Curs3_Mark Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μήπως υπάρχει κάποια σελίδα που να έχει πληροφορίες σχετικά με το φορμάτ? σκέφτομαι να βγάλω τα ΧΡ και να βάλω τα 7 αλλά είμαι κάπως άσχετος...
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Όσο άσχετος και να είσαι τα 7 μπαίνουν πολύ εύκολα,το μοναδικό στοιχείο πού πρέπει να δόσεις είναι σε πιο διαμέρισμα του σκληρού,η σε πιο σκληρό,να μπει και τίποτα παραπάνω, τώρα το να βάλεις μια ημερομηνία και τα λοιπά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, έχει και φοβερή επιτυχία στο να βρίσκει τους driver.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μπουταρεις με το dvd των 7 και ολα ειναι ευκολα μετα .Οταν σε ρωτησει που θα τα εγκαταστησεις μαρκαρε το κομματι του δισκου που εχεις τα xp διεγραψε το , μετα καντο format και εγκατεστησε τα 7 . Αν το κανεις για πρωτη φορα βρες ενα φιλο να σου δειξει τα βηματα.Ειναι πρωταρχικη αναγκη καποιος που ασχολειται με τα pc να ξερει να κανει format.
lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και προσοχη που θα κανεις το format αν εχεις παραπανω απο εναν δισκο. Το 90% των νεων στο αθλημα τεινουν να σβηνουν τον λαθος σκληρο και μετα να τρεχουν πανικοβλητοι ψαχνοντας να βρουν πως να ανακτησουν τα αρχεια τους.
Curs3_Mark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά! ελπίζω σιγά σιγά να μπω στον κόσμο των pc's γιατί άρχισαν να μου αρέσουν!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά! ελπίζω σιγά σιγά να μπω στον κόσμο των pc's γιατί άρχισαν να μου αρέσουν! Κολλητικο φιλε μου....Κολλητικο.:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.