george4791 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλησπερα σε ολους, ολα αυτα τα χρονια παρολο που παρακολουθω τακτικα τα εκαστοτε threads δεν κανω post τοσο συχνα παρα μονο για ιδιαιτερους λογους, ειδα το avengers σε 3d στο village στην v-max και το μονο που εχω να πω ειναι οτι στο τελος του εργου ηθελα να παω να βρω τον σκηνοθετη και να του δωσω μια μεγαλη αγκαλια (παρολο τα 38 μου χρονια...), η ταινια ειναι ο απολυτος συνδιασμος action/popcorn movie εμπλουτισμενη με χιουμορ οπου χρειαζεται και με πολυ καλες ερμηνειες, πραγματικα μπηκε νο1 στην λιστα μου με τις action με εφε ταινιες και πιστεψτε με εχω δει παρα πολλες πραγματικα μην το χασετε χμους/γιωργος
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) spoiler apo ton obama:fake Επεξ/σία 11 Μαΐου 2012 από Toufas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 i loled so hard...
KilliK Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 να σου πω,παιζει να ειναι και πιο ανθεκτικο απο το Mjolnir. spoiler apo ton obama:fake κατι μου λεει οτι ο Φιλ θα επιστρεψει χαρις στο Infinity Gauntlet στο σηκουελ. Εδω δεν πεθαινουν στα κομιξ,γιατι να μενουν μονιμα πεθαμενοι στις κομιξ ταινιες; ειδικα τωρα που ο Φιλ ειναι επισημα μελος και του Marvel comic universe.
skiabox Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το είδα και εγώ σήμερα.Αρκετά καλό χωρίς να με τρελαίνει.Ισως έρχονται και πιο καλές ταινίες φέτος όπως το Prometheus.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μήλα με πορτοκάλια, awesomeness...
star12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δεν ηθελα να παω να το δω μιας και ειδα το battleship και περα απ τα εφε το εργακι ηταν καραμουφα.Αλλα βλεποντας τα τοσο γουαω σχολια για τη ταινια ειπα οκ ας το υποστω και αυτο και οχι σε 3d ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ .τι να πω.Θεαματικες εικονες εφε, ατελιωτη δραση,χιουμορ και αφθονη περιπετεια.ολα τα χε ο μπαξες.Ολα τα λεφτα φυσικα ηταν ο robert downey jr και οι θεικες ατακες που πετουσε.Μια ταινια που πρεπει να την δεις σε σινεμα η σε blue ray για να το ευχαριστηθεις...Και φυσικα η σκηνη μετα τα credits αντε να βγει και 2 τωρα παντως η σκηνη προς το τελος ηταν λιγο αντιγραφη του σουπερμαν του 81.Γιατι στο τελος ο iron man πηρε τις πυρινικες βομβες και τα πεταξε στο διαστημα.και στο σουπερμαν ο ριβς ειχε παρει τις πυρινικες βομβες που χαν βαλει οι τρομοκρατες στο πυργο του αιφελ και τις πεταξε στο διαστημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) παντως η σκηνη προς το τελος ηταν λιγο αντιγραφη του σουπερμαν του 81.Γιατι στο τελος ο iron man πηρε τις πυρινικες βομβες και τα πεταξε στο διαστημα.και στο σουπερμαν ο ριβς ειχε παρει τις πυρινικες βομβες που χαν βαλει οι τρομοκρατες στο πυργο του αιφελ και τις πεταξε στο διαστημα. Και λίγο από το πιο πρόσφατο Superman που πήγε στο διάστημα (για να διώξει το νησί) και μετά έφυγε κάτω. Αλλά δεν είχε Hulk να τον πιάσει. To υπόλοιπο του Kasrith Επεξ/σία 14 Μαΐου 2012 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα