Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Εχω δυο τετοιες tv 32 και 26 ιντσες (ιδιο μενου εχουν ολες μαλλον...) και ενω τα αναλογικα καναλια μπορω να τα αποθηκευσω σε οποιο προγραμμα θελω στο τηλεκοντρολ (παραδειγμα ΑΝΤΙ1 στο 5 Mega στο 4 κλπ κλπ στα ψηφιακα δεν εχω κατορθωσει κατι τετοιο. Οποιος τα εχει καταφερει ας βοηθησει. Ευχαριστω.
kobi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Και εγώ με μια Β650 είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά τα έβαλα όλα σε λίστα αγαπημένων και έχω μόνο τα ψηφιακά και τα κρατικά. Δυστυχώς και εκεί δεν μου δίνει επιλογή να τα βάλω μπερδεμένα. Όλα τα ψηφιακά μαζί, όλα τα αναλογικά μαζί. Δεν είναι και ότι καλύτερο....
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Πραγματικα ολιγον σπαστικο.Βρηκα και ενα manual σε pdf που λεει οτι σε ψηφιακα δεν γινεται αυτο που θελουμε.
kobi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Πάντως, τα ψηφιακά τα έβαλα με τη σειρά που ήθελα, αλλάζοντας τον αριθμό του καναλιού με την "επεξεργασία αριθμού καναλιών" πατώντας το tools στο χειριστήριο στην λίστα των αγαπημένων. Αν κατάλαβα καλά, μάλλον αυτό ψάχνεις,
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Θα το δοκιμασω το απογευμα.Χωρις να τα βαλουμε στα αγαπημενα δεν γινεται ?
kobi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μόνο στα αγαπημένα κατόρθωσα να αλλάξω το νούμερο του καναλιού... Αν θυμάμαι καλά, εκτός των αγαπημένων στο tools δεν εμφανίζει το ίδιο μενού. Ίσως και να γίνεται . Με μια προσπάθεια δεν χάνεις κάτι!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μόνο στα αγαπημένα κατόρθωσα να αλλάξω το νούμερο του καναλιού... Αν θυμάμαι καλά, εκτός των αγαπημένων στο tools δεν εμφανίζει το ίδιο μενού. Ίσως και να γίνεται . Με μια προσπάθεια δεν χάνεις κάτι! Μαλιστα...Οποτε πρεπει να παταμε καθε φορα δυο πληκτρα . Ενα για τα αγαπημενα και ενα για το καναλι. Θα το ψαξω το απογευμα. ---------- Προσθήκη στις 12:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- Τελικα εβαλα τα ψηφιακα απο την θεση 3 και μετα οπως ηθελα στα αγαπημενα αλλα την ΝΕΤ και την ΕΤ1 δεν κατορθωσαν ατις βαλω στις θεσεις 1 και 2 . Δεν δινει την δυνατοτητα αλλαγης αριθμου καναλιου.
kobi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ. Τα αναλογικά τα έβαλα στο τέλος (θεωρητικά) οπότε με κυκλικό ζάπινγκ τα βλέπω όλα. Απλά η ΕΡΤ δεν είναι το 1, κτλ. Μάλλον στο εξωτερικό δεν συνυπάρχουν ψηφιακά με αναλογικά κανάλια........ Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ. Τα αναλογικά τα έβαλα στο τέλος (θεωρητικά) οπότε με κυκλικό ζάπινγκ τα βλέπω όλα. Απλά η ΕΡΤ δεν είναι το 1, κτλ. Μάλλον στο εξωτερικό δεν συνυπάρχουν ψηφιακά με αναλογικά κανάλια........ Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο..... Θα μπουν και τα κρατικα τελικα το φθινοπωρο ?
kobi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Έτσι έχω ακούσει, αλλά δεν έχω διαβάσει ανακοίνωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Έτσι έχω ακούσει, αλλά δεν έχω διαβάσει ανακοίνωση. Για να δουμε... Μόνο στα αγαπημένα κατόρθωσα να αλλάξω το νούμερο του καναλιού... Αν θυμάμαι καλά, εκτός των αγαπημένων στο tools δεν εμφανίζει το ίδιο μενού. Ίσως και να γίνεται . Με μια προσπάθεια δεν χάνεις κάτι! Σε αυτη ομως την samsung που δεν εχει αγαπημενα τι μορουμε να κανουμε ?
kobi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δεν έχω ιδέα. Για ρίξε μια ματιά στο http://www.avclub.gr/ εκεί τα παιδιά ίσως σε βοηθήσουν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.