Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μετα απο ολα αυτα τα χρονια το Superman TMP παραμενει το σημειο αναφορας για το ειδος αυτο και λιγες ταινιες εχουν καταφερει να το πλησιασουν. damn, πόσο γαμάτο ήταν...
skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Θα σπάσουν τα ταμία οι avengers. Hollywood και ξερό ψωμί.
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αvengers vs TDKR place your bets. my prediction: Avengers $600+m TDKR $800+m
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εισπραξεις 2012 Hobbit > The Dark Knight > Prometheus > Avengers > Spiderman Ετσι τα βλεπω εγω
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 το cabin in the woods το εγραψε ο γουεντον μαζι με το σκηνοθετη της ταινιας...τεσπα το θεμα μου δεν ειναι αν το αβεντζερς θα ειναι καλη η ταινια, αυτο που λεω ειναι οτι θα εχει εμπορικη επιτυχια. Ο Γουεντον μου αρεσει γιατι εχει φρεσκες ιδεες, επισης πιστευω οτι ειναι ιδανικος για μεταφορες κομικ, γιατι το κατεχει το αντικειμενο...
Merdock Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μετα απο ολα αυτα τα χρονια το Superman TMP παραμενει το σημειο αναφορας για το ειδος αυτο και λιγες ταινιες εχουν καταφερει να το πλησιασουν. Ποιο είναι το Superman TMP. Δε μπόρεσα να το βρω με search στο Google.
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Superman The Μοvie http://www.imdb.com/title/tt0078346/ Στο νεο reboot λενε οτι θελουν να τον κανουν edgy και gritty σαν τον Batman. μα ποσο fail πια; Ο Γουεντον μου αρεσει γιατι εχει φρεσκες ιδεες ε οχι δα. Ταλαντουχος ειναι,witty διαλογους φτιαχνει,ενδιαφεροντες χαρακτηρες στηνει (για να του σκοτωσει αργοτερα),αλλα δεν ειναι και τοσο "φρεσκος".
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Superman The Μοvie http://www.imdb.com/title/tt0078346/ Στο νεο reboot λενε οτι θελουν να τον κανουν edgy και gritty σαν τον Batman. μα ποσο fail πια; ε οχι δα. Ταλαντουχος ειναι,witty διαλογους φτιαχνει,ενδιαφεροντες χαρακτηρες στηνει (για να του σκοτωσει αργοτερα),αλλα δεν ειναι και τοσο "φρεσκος". διαφωνουμε
KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ku-xK9eJQyM&feature=player_embedded Yeah!!!
Acid_raiN Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Η ταινία είναι καταπληκτική, άνετα η καλύτερη του είδους μαζί με το Dark Knight στο οποίο όμως δεν διασκέδασα τόσο. 10/10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 πήγες avant premiere ε? Ι HATE YOU!
Acid_raiN Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 πήγες avant premiere ε? Ι HATE YOU! Ναι! Η ταινία τα έσπασε, είχε πολύ δράση, πολύ έξυπνους διαλόγους, εφέ.... Θα έλεγα ότι μου άρεσε πιο πολύ και από τα 2 Dark Knight, βέβαια είναι άλλο στυλ τανίες..10/10 ξαναλέω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα