Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην συνδεση του ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα στην συνδεση του ιντερνετ .κατι επαθε το λαπτοπ και δεν μπαινει στο ίντερνετ παρόλο που ειναι συνδεδεμένο στο ρουτερ. δειτε την φοτο.

dsc02692p.jpg

Δημοσ.

Δες τις καλωδιώσεις του ρουτερ με τον Η/Υ και του ρούτερ με την τηλεφωνική γραμμή

Δημοσ.

Είναι όλα τα λαμπάκια ανοιχτα στο ρουτερ; μπορεί να έχει πέσει η σύνδεση.

Δεν μπορώ να δω καθαρά, μήπως έχεις Vista; αν ναι ίσως χρειαστεί να βάλεις "κάρφωτες" κάποιες ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα το dns server

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

εχω και εναν σταθερο υπολογιστη. αυτος μπαινει κανονικα στο ιντερνετ.απο αυτον γραφω τωρα.ποιο παλια ειχα συνδεσει το λαπτοπ και το πσ με καλώδιο δικτύου.απο τοτε μου το εκανε προβλημα

Δημοσ.

Απο την εικονα που μας εχεις δειξει τσεκαρε τις ρυθμισεις της ασυρματης καρτας σου. Αν δεν ειναι στην "αυτοματη αποδοση IP" βαλτο και δες αν συνδεθηκες. Αν ειναι, δοκιμασε με καρφωτη IP και δες αν συνδεθηκες.

Δημοσ.

3 περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ, τι θα κοιτουσα με τη σειρα:

- Να εφυγαν οι κωδικοί σου και να πρέπει να τους ξαναπεράσεις. Ισως χρειαστει κ reset το router.

- Να χρειαστεί να βάλεις καρφωτές IP και DNS.

- Να εβαλες κάποιο firewall ή antivirus που βλέπει το δίκτυο σου ως μη αναγνωρισμένο.

Δημοσ.

είναι κλασική περίπτωση, απλά πρέπει στις ρυθμίσεις της συνδεσης, στα tcp/ip να βάλει καρφωτά στο DNS το default gateway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...