Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετα απο ολα αυτα τα χρονια το Superman TMP παραμενει το σημειο αναφορας για το ειδος αυτο και λιγες ταινιες εχουν καταφερει να το πλησιασουν.

damn, πόσο γαμάτο ήταν...

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το cabin in the woods το εγραψε ο γουεντον μαζι με το σκηνοθετη της ταινιας...τεσπα το θεμα μου δεν ειναι αν το αβεντζερς θα ειναι καλη η ταινια, αυτο που λεω ειναι οτι θα εχει εμπορικη επιτυχια. Ο Γουεντον μου αρεσει γιατι εχει φρεσκες ιδεες, επισης πιστευω οτι ειναι ιδανικος για μεταφορες κομικ, γιατι το κατεχει το αντικειμενο...

Δημοσ.

Μετα απο ολα αυτα τα χρονια το Superman TMP παραμενει το σημειο αναφορας για το ειδος αυτο και λιγες ταινιες εχουν καταφερει να το πλησιασουν.

Ποιο είναι το Superman TMP.

Δε μπόρεσα να το βρω με search στο Google.

Δημοσ.

Superman The Μοvie

http://www.imdb.com/title/tt0078346/

Στο νεο reboot λενε οτι θελουν να τον κανουν edgy και gritty σαν τον Batman.

μα ποσο fail πια;

Ο Γουεντον μου αρεσει γιατι εχει φρεσκες ιδεες

ε οχι δα.

Ταλαντουχος ειναι,witty διαλογους φτιαχνει,ενδιαφεροντες χαρακτηρες στηνει (για να του σκοτωσει αργοτερα),αλλα δεν ειναι και τοσο "φρεσκος".

Δημοσ.

Superman The Μοvie

http://www.imdb.com/title/tt0078346/

Στο νεο reboot λενε οτι θελουν να τον κανουν edgy και gritty σαν τον Batman.

μα ποσο fail πια;

ε οχι δα.

Ταλαντουχος ειναι,witty διαλογους φτιαχνει,ενδιαφεροντες χαρακτηρες στηνει (για να του σκοτωσει αργοτερα),αλλα δεν ειναι και τοσο "φρεσκος".

διαφωνουμε

Δημοσ.

Η ταινία είναι καταπληκτική, άνετα η καλύτερη του είδους μαζί με το Dark Knight στο οποίο όμως δεν διασκέδασα τόσο.

10/10

Δημοσ.

πήγες avant premiere ε? Ι HATE YOU!

Ναι!

Η ταινία τα έσπασε, είχε πολύ δράση, πολύ έξυπνους διαλόγους, εφέ.... Θα έλεγα ότι μου άρεσε πιο πολύ και από τα 2 Dark Knight, βέβαια είναι άλλο στυλ τανίες..10/10 ξαναλέω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...