Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth usb adapter για το pc μου, έτσι ώστε να συνδέεται με το non-jailbroken 3GS μου για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν remote control για το windows 7 pc μου (απ' όσο έχω δει υπάρχουν σχετικές apps). Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι σχετικό; Θα συνδέεται το iphone με το adaptorάκι ή θα τζάμπα θα το αγοράσω; Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου: http://multirama.gr/products/product?pid=0411180&catid=050500
georgeadams Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος πως οι εφαρμογές που έχεις δει, συνδέονται στο PC μέσω bluetooth? Ρωτάω γιατί 2-3 που έχω υπ' όψη μου παίζουν μέσω WiFi κι όχι μέσω bluetooth.
toubos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Για να συνδεθείς μέσω remote desktop ή vnc χρειάζεται δίκτυο μια και χρησιμοποιείς την ip ή το host name του υπολογιστή που θέλεις να συνδεθείς. Άρα για να κάνεις τη δουλειά σου ασύρματα θέλεις wifi. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ναι, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυο μέσω bluetooth προτύπου; Έστω ότι θέλει wifi, μπορώ να συνδέσω το iphone με το pc ασύρματα μέσω του router μου; Ή πρέπει να αγοράσω κατευθείαν wifi κάρτα για το pc;
toubos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αν το router σου είναι ασύρματο τότε συνδέεσαι στο δίκτυο και το remote desktop παίζει κατ' ευθείαν αρκεί να μάθεις την ip του pc στο τοπικό lan. Αν δεν είναι ασύρματο τότε αγοράζεις ένα access point και το συνδέεις στο router και μέσω αυτού κάνεις τη σύνδεση. Να έχει υπόψη σου όμως ότι με remote desktop μέσω iphone θα παιδευτείς, θα σου βγουν τα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.