Προς το περιεχόμενο

Aπορία για Sidewinder X6

SOWHAT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω δύο απορίες όσον αφορά το εν λόγω πληκτρολόγιο!

1. Το numpad μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα ή πρέπει να είναι συνδεδεμένο ντε και καλά αριστερά/ δεξιά του πληκτρολογίου;

2. Η έκδοση DSP συνοδεύεται και από το κατάλληλο λογισμικό προγραμματισμού που είναι αναγκαίο για τον προγραμματισμό των μακροεντολών;:P

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

1. Όχι δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα πρέπει να είναι συνδεδεμένο είτε δεξιά είτε αριστερά του πληκτρολογίου

2.Ναι έχει και για το πληκτρολόγιο και για το ποντίκι!για το ποντίκι δεν ξέρω γιατί το έχει πάντως πρέπει να κατεβάσεις τις νέες εκδόσεις από το site της microsoft

Δημοσ.
2.Ναι έχει και για το πληκτρολόγιο και για το ποντίκι!

Εγώ πάντως που είχα πάρει και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο(dsp εννοείται) από eshop δεν πήρα κανένα cd με το αντίστοιχο λογισμικό. Δεν παραπονιέμαι πάντως αφού είναι αρκετά εύκολο να το βρεις στο site της microsoft..

για το ποντίκι δεν ξέρω γιατί το έχει πάντως πρέπει να κατεβάσεις τις νέες εκδόσεις από το site της microsoft

Γιατί ρε συ το ποντίκι έχει και 2 πλαϊνά κουμπάκια τα οποία τα ρυθμίζεις εσύ να κάνουν ό,τι θες. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

το ξέρω αυτό που λες για το ποντίκι το έχω κάνει και εγώ αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το είχε με το πληκτρολόγιο,πάντως το cd ούτε που το έβαλα στο pc είδα ότι είναι παλιές οι εκδόσεις και πήγα στο site τις ms και κατέβασα τις καινούριες σε 64 bit και για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο dsp και τα δύο

Δημοσ.

Πας στο πρόγραμμα του πληκτρολογίου -> key settings και τα φτιάχνεις. Αλλά νομίζω στο manual λέει και ένα πιο γρήγορο τρόπο. Αν θυμάμαι καλά πατάς ένα συγκεκριμένο πλήκτρο (εκείνο με την βούλα μέσα στο τετράγωνο, πάνω και αριστερά από το πλήκτρο που αλλάζεις τα modes), μετά το πλήκτρο(ή πλήκτρα) που θες και μετά το μάκρο πλήκτρο που θέλεις να χρησιμοποιείς.

Ή κάτι παρόμοιο. :P Ψάξτο στο ίντερνετ βασικά θα το βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...