύει και για την friendlist.

At the end of the day λοιπόν έχουμε στις κονσόλες επιπλέον περιεχόμενο το όποιο ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Δεν είναι κάτι που έρχεται πακέτο με το παιχνίδι. Το γεγονός δε ότι ένα απλό co-op mode το χρεώνουν στις κονσόλες θα έπρεπε να είναι αρνητικό στην όλη υπόθεση κι όχι θετικό γιατί τους πιάνουν το κωλαράκι για τα καλά. Χάρισμά τους λοιπόν, γιατί αν έβγαινε στο PC το DLC με τιμή θα την έκραζαν όλοι την εταιρεία (τώρα την κράζουν που δεν το δίνει τσαμπέ στο PC, αν το έδινε θα έκραζαν οι console gamers που το πληρώνουν, αν το έδινε σε όλους δεν θα έβγαζε λεφτά η εταιρεία που ήταν ο πρωταρχικός της σκοπός αυτός, φαύλος κύκλος κοντίνιους...)!

Δημοσ.

Μ'αρέσει που υποστήριξες για κάποιο λόγο ότι διαφέρει το συγκεκριμένο και περιέργως το έκανες να ακουστεί χειρότερο και ο ίδιος :lol:

Εδώ και καιρό είχαν πει ότι ΔΕΝ θα βγάλουν Mod Tools.

Για καιρό πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι όμως ανέφεραν ότι θα έχουμε και mod tools και map editor και competitive tools και και και παραμύθια :-)

Το Onslaught ναι δεν το είχαν ανακοινώσει μαζί με το παιχνίδι, όπως επίσης όμως και το VIP πρόγραμμα. Δίνουν ιδέες για τις άλλες εταιρείες τώρα. Θα χτυπάνε το κεφάλι τους άλλες εταιρείες που έδωσαν το coop μαζί με το παιχνίδι τους (βλέπε mw2).

BTW Specact έχουμε και στο PC παρόλο που δεν το έχουν ξεκλειδώσει (για τον λόγο που έχω αναφέρει πριν)

Δες μια SS μου από cracked/modded server http://screenshot.xfire.com/s/100434146-4.jpg

Λογικά υπάρχει και το onslaught στα αρχεία μας από την αρχή απλά δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε

μου φαίνεται ότι δεν είχες παίξει τα Battlefield 1-2

Έχω παίξει αρκετό bf για να αναγνωρίζω αρκετά κληρονομικά προβλήματα, αλλά δεν σύχναζα στα forum τους. Είπα να συχνάσω σε αυτό καθώς υποτίθεται θα βλέπαμε την μεγαλύτερη υποστήριξη μέχρι στιγμής από την εταιρεία τους. Παραμύθια. Ποιος δεν θυμάται την φράση ότι δεν θα χρεώναν για χάρτες σε αυτό το παιχνίδι, και πρόσφατα τελικώς ομολόγησαν ότι νέους χάρτες θα δούμε με το Vietnam expansion.

Αυτό όμως

Heh, σε όλα τα official forums θα δεις γκρίνιες. Όσοι χαίρονται το παιχνίδι απλά δεν post-άρουν.

Δεν στέκει. Σε ένα παιχνίδι που το παίρνουν στα σοβαρά θα δεις αρκετό Feedback, με διαφορετικά sections για custom content και ιδέες που γίνονται πραγματικότητα.

Μην ξεχνάμε και ότι κάτι CS, TF, KF κτλ ξεκίνησαν από απλά mods

Επιπλέον περιεχόμενο σε ποιότητα όπως τα DLC του Fallout 3/Borderlands πιστεύω κανένας δεν θα είχε πρόβλημα να αγοράσει. Παρόλο που ήταν port τελείως για το PC

• Moderators
Δημοσ.
Τα έχω αναλύσει στο review μου :P. Ελικόπτερο ποτέ δεν πετούσα, δεν είναι το στιλ μου. Ο GhostRider μπορεί να μας πει τι λέει σε σύγκριση με το gamepad στις κονσόλες (εδώ και καιρό έχουμε post-άρει tweaks για να μην έχετε mouse acceleration στα οχήματα που ήταν το παράπονο των περισσοτέρων).

