Προς το περιεχόμενο

Ψύξη για i7 920

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm ή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Scorpion-HDT-S1283.htm

Ελαφρως καλυτερη η δευτερη, αλλα δεν εχει την επιλογη της τοποθετησης 2ου fan οπως η πρωτη. Αμφοτερες καλες και δοκιμασμενες.....

Δημοσ.

Καλές προτάσεις φαίνονται.

Μάλλον την Arctic cooling θα χτυπήσω.

Έχει και πιο εύκολη εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλά χρύσή και άγια η Freezer αλλά δεν νομίζω οτί μπορεί να κρατήσει i7 σε καλά επίπεδα...

Οπότε +1 και από εμένα για mugen σε αυτό το budget!!

Από την άλλη έδωσες τόσα για σύστημα με 920.. εεε καλό θα ήταν να δώσεις και το κατι τις παραπάνω για την ψύξη του... εκτός και αν δεν σκοπεύεις να κλοκάρεις που επίσης είναι κρίμα για 920!

Δημοσ.
Καλά χρύσή και άγια η Freezer αλλά δεν νομίζω οτί μπορεί να κρατήσει i7 σε καλά επίπεδα...

Από την άλλη έδωσες τόσα για σύστημα με 920.. εεε καλό θα ήταν να δώσεις και το κατι τις παραπάνω για την ψύξη του... εκτός και αν δεν σκοπεύεις να κλοκάρεις που επίσης είναι κρίμα για 920!

+1

Αφου κανεις την υπερβαση και δεν πας σε i3 ή i5 για να γλιτωσεις χρηματα δωσε κατι παραπανω για την ψυκτρα ποτε δεν θα πανε χαμενα τα χρηματα που θα δαπανησεις. Η καλη ροη αερα ειναι το Α & Ω.

Δημοσ.

Φίλε εσύ ποια έχεις;

+1

Αφου κανεις την υπερβαση και δεν πας σε i3 ή i5 για να γλιτωσεις χρηματα δωσε κατι παραπανω για την ψυκτρα ποτε δεν θα πανε χαμενα τα χρηματα που θα δαπανησεις. Η καλη ροη αερα ειναι το Α & Ω.

Το έχω ήδη το σύστημα, εδώ και πολύ καιρό.

Αυτήν την ξέρει κανείς;

scythe yasya

Δημοσ.
Φίλε εσύ ποια έχεις;

Corsair Hydro H50

Αλλά εγώ την πήρα όταν είχε ακόμη 75Ε.. τώρα το ξεφτύλισαν με τα 89!!

Αν τελικά αποφασίσεις να τα δώσεις τα παραπάνω μια πολύ καλή είναι και αυτή!!

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm + 1 ή 2 καλούς ανεμηστήρες!

Αν τα λέει καλά το Review μια χαρά τα πάει η Yasya

Δημοσ.

Ναι, αυτή που προτείνεις απ'ότι διαβάζω είναι κορυφαία. Ανεμιστήρα ποιον να βάλω;

Στα χρήματα θα βγει περίπου ίδια με την coolermaster v10, αλλά στα ξένα forums, οι περισσοτεροι προτείνουν τη Megahalems.

Άρα είμαι μεταξύ yasya, λίγο κάτω από 50 ευρώ με μεταφορικά κτλπ, και Megahalems, στα 60 + ανεμιστήρα.

Το άλλο που με προβληματίζει με τη yashu είναι οτι μάλλον θα φάει θέση από τις μνήμες, ενώ τη Megahalems την είδα στημένη στη μητρική μου και δεν είχε προβλήματα. Από τα 30 ευρώ έχω ανέβει στα 70+. Πάντα έτσι γίνεται,άμα τα πολυσκαλίζεις... :-)

Δημοσ.

Για τον 920 δεν θα τα μετανιώσεις τα 60+...

για ανεμηστήρες δες αυτούς... πιστεύω πως είναι η χρυσή τομή μεταξύ απόδοσης / θορύβου / κόστους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...