ikskarda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 παιδες καλησπερα . εδω και καποιες μερες , ανα 4-5 μου ερχονται στο msn μου μηνυματα απο το [email protected] με θεμα Postmaster failure to deliver. εντωμεταξυ τα emails των παραληπτων ειναι κατι ακυρο-τρελα-ανυπαρκτα τελειως . απο οτι φανταζομαι καποιοι χρησιμοποιουν το email μου για να στελνουν μηνυματα σε αγνωστους.το κακο ομως τις υποθεσης ειναι οτι βρισκω στο φακελο Sent τα μηνυματα , δηλαδη σαν να τα στελνω εγω . συνεπως αυτο σημαινει οτι μαλλον εχουν και προσβαση στο λογαριασμο μου , σωστα ? πειτε μου τι να κανω γιατι ειναι σπαστικο καθε μερα να ερχονται πανω απο 10 τετοια emails απο αυτη την "υπηρεσια" του hotmail PS: δειτε για παραδειγμα σαν τι περιεργα emails λεει οτι εχω στειλει τα οποια δεν εχουν παραδοθει στον παραληπτη Subject: Adam LOLDate: Mon, 5 Apr 2010 09:39:34 -0600 Adam waanted to talk, i think i'm spending too much time on live searrch. ccan you maybe tell me how this makes you feeel look on thhis to see it, http://bit.ly/aOCwJd siincerely, me
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Bot μυρίζομαι... Άλλαξε τον κωδικό σου μήπως και σταματήσουν
ikskarda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 σημερα το πρωι που ανοιξα το msn μου ειδα παλι οτι ειχα 4-5 τετοια μηνυματα απο το postmaster τα οποια δεν παραδοθηκαν. κοιταξα παλι στα Sent και δειχνει οτι εστειλα εγω αυτα τα περιεργα μηνυματα στους "ακυρους" παραληπτες (με email yaho,hotmail). εκανα σκαναρισμα για τιποτα ιους στον υπολογιστη με nod32 , windows defender και a-squared free αλλα δεν βρηκαν τιποτα. αλλαξα τωρα κωδικο και θα το τσεκαρω παλι την αλλη κυριακη , γιατι ετυχε την προηγουμενη κυριακη παλι και σημερα , λες και ειναι προγραμματισμενο
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχεις κανει κανα scan στο PC σου με Spybot/Malware Bytes Anti-Malware ?
ikskarda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 εβαλα τωρα το Malware να κανει full scan !!!
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Βαλε και το Spybot, πολλες φορες μερικα που δεν βρισκει το ενα τα βρισκει το αλλο.
ikskarda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 τιποτα απολυτως με το Malware , θα δοκιμασω αργοτερα και το Spybot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.