Ghost doesn't fly helicopters. :P (εκτός απο τα ARMA και εκεί transports)

Ghost flies jets (with a joystick). Αλλά το BC2 δεν έχει jets οπότεεεε...

Δημοσ.

@DeViAnT_Puppet! όταν λέει ο Athanasios2104 ότι το PC Gaming αναπτύχθηκε πρώτα εννοεί το community. Το οποίο αφιέρωνε ελεύθερό του χρόνο και χωρίς πληρωμή για να βελτιώσει το παιχνίδι που υποστήριζαν κτλ.

Για αυτό μπορεί να μην με νοιάζει ποιος είναι καλύτερος σαν gamer, αλλά χαίρομαι όπως όλοι οι pc-gamers που δείχνουμε ένα μεγάλο κολοδάχτυλο στην σκουπιδοποίηση που καταλήγουν οι εταιρείες του gaming community

:shifty::shifty:Άπειρα σωστός.

Δημοσ.
Dedies, 32 players (vs 24 στις κονσόλες) και browser list με όλα τα φρου-φρου της εννοείται (ping/search και όλα τα ωραία πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να περνούν και στις κονσόλες σιγά σιγά τέτοια πράγματα)

Από αυτά που αναφέρεις μόνο οι dedicated servers μετράνε σαν συν για το παιχνίδι.

Το 32 max players έναντι 24 δεν μπορείς να το πεις και feature, ενώ για τον server browser τι να πεις? Τόσα γαμημένα patch βγάλανε, μια φορά λειτουργικός δεν μπόρεσε να είναι. Τώρα μου βγάζει 999ms ping σε όλους τους servers. Παλιότερα δεν κράταγε favorites.

Για να μην μιλήσω για το punkbuster που εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν ενώ είναι το πιο αποτυχημένο anti-cheat σύστημα που υπάρχει.

Και μιας και το θυμήθηκα, πόσο δύσκολο ήταν να κάνουν λίγο όμορφο το μενού όπως είναι στις κονσόλες?

:confused: :confused: :confused:

Δηλαδή δεν υπάρχουν ποιοτικά games στις κονσόλες;

Ή hardcore;

Δεν είπα πως δεν υπάρχουν ποιοτικοί τίτλοι στις κονσόλες. Προς θεού, υπάρχουν τα Gears of War, God of War, Gran Turismo, και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να πιάσω να τα καταγράψω. Εννοώ πως γενικά όμως ο μέσος όρος όσων αφορά την ποιότητα έχει πέσει, απ'την άποψη ότι οι developers έχουν στραφεί προς τις κονσόλες σε βαθμό που να παραμελούν τον pc gamer και τις απαιτήσεις του.

Δημοσ.

Εγω θα σας πω το εξής , η βασικότατη διαφορά είναι μία. Οι PC Gamers έχουν ένα ποσοστό που δεν έχουν οι console gamers και ούτε πρόκειτε να έχουν ποτέ , τώρα αν και αυτό θα στερηθεί απτα PC games.... ένας θεός ξέρει.

Άτομα που θα πάρουν το τίτλο και θα φτιάξουν ένα mod να το χώσουν σε έναν server να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους , να το κάνουν πιο ανταγωνιστικό, πιο σταθερό και να του δώσουν μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τόσο στο multiplayer με custom modded servers (που σε αυτό το κομμάτι έχουμε να κάνουμε απο απλούς public servers εως οnline leagues κτλ) όσο και στο single player που βγαίνουν mods απο διάφορα group που αλλάζουν τον τίτλο απο απλά νέες πίστες και μονάδες εώς τελείως transformation του παιχνιδιού - αλλαγμένα texture - μονάδες, με multi k single moddification.

