Antretng Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο απέκτησα το xperia x10 (mini). Όλο χαρά πάω να περάσω τα contacts από την παλιά μου συσκευή μέσω bluetooth... τζίφος. Μετά δοκίμασα μέσω pc, αλλά στο Sony Ericsson Companion (πρόγραμμα) έχει μόνο επιλογή να μπω στην ιστοσελίδα, να φτιάξω προφίλ και εκεί να περάσω όλα μου τα contacts από το παλιό και μετά μεταφορά στο άλλο... δηλαδή φακέλωμα!!! Δοκίμασα επίσης με το PC Suite, αλλά δεν βρίσκει την συσκευή Παιδιά άλλος τρόπος πέραν του φακελώματος δεν υπάρχει; Και μην μου πει κανένας αντιγραφή στη sim ή γράψιμο ένα ένα . Η συσκευή έχει λογισμικό android 1.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Από την παλιά πέρασέ τα στο outlook Export σε .svc Import σε gmail Συγχρονισμός με το gmail στο x10 Είναι πιο εύκολο απ οτι ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 αμα έχει 2 τηλ. σε μια επαφή τη συγχρονίζει κανονικά με το gmail? Επειδή με το outlook πέρασε σε μένα μόνο το 1 τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Από την παλιά πέρασέ τα στο outlookExport σε .svc Import σε gmail Συγχρονισμός με το gmail στο x10 Είναι πιο εύκολο απ οτι ακούγεται Αυτό θέλω να αποφύγω. Είναι ανάγκη η google να χει τις επαφές μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μετά που θα κάνεις την μεταφορά μπορείς άνετα να τις σβήσεις. Εγώ τις έχω εκεί γιατί με το omnia έχω σβήσει 5 φορές καταλάθος τον κατάλογο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μωρέ εγώ θα τα σβήσω... η google όμως; Άρα, δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Νομιζωπως με το ίδιο σκεπτικό ότι έχεις μέσα στο google τηλέφωνο σου μπορεί να το έχει η google αν μπεις στο Ίντερνετ. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Αυτό θέλω να αποφύγω. Είναι ανάγκη η google να χει τις επαφές μου; Έχει τόσα πολλά πια, που αμφιβάλλω αν είναι αξιοποιήσιμα (λέμε τώρα..) Τέσπα. Μια εναλλακτική λύση ίσως είναι να βάλεις μια εφαρμογή που κάνει backup τις επαφές σου στο x10. με μια fake εγγραφή να δεις τη γραμμογραφηση (συνηθως xml παίζει) και μετά να φτιάξεις χεράτα ένα τέτοιο backup αρχείο με τις πραγματικές επαφές και να το κάνεις restore. Για μαζικό editing, το excel ειναι μανούλα. ΥΓ. Η λύση δεν είναι δοκιμασμένη αλλά δε βρίσκω λόγο να μην παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.