arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ; Εκεί θα έβαζα το Clash. Το Ice Age 3 κάπου στο 7-8 (με σχεδόν άριστα το Avatar, πάντα, ακριβώς επειδή γυρίστηκε για αυτόν το λόγο). Αλλά τόσο κάτω ρε παιδί; Κατάλαβα. 2 for 1 μεσοβδόμαδα με Voda και τα μυαλά στα κάγκελα.
KilliK Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δεν ειναι χαλια απο την αποψη οτι δεν εχει τα λαθη του Clash,οπου εβλεπες τα μαλλια των χαρακτηρων να ειναι μισο μετρο πανω απο τα κεφαλια τους. Απλως ειναι σχεδον ανυπαρκτο.Δηλαδη ειχες την αισθηση οτι εβλεπες πιο πολυ μια 2D παρα 3D ταινια. Ειλικρινα δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για το 3D του,δεστην σε 2D.Kαι εγω την δευτερη φορα σε 2D θα την ξαναδω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ; Εκεί θα έβαζα το Clash. Το Ice Age 3 κάπου στο 7-8 (με σχεδόν άριστα το Avatar, πάντα, ακριβώς επειδή γυρίστηκε για αυτόν το λόγο). Αλλά τόσο κάτω ρε παιδί; Κατάλαβα. 2 for 1 μεσοβδόμαδα με Voda και τα μυαλά στα κάγκελα. φαντάζομαι ότι λέει για το 3D, όχι για την ταινία, επίσης αν δεν κάνω λάθος τα 2 σε 1 δεν είναι για 3D % gold class...
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ναι, για το 3D λέει, κιεγώ για αυτό ρώτησα, η ταινία από ό,τι διαβάζω από όλους πρέπει να είναι πολύ καλή. Ναι, το 2 for 1 δεν ισχύει για 3D κλπ, για αυτό το είπα, αν είναι δηλαδή να το δούμε τελικά σε 2D προφανώς συμφέρει να πάμε με την προσφορά. Btw, στα ster με το 2 for 1 με χρέωσαν την πρηγούμενη κανονική τιμή, δηλαδή 8.5 ευρώ (για δυο εισητήρια) με τον κωδικό αντί για 6.5 ευρώ που είναι πλέον το μονό κανονικό εισιτήριο. Από τη μύγα ξύγκι λέμε. Επίσης μου είπαν ότι για να πάρεις την προσφορά με το φαγητό στο Goody's δεν ισχύουν συνδυαστικά οι προσφορές, αλλά ούτε και η νέα τιμή εισητηρίου, δηλαδή πρέπει να πλωρώσουν 10 ευρώ ο καθένας!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 καλά τι περίμενες?
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τσίπα για το πρώτο fail, common f*ckin sense για το δεύτερο Με ποιά λογική είναι προσφορά όταν πληρώνεις κανονικότατα το φαγητό σου; anyway θα μείνω ontopic
Str Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 γύρισα πριν από λίγο... μιλάμε για ταινιάρα... να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει! και τι δεν είχε! μια ταινία το χρόνο να θες να πληρώσεις, αυτή πρέπει να είναι... βάλτε και έναν καλό spidey στη δεύτερη γιατί πήγα με μπλούζα venom και ένοιωθα εκτός κλίματος!!
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ρε λολ, εδώ βγαίνει 4 Μαιου και εσείς την έχετε ήδη δει όλοι?
xavier Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ρε λολ, εδώ βγαίνει 4 Μαιου και εσείς την έχετε ήδη δει όλοι? γμστα, ουτε καν θελω να μπαινω στο τοπικ...στο τσακ κρατιεμαι να μη το δω σε cam...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ρε λολ, εδώ βγαίνει 4 Μαιου και εσείς την έχετε ήδη δει όλοι? yeap, από 26 Απριλίου εδώ
xazomama Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Χθες είδα την ταινία σε 3D και ομολογώ πως σε αντίθεση με την ταινία το 3D δεν έλεγε και πολλά. Εντάξει δεν κλαίω τα λεφτά μου (μου περισσεύουν άλλωστε -πλάκα κάνω) αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Το στόρυ αρκετά καλό με κορυφαίο ήρωα φυσικά τον αγαπημένο Iron Man. Πέρα από τα εφέ και τη δράση σε αποζημιώνει και η διάρκεια γιατί δεν βαριέσαι καθόλου παρότι είναι σχεδόν 2,5 ώρες. Θα την ξαναέβλεπα άνετα απλά όχι σε 3D φυσικά!! Sent from my iPhone using Insomnia
donaldduck Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ρε παιδια το 3D ηταν σε ολους σκοτεινο και γενικα σαν να εβλεπες 2D η μονο στο σινεμα που πηγα εγω?παντως η ταινια πολυ καλη
1lj4z1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 2d και εγώ, και τα έσπασε, το είπα απο την αρχή, μην την δείτε σε 3d...
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ανελπιστα καλο Κραταω μεγαλη πισινη σε τετοιες ταινιες, δεν ειμαι Marvel fan αλλα η ταινια ειναι καλυτερη απο τις 6-7 προηγουμενες που συνδεει(ναι, και απο Iron Man)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα