nikosspeed Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα στην συνδεση του ιντερνετ .κατι επαθε το λαπτοπ και δεν μπαινει στο ίντερνετ παρόλο που ειναι συνδεδεμένο στο ρουτερ. δειτε την φοτο.
Tmark Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δες τις καλωδιώσεις του ρουτερ με τον Η/Υ και του ρούτερ με την τηλεφωνική γραμμή
damastes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Είναι όλα τα λαμπάκια ανοιχτα στο ρουτερ; μπορεί να έχει πέσει η σύνδεση. Δεν μπορώ να δω καθαρά, μήπως έχεις Vista; αν ναι ίσως χρειαστεί να βάλεις "κάρφωτες" κάποιες ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα το dns server sent from my HTC Magic using tapatalk
nikosspeed Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 εχω και εναν σταθερο υπολογιστη. αυτος μπαινει κανονικα στο ιντερνετ.απο αυτον γραφω τωρα.ποιο παλια ειχα συνδεσει το λαπτοπ και το πσ με καλώδιο δικτύου.απο τοτε μου το εκανε προβλημα
lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Απο την εικονα που μας εχεις δειξει τσεκαρε τις ρυθμισεις της ασυρματης καρτας σου. Αν δεν ειναι στην "αυτοματη αποδοση IP" βαλτο και δες αν συνδεθηκες. Αν ειναι, δοκιμασε με καρφωτη IP και δες αν συνδεθηκες.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 3 περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ, τι θα κοιτουσα με τη σειρα: - Να εφυγαν οι κωδικοί σου και να πρέπει να τους ξαναπεράσεις. Ισως χρειαστει κ reset το router. - Να χρειαστεί να βάλεις καρφωτές IP και DNS. - Να εβαλες κάποιο firewall ή antivirus που βλέπει το δίκτυο σου ως μη αναγνωρισμένο.
damastes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 είναι κλασική περίπτωση, απλά πρέπει στις ρυθμίσεις της συνδεσης, στα tcp/ip να βάλει καρφωτά στο DNS το default gateway
damastes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 δεν λες και την λύση, για ενημέρωση και των υπολοιπών, που μελλοντικά ίσως έχουν παρόμοι πρόβλημα;
nikosspeed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 έπρεπε να βάλω το δίκτυο ως οικιακό . εγώ το είχα στο δημοδιο .με το που το άλλαξα έφτιαξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.