dimitris_x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καλησπερα, εχω ενα Iphone 3GS 26 μερες στις 15 μερες στην οθονη στο μαυρο μερος της εμφανιστηκε ενα scratch (ραγισμα) εσωτερικο χωρις να εχει πεσει χωρις τπτ και χωρις στην οθονη να αισθανεσαι ραγισμα οταν περνας το δαχτυλο σου απο πανω.. Πρεπει να το παω στην Cosmote 'η στον γερμανο για να το ελεξουν και μετα αν το κρινουν να γινει αντικατασταση.. το θεμα μου ειναι αμα γινει αντικατασταση θα παρω τηλεφωνο καινουριο στο κουτι του ή θα παρω επισκευασμενο τηλεφωνο σε μια σελατινα οπως εχω διαβασει οτι κανουν? γνωριζει κανει? μηπως να το κρατησω οπως ειναι??
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 1. βγάλε φωτό και ανέβασε 2. μάλλον θα το πάς, μάλλον θα σου το δώσουν πίσω ότι είναι εκτός εγγύησης λόγω πτώσης ή κάποια μ*****ία και μετά θα πάρεις την apple στην αγγλία θα τους πεις τι έγινε θα τους πάρουν εδώ θα τους ρίξουν ένα χ****μο και θα πάρεις καινούριο. Α! και θα κάνεις και μια καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ (έτσι λέγεται, δε θυμάμαι) 3. ενδεικτικά το θέμα παίζει γενικώς αλλά αυτό το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361975&page=7 topic θα σε βοηθήσει, διάβασε και ενημερώσου και ΔΡΑΣΕ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. (Άντε τώρα τα πήρα γιατί άμα σου πω την ιστορία μου με το service του...ακατανόμαστου... θα φρικάρεις! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!)
dimitris_x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Λοιπον εχω ανεβασει μια φωτογραφια οπου δειχνει το προβλημα, απλα στο δικο μου τηλεφωνο ειναι σε αλλο σημειο (δεν μου εβγαινε καλη η φωτογραφια ).. στο γερμανο αμα στο περασουν στην εγγυηση σου δινουν ανακατασκευασμενο καινουριο, πηρα σημερα τηλεφωνο την apple και με εξυπηρετησαν παρολο που μου ειπαν οτι οι παροχοι εχουν αυτη την αρμοδιοτητα και μου λενε σε πολυ λιγες περιπτωσεις περνεις καινουριο τηλεφωνο στο κουτι του. Οσο για τον γερμανο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη οτι κ να ρωτησεις περνεις μια οτι να ναι απαντηση του αερα.. Σκεφτομαι να το κρατησω οπως ειναι μιας και αμα ειναι να παρω τηλεφωνο ανακατασκευασμενο ας ειμαι με αυτο που ξερω οτι ειναι καινουριο και τι εχει!! Αμα το δωσω στον γερμανο και μου δωσουν ανακατασκευασμενο δεν θα το παραλαβω θα τους τρεξω, το θεμα ειναι ομως οτι εγω θα μαι χωρις τηλεφωνο!!!
vakol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα... Λες να βγάλουμε άκρη με κάποιο τρόπο?
dimitris_x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Vakol εχεις και συ προβλημα ιδιο με αυτο της φωτογραφιας? ειναι σε εγγυηση?
Whiteyez Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και εμένα μου είχε εμφανίσει ακριβώς το ίδιο το 3G μου, μετά από πολύ καιρό όμως.
gs20309 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 κ εμένα έχει το 4πλάσιο σε μήκος ίδιο ράγισμα αλλά δεν επηρεάζει σε τπτ, μάλλον ασκήθηκε κάποια πίεση, παρατήρησα να μεγαλώνει όταν το είχα στην τσέπη κ περπάταγα πολύ, ποιός ξέρει.. τους τελευταίους μήνες έχει μείνει ίδιο οπότε μάλλον το περπάτημα με στενή τσέπη έφταιγε..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Φιλε πηγαινε το για service. Το πιο πιθανον να στο καλυψουν εντος εγγυησης...
dimitris_x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 να το παμε για service αλλα εγω προσωπικα δεν θελω να παρω ανακατασκευασμενο τηλεφωνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.