Προς το περιεχόμενο

Περιεργα μηνυματα στο MSN μου απο το [email protected]

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα .

εδω και καποιες μερες , ανα 4-5 :shock: μου ερχονται στο msn μου μηνυματα απο το [email protected] με θεμα Postmaster failure to deliver.

εντωμεταξυ τα emails των παραληπτων ειναι κατι ακυρο-τρελα-ανυπαρκτα τελειως .

απο οτι φανταζομαι καποιοι χρησιμοποιουν το email μου για να στελνουν μηνυματα σε αγνωστους.το κακο ομως τις υποθεσης ειναι οτι βρισκω στο φακελο Sent :cry: τα μηνυματα , δηλαδη σαν να τα στελνω εγω . συνεπως αυτο σημαινει οτι μαλλον εχουν και προσβαση στο λογαριασμο μου , σωστα ?

πειτε μου τι να κανω γιατι ειναι σπαστικο καθε μερα να ερχονται πανω απο 10 τετοια emails απο αυτη την "υπηρεσια" του hotmail :devil:

PS: δειτε για παραδειγμα σαν τι περιεργα emails λεει οτι εχω στειλει τα οποια δεν εχουν παραδοθει στον παραληπτη

Subject: Adam LOL

Date: Mon, 5 Apr 2010 09:39:34 -0600

Adam

waanted to talk, i think i'm spending too much time on live searrch.

ccan you maybe tell me how this makes you feeel look on thhis to see it,

http://bit.ly/aOCwJd

siincerely, me

Δημοσ.

σημερα το πρωι που ανοιξα το msn μου ειδα παλι οτι ειχα 4-5 τετοια μηνυματα απο το postmaster τα οποια δεν παραδοθηκαν. κοιταξα παλι στα Sent και δειχνει οτι εστειλα εγω αυτα τα περιεργα μηνυματα στους "ακυρους" παραληπτες (με email yaho,hotmail).

εκανα σκαναρισμα για τιποτα ιους στον υπολογιστη με nod32 , windows defender και a-squared free αλλα δεν βρηκαν τιποτα.

αλλαξα τωρα κωδικο και θα το τσεκαρω παλι την αλλη κυριακη , γιατι ετυχε την προηγουμενη κυριακη παλι και σημερα , λες και ειναι προγραμματισμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...