Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ε ναι ρε συ, δε το δένουμε και κόμπο ότι όλα τα VAG αυτής της γενιάς βγάζουν αυτά τα προβλήματα. Στατιστικά ισχύει όμως ότι έχουν ευπάθεια εκεί. Άμα δε σου 'χει κάψει πολλαπλασιαστή μέσα σε 5 χρόνια μη το λες ούτε του παπά. Υπάρχουν horror stories που καίγονται μέχρι και όλοι μαζί σ' ένα μήνα, ο ένας μετά τον άλλο.
Ntinaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 εγω εχω ενα nissan micra 1.3 του 2000 και μου χει βγαλει τα εξης προβληματα :
dimitris155 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Και ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα ever... θέμα γούστου. είναι πολύ αξιόπιστο πάντως.
kostas.b Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 θέμα γούστου. είναι πολύ αξιόπιστο πάντως. Eτσι ακριβως. Να πω επισης οτι σχεδιαστικα το polo σε σχεση με το micra ειναι ενα παντελως αδιαφορο αυτοκινητο που ποτε δεν μου προκαλεσε το ενδιαφερον να του ριξω εστω και για λιγο μια ματια. Αντιθετα το micra αν και δεν εχει αλλαξει ριζικα εδω και μια δεκαετια δειχνει ακομα και σημερα αρκετα φρεσκο χαρις στο αρκετα προτωποριακο και πολυ προχωρημενο στυλ του. ΥΓ. Tα focus τα mondeo και τα fusion ειναι μακραν τα πιο ασχημα αυτοκινητα της ελληνικης αγορας. Ειδικα το τελευταιο δεν καταλαβαινω καν τον λογο υπαρξης του.
Ntinaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 θέμα γούστου. είναι πολύ αξιόπιστο πάντως. το παλιο μικρα απο 2002 και πριν λεγεται οτι ειναι πιο αξιοπιστο μηχανικα. εμφανισιακα ειναι σιγουρα καλυτερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ειδικα το τελευταιο δεν καταλαβαινω καν τον λογο υπαρξης του. Τα φορντ, ειναι απο τα πλεον προσιτα αυτοκινητα στον μεσο αγοραστη εδω και δεκαετιες. Τοσο κατα την αγορα οσο και aftersales. Κριτηριο δεν ειναι μονο η εμφανιση, ειδικα για εναν αγοραστη 40+.
panagiwths1987 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 νομιζω οτι ενα suzuki swift του 2005 σου ταιριαζει γαντι! με καπου 6000-7000 ευρω θα το βρεις ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει καιει πολυ λιγο και γενικα απο τα λεγομενα μικρα αμαξια ειναι οτι πρεπει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.