Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου με κριτηριο την ευαισθησια ληψης και καλη διαρκεια μπαταριας.

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν μου ειχε ξηλωσει το μωρο τα κουμπια απο το Ericsson T39 ακομα αυτο θα χρησιμοποιουσα. 12 μερες κραταγε η μπαταρια η μεγαλη και επιανε παντου. Τελος παντων.

Επειδη η φυση της δουλειας μου ειναι να δουλευω σε "δυσκολους" χωρους (υπογεια, επαρχια με κακο σημα κτλ) και επειδη η cosmote με το σημα καμπανα με εχει αγανακτησει (εχε χαρη που ειναι επαγγελματικο και δεν το πληρωνω) θελω να αγορασω ενα κινητο με οσον το δυνατο καλυτερη ευαισθησια ληψης (αν το λεω σωστα). Επισης σημαντικο να εχει μεγαλο standby και ωρες ομιλιας σε μπαταρια.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα Samsung το οποιο μου δειχνει μια-δυο μπαρες στην Cosmote αλλα μολις βγαινω εξω απο το κτιριο μου ερχονται μηνυματα οτι καποιος με καλεσε αλλα δεν επιανε.

Συν του οτι μου εχει σπασει τα νευρα με τον συγχρονισμο με Outlook, δεν περναει τις επαφες με το επιθετο πρωτο.

Τα κολπα των μοντερνων κινητων (wifi, facebook κτλ) δεν με ενδιαφερουν.

Θα το εκτιμουσα αν καποιος εχει να προτεινει κατι να με βοηθησει στην δουλεια μου.

Thanks

Δημοσ.
Αν δεν μου ειχε ξηλωσει το μωρο τα κουμπια απο το Ericsson T39 ακομα αυτο θα χρησιμοποιουσα. ..

Απλά να υπενθυμίσω ότι τα κινητά είναι βλαβερά γενικώς, πόσο μάλλον για μωρά, υπάρχουν μελέτες, δεν τα λέω μόνος μου.

Δημοσ.

Τόσα είναι τα ανθυγιεινά που είναι καθημερινά στη ζωή μας που από μόνη της ακτινοβολία του κινητού έχει πολύ μικρή επίδραση θα έλεγα.

Ρύπανση, μεταλλαγμένα, φυτοφάρμακα, ραδιενέργεια, συντηρητικά, τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια, τρύπα του όζοντος, διατροφή, άγχος... τι άλλο θες;

Δημοσ.

Νομιζετε οτι το προλαβαινεις ενα μωρο? Μεχρι να βγω απο το μπανιο ταειχε διαλυσει ολα!!

Παντως εκτος του Τ39 υπαρχει κατι αλλο με αυτα τα χαρακτηριστικα που ψαχνω? Δυσκολο να ξαναπας παλι πισω σε τοσο μικρη οθονη συν του οτι δεν εχει ανοιχτη ακροαση που με βολευει στο μηχανακι να μην βγαζω κρανος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...