Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά θα ήταν καλή φάση να έχουν μόνο τους ultra original Cap/Thor/Iron Man, άντε και Hulk. Την black widow την έβαλαν για να χαλβαδιάζει ο ανδρικός πληθυσμός τον κώλο της Johansson. Όσον αφορά τον Hawkeye ... ποτέ δεν κατάλαβα τί ρόλο βαράει ο χαρακτήρας, οι west coast avengers ήταν το απόλυτο καρναβάλι όλων των εποχών, χειρότεροι και από τους justice league international, μόνο η Tigra άξιζε (χαλβάδιασμα που λέγαμε πιο πάνω). Όταν η scarlet witch σκότωσε τον Hawkeye πρίν το House of M crossover, έκανα πανηγύρια, καλά να πάθω, τώρα πάλι θα τον φάω στην μάπα :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον πάλι ο Robert Downey Jr. θα κλέβει την παράσταση. :P

Όσο για τα υπόλοιπα που είδα, ούτε εγώ ξετρελάθηκα.

Περίμενα παραπάνω Hulk, αλλά μόλις είδα τον νέο (στο Avengers 2 μην ξεχάσουν να βάλουν να αλλάξουν :P) ηθοποιό στον ρόλο του Banner... Meeeh!

Edit: Στο τέλος με βλέπω μπλούζα "Κι εγώ έπαιξα τον Bruce Banner σε ταινία της Marvel!"

Και +1 για τον Hawkeye. Δεν ξέρω, αλλά ποτέ δεν μου έκατσε καλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ok nice teaser, αλλα που ειναι η wasp και o antman?

βάζει άτομα που έχουν εμφανιστεί σε άλλες ταινίες...

Δημοσ.

Την black widow την έβαλαν για να χαλβαδιάζει ο ανδρικός πληθυσμός τον κώλο της Johansson.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα αξίζει κάτι περισσότερο στην ταινία?

Μάλλον πάλι ο Robert Downey Jr. θα κλέβει την παράσταση. :P

Δηλαδή ποιος περιμένεις να την κλέψει? Αυτός ο μαλακοπίτουρας που παίζει το Thor?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιος είναι ο κακός; Ο Λοκι; Ψιλοξενερωτος μου φαίνεται. Όσο για την τελευταία σκηνή του τρέιλερ νόμισα ότι βλέπω transformers και όπου να ναι θα σκάσει μύτη και ο Optimus Prime! Για να μην γκρινιαζω πάντως κόμικ να ναι με εκρήξεις κτλ και η ώρα θα περάσει ευχάριστα.

ΥΓ. Έλεος με τους ηθοποιούς που παίζουν τον Hulk!

• Super Moderators
Δημοσ.

ΥΓ. Έλεος με τους ηθοποιούς που παίζουν τον Hulk!

indeed το έχουν ξεφτυλίσει...

Δημοσ.

Για τον κακό της υπόθεσης όντως ο Loki πρέπει να ναι. Αλλά τι στο καλό. 234872 avengers έχουν φάει σκάλωμα από ένα πίθηκο;

Δημοσ.

Ελπίζω να δείχνουν απλά τον Λοκι επειδή έχει ήδη παίξει στο Θορ και τον ξέρουμε ήδη και ο πραγματικός κακός να είναι κάποιος άλλος καθώς ακόμα και στο Θορ μου φάνηκε πολύ λίγος. Αν όμως όπως έγραψα παραπάνω φέρει μαζί του και τους Ντισεπτικονς (τελευταία σκηνή στο τρέιλερ 2) κάτι μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...