Προς το περιεχόμενο

"Μύνημα από ιστοσελίδα"

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα καλά καθούμενα(από χθες) κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, μετά από λίγο μου πετάει συνέχεια στην επιφάνεια εργασίας τα παρακάτω παράθυρα:

probw.th.jpg

Πιθανόν αυτό το παράθυρο να προέρχεται από το site του Κωτσόβολου μιας και είχα μπει να δω κάτι εκπτώσεις 50%.

Τι να κάνω για να το ξεφορτωθώ;

Δημοσ.

πιθανοτατα εχει αρπαξει καποιον ιο

εκκαθαριση ιστορικου στον explorer σου

εκκαθαριση δισκων(τικαρε την επιλογη προσωρινα αρχεια ιντερνετ η περιηγησης)

και φυσικα κανε ενα full check me to anti-virus!

Δημοσ.

Τσεκαρε στις καταχωρησεις του msconfig στο startup να δεις τι προγραμματα σου τρεχουν με το ανοιγμα των Windows. Αυτα που δεν ξερεις ή δεν τα εχεις εγκαταστησει εσυ απενεργοποιησε τα. Αν δεν ξερεις ποιο κανει τι καλυτερα να το ριξεις στο google να δεις.

Δημοσ.

Έκανα full system scan με Nod32 και Kaspersky internet Security έχοντας τις τελευταίες ενημερώσεις και δεν μου βρήκε τίποτα. Αυτό το μήνυμα προέρχεται από τον internet explorer ενώ εγώ χρησιμοποιώ τον Firefox!

Να και η "εικόνα" από την διαχείρiση εργασιών:

winprob.th.jpg

Δημοσ.

Βασικά το Kaspersky βρήκε Trojan αλλά αυτό μπήκε χθες στο pc μου αφού απεγκατέστησα το προηγούμενο antivirus και κατέβασα άλλο antivirus για να σκανάρω το pc μου. Δηλαδή το trojan το βρήκε στο antivirus που κατέβασα!

Τι είναι το πρώτο από τα 4 events που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα; Το έχει διαγράψει;

kasp.th.jpg

*xkon2007 θα δοκιμάσω και αυτά που μου είπες.

Δημοσ.

pop up είναι φίλε μου λογικά πρέπει να κοιτάξεις τι αρχίζει οταν ξεκινάς τον υπολογιστή.

καλύτερα να απεγκαταστήσεις τον ie (just in case ) οι δηγίες είναι εδω

Δημοσ.

Με το superantispyware βρήκε τα παρακάτω:

superantisp.th.jpg

και από χθες δεν έχει ξαναπετάξει(αν και σήμερα πέταξε ένα άλλο παραθυράκι που όμως φεύγει με άκυρο) αυτά τα παράθυρα. Αν το ξανακάνει θα απεγκαταστήσω και τον internet explorer.

Το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να ξαναβάλω το nod32 γιατί με το Kaspersky -εκτός του ότι είναι trial- ψιλοσέρνεται το pc.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

Δημοσ.

Στην εικόνα είναι το παραθυράκι που πετάει τις τελευταίες μέρες:

bannergq.th.jpg

*Έχω την εντύπωση ότι το βγάζει μόνο όταν επισκέπτομαι το contra.gr

Δημοσ.

bannergq.th.jpg

Δημοσ.

bannergq.th.jpg

Εχεις κοιταξει στα internet properties εαν το pop-up blocker ειναι τσεκαρισμενο;

(στα settings ρυθμιζεις και το blocking level-βαλτο στο high και κανε μια επισκεψη στο contra να δεις αν το επαναλαβει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...