eirhnh_k Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 καλημερα σας! εχω μια απορια σχετικα με το msn messenger! συνδεομαι απο 2 υπολογιστες κατα καιρους, οχι ταυτοχρονα κι απ τους 2, και στον ενα αφαιρεσα ενα ατομο απ την κατηγορια αγαπημενα, χωρις ομως να το εχω κανει στον αλλο! οταν συνδεθηκα απο εκεινον που δεν το ειχα αφαιρεσει το ατομο το ειδα παλι στα αγαπημενα προσωπα! αποσυνδεθηκα απο εκει και εκανα συνδεση απο τον προηγουμενο υπολογιστη απ τον οποιο ειχα αφαιρεσει την επαφη απ τα αγαπημενα, και την ξαναειδα στην κατηγορια αγαπημενα παρα την αφαιρεση της! και ρωτω, αν το αφαιρεσω απο εναν υπολογιστη δε θα επρεπε να αφαιρεται γενικοτερα? πως μετατραπηκε παλι σε αγαπημενη αυτη η επαφη? μου εχει χακαρει κανεις το λογαριασμο?? συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα
purple1981 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καλημερα σας! εχω μια απορια σχετικα με το msn messenger! συνδεομαι απο 2 υπολογιστες κατα καιρους, οχι ταυτοχρονα κι απ τους 2, και στον ενα αφαιρεσα ενα ατομο απ την κατηγορια αγαπημενα, χωρις ομως να το εχω κανει στον αλλο! οταν συνδεθηκα απο εκεινον που δεν το ειχα αφαιρεσει το ατομο το ειδα παλι στα αγαπημενα προσωπα! αποσυνδεθηκα απο εκει και εκανα συνδεση απο τον προηγουμενο υπολογιστη απ τον οποιο ειχα αφαιρεσει την επαφη απ τα αγαπημενα, και την ξαναειδα στην κατηγορια αγαπημενα παρα την αφαιρεση της! και ρωτω, αν το αφαιρεσω απο εναν υπολογιστη δε θα επρεπε να αφαιρεται γενικοτερα? πως μετατραπηκε παλι σε αγαπημενη αυτη η επαφη? μου εχει χακαρει κανεις το λογαριασμο?? συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα βγάλε την επαφή απο τα αγαπημένα σου & απο τους δύο υπολογιστές καλύτερα .διότι ξέρω και απο τα δικά μου msn , ότι πρέπει να το κάνεις διπλή φορά, ενώ κάποιες άλλες το κάνει αυτόματα χωρίς να αλλάξω κάτι.Πιστεύω να σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοούσα.
eirhnh_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 ακριβως αυτο θα κανω!!! απλως στην αρχη που το αφαιρουσα και το εβρισκα ξανα εκει, πιστεψα μεχρι και οτι καποιος με ειχα χακαρει! ευχαριστω πολυυ!
man347 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Αν το κοίταξες μεταξύ των δύο υπολογιστών σε λίγο χρόνο συμβαίνει συνήθως.
smech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι η επαφή αυτή να σε αγαπάει τόσο πολύ που να μην θέλει να βγεί από τα αγαπημένα
eirhnh_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 σας ευχαριστω για τη βοηθεια. την εβγαλα κι απ τον αλλο υπολογιστη και δεν ξαναμπηκε επιτελους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.