Έτσι κάτι που λέγεται community δίνει τη δυνατότητα γνωριμίας αρκετων μελών αυτών των modding γκρουπ , βλέποντας τι θέλει ο λαός στις beta εκδόσεις των Mod τους , ενθαρύνονται και πέρνουν δύναμη να βγάλλουν κάτι ακόμα καλύτερο απο αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Το αποτέλεσμά τους;

Δίνει διάρκεια ζωής και πληθώρα επιλογών που δεν έχουν οι console players στα αγαπημένα μας παιχνίδια που ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί των παιχνιδιών αυτών δε φανταζόντουσαν ποτε.

Αυτό προσπαθούν αρκετές εταιρίες να αλλάξουν κάνοντας τα παιχνίδια σχεδόν consolοποιημένα, μπόλικοι τίτλοι δε port-άρονται σχεδόν ατόφιοι . Άλλες εταιρίες δε με πρόσχημα τη πειρατεία σου πασάρουν την αφαίρεση των dedicated server COD MW2, και άλλες - βλέπε BF σου πασάρουν σαν σταυροφόροι το τουπέ... εμείς σακούμε son, ΕΧΕΙΣ dedicated server αλλα θα μας τα σκας .... Ας μην αναφέρω την απουσία LAN server αν εσύ και το φιλαράκι σου ΔΕ γουστάρετε να παίξετε μέσω νετ H ακόμα πιο απλά θέλετε να πάρετε τα PC σας 1 μήνα στο εξοχικό σας... που δεν έχεις dsl αλλα... κάτσε περίμενε.... τυχαίο; δε νομίζω ! Υπάρχει ο ΟΤΕ με το κατέξοχίν yeah! τώρα μπορείς με ένα τηλεφώνημα να βάλεις και εΣΥ net στο χωρίο σου για να παίξεις SC2.

klein mein κοινώς , οσοι έχουμε άκρες να σηκώσουμε server σε μισθωμένα κυκλώματα στην Ελλάδα για να παίζουμε με ανθρώπινα pings και να γουστάρουμε xωρίς lag - choke - packet los κτλ , ειτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον ..... μας αφαιρούν αυτό το δικαίωμα με το έτσι γουστάρω καλυμένο απο βλακώδες ισχυρισμούς.

Δλδ πάνε να μας κάνουν consol-άκηδεεεεεεεεεες :P

και τώρα μπορείτε να καυχιθείτε όσο θέλετε για την ανάπτυξη του multiplayer κομματιού - προσφοράς των consoles απτη στιγμή που απουσιάζουν οι dedicated servers ..... προσφορα = 0 . btw τα modes

του Χρυσού ματιου που λες , ανοιξε τα μάτια σου και δες πως υπήρχαν στα strategy games των pc - Πιο πριν απο HL και Golden eye, άλλο αν εσύ δε τα χες παίξει ποτέ / γνώριζες την ύπαρξή τους είτε με τη μορφή mod είτε με τα εργοστασιακά release .

Τέλος ισως να μη κατάλαβαν μερικοί και να νόμισαν πως βγήκα εκτός θέματος... ΕΝΑ πραγμα πανε να πετύχουν είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, το πε κάποιος παραπάνω αλλα το αγνοήσατε κ συνεχίσατε τα replies... ΑΡΜΕΓΜΑ . Tι τσακώνεστε για το ποιος είναι πιο φονέας - skillορι όταν σε 2 χρόνια κ οι 2 θα παίζετε πάνω κάτω το ίδιο τίτλο σχεδόν με τις ίδιες παραμέτρους , με ότι αυτό συνεπάγετε.

Ας μη πιάσω το MIcrosoft Games LIVE , Steam κτλ . άλλου πάπα τροπάριο.

REst με κάλυψαν οι παραπάνω , τώρα διάβασα last page.

