Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ταινία μάμησε και θα την ξαναδώ άλλη μια φορά(μπορεί και 2) σινεμά.

Επίσης σε όλους αυτούς που έφυγαν πριν τελειώσουν τα Credits και μας άφησαν 5 άτομα ένα έχω να πώ:

So long noobs... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι είχε στο τέλος, γιατί δεν έκατσα :/ Γράψε μου σε spoiler plz :P

Θα πάω το Σάββατο να τη δω. Σε 3D ή όχι;

Δεν νομίζω οτι αξίζει το 3d... τώρα γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

μόνο απο τον iron το χιούμορ? Don't talk for him like this, he is my brother! - But he killed 80 people - He is adopted...

για να μην μιλήσουμε για το "I AM GOD!! gdasgagasfgasfgasf (απο τις φάπες που έτρωγε μετά)

ps1: δεν βάζω spoilers μιας και είναι ατάκες που δεν χαλάνε την ταινία / την ροή της ούτε spoilaroun κάτι

Δημοσ.

Την περίμενα χάλια να πω την αλήθεια αλλα τελικά και ενδιαφέρον είχε αλλα και αρκετό γέλιο με τρελές ατάκες!

Το 3d με κούρασε λίγο αυτή την φορά αλλα δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ταινία ή με εμένα :P

Δημοσ.

για να μην μιλήσουμε για το "I AM GOD!! gdasgagasfgasfgasf (απο τις φάπες που έτρωγε μετά)

Καλά αυτή ήταν η κορυφαία σκηνή της ταινίας, σηκώθηκε η μισή αίθουσα απ΄το γέλιο και τις επεφημίες.

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει πραγματικά να τη δούμε σε 3D ή θα κλαίμε το 10ρικο σε χαλεπούς καιρούς (όπως με το Clash of the Titans); Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι σε σημερινά δεδομένα, η αίσθηση 3D του Avatar ήταν 9-9.5/10, πού θα βάζατε το Avengers;

Δημοσ.

Mην φυγετε αμεσως μολις τελειωσει η ταινια.περιμενετε να περασουν τα πρωτα credits και μετα εχει μια bonus σκηνη oπου δειχνει ποιος ηταν ο μεγαλος κακος πισω απο την εισβολη:

YOU ADDRESS OMNIPOTENCE.TREAD CAREFULLY.

BV_1996_thanos.jpg

Παιδιά αξίζει πραγματικά να τη δούμε σε 3D ή θα κλαίμε το 10ρικο σε χαλεπούς καιρούς (όπως με το Clash of the Titans); Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι σε σημερινά δεδομένα, η αίσθηση 3D του Avatar ήταν 9-9.5/10, πού θα βάζατε το Avengers;

οχι.θα του βαζα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...