Δημοσ.
Μ'αρέσει που υποστήριξες για κάποιο λόγο ότι διαφέρει το συγκεκριμένο και περιέργως το έκανες να ακουστεί χειρότερο και ο ίδιος :lol:

Η υποστήριξη της DICE στο Bad Company 2 είναι ίδια με τα Battlefield 1-2. Άλλοι λέτε ότι παλιά το υποστήριζε παραπάνω και έβγαζε ποιοτικούς τίτλους και και και. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχουμε την ίδια υποστήριξη και παρόμοια bugs. Όπως ήταν πριν τα πράγματα, είναι και τώρα. Και συγκριτικά με την console version που σκέφτονται πρωτίστως το παραδάκι κι όχι το balancing (essential στα competitive games), θα έπρεπε να χαίρεστε... έστω και λιγουλάκι.

Για καιρό πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι όμως ανέφεραν ότι θα έχουμε και mod tools και map editor και competitive tools και και και παραμύθια :-)

Και όντως είχαν στα σχέδια τους τα Mod Tools. Μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη ομάδα προέρχεται από την modding community. Το ότι δεν τα πρόσφεραν ίσως να έχει να κάνει και με την Frostbite κι όχι επειδή είναι άπληστοι. Στο συγκεκριμένο θέμα, το μόνο για το οποίο δεν δικαιολογούνται, είναι που έκαναν πίσω στο "prone"

Το Onslaught ναι δεν το είχαν ανακοινώσει μαζί με το παιχνίδι, όπως επίσης όμως και το VIP πρόγραμμα. Δίνουν ιδέες για τις άλλες εταιρείες τώρα. Θα χτυπάνε το κεφάλι τους άλλες εταιρείες που έδωσαν το coop μαζί με το παιχνίδι τους (βλέπε mw2).

Και η Bethesda έδωσε αρχικά το παράδειγμα με το τραγελαφικό της DLC στο Oblivion, αλλά τόσο αυτό όσο και το Fallout3 ήταν Mod friendly. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για παλιότερα, δεν ήταν ΟΛΑ τα παιχνίδια Mod friendly (ακόμα και τα PC-only games). Και το είχαμε πει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στο μέλλον (και που είσαι ακόμα. Αν συνεχίσουν να είναι πρόβατα οι 'κονσολιέρηδες' τα πράγματα θα πάνε εντελώς κατά δι@όλου σε λίγο καιρό). Δεν το έλεγα για την πλάκα μου ότι είναι η μάστιγα του gaming το DLC.

Έχω παίξει αρκετό bf για να αναγνωρίζω αρκετά κληρονομικά προβλήματα, αλλά δεν σύχναζα στα forum τους. Είπα να συχνάσω σε αυτό καθώς υποτίθεται θα βλέπαμε την μεγαλύτερη υποστήριξη μέχρι στιγμής από την εταιρεία τους. Παραμύθια. Ποιος δεν θυμάται την φράση ότι δεν θα χρεώναν για χάρτες σε αυτό το παιχνίδι, και πρόσφατα τελικώς ομολόγησαν ότι νέους χάρτες θα δούμε με το Vietnam expansion.

Και στης Crytek και στης Capcom και στης Bioware και στης Blizzard, η πολιτική είναι η ίδια. Δεν κάνει κάτι διαφορετικό η DICE!

Δεν στέκει. Σε ένα παιχνίδι που το παίρνουν στα σοβαρά θα δεις αρκετό Feedback, με διαφορετικά sections για custom content και ιδέες που γίνονται πραγματικότητα.

Μην ξεχνάμε και ότι κάτι CS, TF, KF κτλ ξεκίνησαν από απλά mods

Ξέρεις πότε θα δεις feedback από τους devs και θα έχεις μια λογική επικοινωνία; Στην beta phase και μόνο (εκτός κι αν μιλάμε για indie developers που έχουν περισσσότερη επικοινωνία με το κοινό τους). Δες τις παραπάνω εταιρείες και μπες στα επίσημα forums τους (ή μπες και σε άλλες μεγάλες εταιρείες) και δες ο ίδιος τι γίνεται. Στην καλύτερη να ακούσεις ένα <<We are investigating into this issue>>. Μην περιμένεις feedback, θα απογοητευτείς ακόμα κι από τις PC-only εταιρείες. Και δεν είναι κάτι φετινό αυτό, γινόταν ανέκαθεν ;)

Δημοσ.

Balancing και competitive το bc2? Θα αστειεύεσαι. Μόνο και μόνο που υπάρχει revive shield απαντάει και στα 2. Πιο αναλυτικά για το τι έχουν πει και οι ίδιοι έχω απαντήσει στο κατάλληλο νήμα

Η beta της DICE για το bc2 στο PC ήταν release candidate (με ένα μήνα πριν την κυκλοφορία και να έχει γίνει ήδη gold) για τον client και περισσότερο τεστ στο στρεσάρισμα των server τους. Bugs που ήταν στην beta ήρθαν και στην τελική release.

Οι πρώτοι μήνες κυκλοφορίας έμοιαζαν περισσότερο σαν beta phase πάντως αν και ακόμα φαίνεται να μην έχει βγει από αυτή :P

Για γενικό feedback έχουν πει πολλές φορές ότι καλύτερα μην κοιτάνε καν τα forums τους γιατί είναι γεμάτο γκρινιάριδες.

εκτός κι αν μιλάμε για indie developers που έχουν περισσσότερη επικοινωνία με το κοινό τους

Αν και όλοι πάνω κάτω από εκεί ξεκίνησαν, τώρα πια όσοι φτιάχνουν "PC-only" FPS, indie μπορούν να χαρακτηριστούν :P

Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους υποστηρίξω όπως με υποστηρίζουν αυτοί

Δημοσ.
Και οι PC gamers πλέον είναι console gamers, απλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμη :P

QFT . Το άσχημο είναι και οι "ελάχιστοι" που είναι πάνω από 25 και μεγάλωσαν με point n click και θρυλικά crpgs, πλέον έχουν σταματήσει να νοιάζονται μετά τον 10^n "multiplatform" τίτλο.

ελάχιστοι=κάποιες αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες μαντράχαλοι πλέον αφού έχει αλλάξει άρδην το δημογραφικό στο gaming

multiplatform=κάκιστο χ360 port στο 99% των περιπτώσεων//υπάρχει και η EA Sports που κατά καιρούς μας διασκέδαζε με ps2 ports αχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Δεν είπα πως δεν υπάρχουν ποιοτικοί τίτλοι στις κονσόλες. Προς θεού, υπάρχουν τα Gears of War, God of War, Gran Turismo, και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να πιάσω να τα καταγράψω. Εννοώ πως γενικά όμως ο μέσος όρος όσων αφορά την ποιότητα έχει πέσει, απ'την άποψη ότι οι developers έχουν στραφεί προς τις κονσόλες σε βαθμό που να παραμελούν τον pc gamer και τις απαιτήσεις του.

Αν εννοείς πως έχει πέσει η ποιότητα στα PC games συμφωνώ.

Αν εννοείς πως έχει πέσει ο μέσος όρος της ποιότητας γενικά διαφωνώ.

Δημοσ.
Αν εννοείς πως έχει πέσει η ποιότητα στα PC games συμφωνώ.

Αν εννοείς πως έχει πέσει ο μέσος όρος της ποιότητας γενικά διαφωνώ.

Για καποιον που παιζει games τουλαχιστο μια δεκατια η παραγομενη ποιοτητα δεν ειναι αρκετη για να τον εντυπωσιασει...imo

Δημοσ.
Για καποιον που παιζει games τουλαχιστο μια δεκατια η παραγομενη ποιοτητα δεν ειναι αρκετη για να τον εντυπωσιασει...imo

Εγώ μετά από 16 χρόνια δεν έχω παράπονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...