Προς το περιεχόμενο

θέλω την γνωμη σας για αγορα πλοηγου

antonisape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,θέλω να αγοράσω έναν πλοηγό και θέλω την βοήθεια σας,είμαι αναμεσα σε αυτούς:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-DESTINATOR-4800A-PNA-4-3inches-%CE%A7%CE%86%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%86%CE%94%CE%91%CE%A3-%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%8F%CE%A0%CE%97%CE%A3-33-ML-520-111.htm

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/TURBO-X-GPS-I50-5-GREECE-G5115.htm

ποια είναι η γνώμη σας;ευχαριστώ!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις την δυνατότητα πήγαινε στο stock house που εχουν το mls 4800bt με 40 euro μεταχειρισμένο.

Απλά έλενξε το λίγο αν εχει την sd πάνω, αν κλειδώνει σε δορυφόρους, αν παίζει το ηχείο καλά κτλ.

Είναι λίγο πιο παλιό απο το 4800A αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν παίζεται.

Αυτό και αν ξεκλειδώνεται οπως μπορείς να δεις.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ORyTiJnBufY[/ame]

Θα βρεις και πολύ υλικό για το συγκεκριμένο στο navimania αφού ενα 30% των posts στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι για το εν λόγο gps.;)

Mls απο μένα σκληρά μηχανάκια και κάνουν δουλειά.

Το άλλο είναι κινεζιά με το σηματάκι του πλαισίου πάνω και μόλις 64mb ram.

Δεν κακό αλλά προσωπικά θα πήγαινα σε mls destinator ή σε mio.

Και δεν είναι τυχαίο πως το πιο δημοφιλές gps πρόγραμμα στην ελλάδα σύμφωνα με δημοσκόπηση του navimania είναι το destinator στις εκδόσεις 6-7-8 με 53-54% σε σχέση με όλα τα άλλα μαζί...

Αμα φοβάσαι να πειράξεις τη συσκευή για να περάσεις δικού σου χάρτες πάρε το plaisio με 3 χρόνια map upgrades και γενικά εχε στο νου σου πως το μέλλον της πλοήγησης ειναι στα smartphones και οτι προβλέπεται συρικνωση της αγοράς των κλασσικών pna.

Οπότε ότι και αν πάρεις παίζει να σου μείνει τουλάχιστον ας μην σου μείνει κάτι πολύ ακριβό...

Δημοσ.

Για το stokc house του Πλαισιου...

Πηγα για να παρω για φιλο mls και δεν αξιζε τιποτα....Βρηκα περιχαρης ενα 4400 με 52 ευρω ηρθα σπιτι αλλα δεν ειχε καρτα sd και τα καλωδια που το συνοδευαν ηταν για αλλο μοντελο.

Γυρισα πισω αλλα δεν βρηκα τιποτα αλλο ... Πηρα τα λεφτα πισω και εφυγα.

Μεγαλη προσοχη λοιπον.

Ολα ειναι επισκευασμενα με 6 μηνες εγγυηση.

Δημοσ.

SSD 4 gb βρίσκεις (αν δεν εχεις ήδη:lol:) με 10-12 ευρό τα καλώδια είναι το θέμα.

Πάω στοίχημα πως μες το αχταρμά του stock house παίζει να τα εχουν μπλέξει λίγο.

Έπρεπε να επιμείνεις ποτέ δεν εχω φύγει με άδεια χέρια απο εκεί ασχέτως αν πήγαινα για καρτα γραφικών και τελικά έφευγα με motherboard.:lol::lol::lol:

Δημοσ.
SSD 4 gb βρίσκεις (αν δεν εχεις ήδη:lol:) με 10-12 ευρό τα καλώδια είναι το θέμα.

Πάω στοίχημα πως μες το αχταρμά του stock house παίζει να τα εχουν μπλέξει λίγο.

Έπρεπε να επιμείνεις ποτέ δεν εχω φύγει με άδεια χέρια απο εκεί ασχέτως αν πήγαινα για καρτα γραφικών και τελικά έφευγα με motherboard.:lol::lol::lol:

Επεμενα και φιλοτιμα ο υπαλληλος εψαξε αλλα τιποτα.Ασε που ειναι ολα κλειδωμενα σε ντουλαπια χωρις τιμη πανω τους και επρεπε να κοιταει στο pc για καθε τιμη.

Αν ηταν να εδινα 10 ευρω για καρτα και αλλα τοσα , αν εβρισκα καλωδια , και με ρισκο αν τελικα δουλευει και με 18 μηνες λιγοτερη εγγυηση δεν ξερω αν αξιζε τον κοπο.

Δημοσ.

επειδη προσφατα ειχα αυτο το διλημα και κατεληξα στο turboX σε συμβουλευω να μη κανεις το ιδιο

1ον: το 4800Α εχει 128ΜΒ ram εναντι 64 του i50( αν θελεις κανα igo primo, 3D Igo, navigon η καποιο αλλο βαρυ πρρογραμμα το turboX θα σερνεται!!)

2ον: Δεν παιζει αξιοπρεπως καμια εκδοση απο κανενα destinator. ολα σερνονται και κανουν ωρες να υπολογισουν διαδρομη

3ον: η οθονη του i50 ειναι τοσο γυαλιστερη που δε βλεπεις και πολλα τη μερα

4ον: το 4800Α ξεκλειδωνει πανευκολα(αν και το i50 ειναι ξεκλειδωτο)

5oν: εχει πεσει η τιμη του 4800Α στα 124 ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926350

Οσο για το μαμισιο λογισμικο, το ginius του turboX ειναι πολλες κλασεις ανωτερο του destinator και με προοπτικες εξελιξης εναντι του χωρις μελλον πλεον destinator

Δημοσ.

Οσο για το μαμισιο λογισμικο, το ginius του turboX ειναι πολλες κλασεις ανωτερο του destinator και με προοπτικες εξελιξης εναντι του χωρις μελλον πλεον destinator

Ειχα αγορασει το Ginius και το ειχα βαλε μεσω navibox σε οθονη 2din στο αυτοκινητο με εξωτερικη κεραια μαλιστα και αν δεν ηξερα τον δρομο ...θα ειχα χαθει...Το εβγαλα την αλλη μερα και ξαναπερασα destinator.

Δεν ξερω γιατι θεωριες το destinator ξεπερασμενο μιας και μετα απο μια παυση ενος χρονου η mls ξαναδωσε προσφατα νεους χαρτες της GI.

Δημοσ.
Ειχα αγορασει το Ginius και το ειχα βαλε

Δεν ξερω γιατι θεωριες το destinator ξεπερασμενο μιας και μετα απο μια παυση ενος χρονου η mls ξαναδωσε προσφατα νεους χαρτες της GI.

κατ αρχην η συνεργασια ginius-GI ειναι εγγυηση και με μελλον.

δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης του τελευταιου χαρτη2010 (εγω προσωπικα στο κινητο ξαναβαλα τον παλιο dest γιατι σε επαρχιακο δικτυο βαρεθηκα να βλεπω το δρομος χωρις ονομα) dest με τον

τελευταιο Giniusmap.

Γενικα η dest εχει μεινει στο μονοπωλειο που υπηρχε πριν 3-4 χρονια και στο ενδοξο παρελθον και εχει αφησει το μελλον κενο σε αντιθεση με την πολλα υποσχομενη Mireo.

Τωρα οσον αφορα τα λογισμικα το ginius ειναι 10 φορες ταχυτερο του dest(πολλες φορες εχω χασει στροφη οταν ειναι διαδοχικες μεχρι να βγαλει το επομενο μηνυμα το dest, ενω το ginius ειναι ακαριαιο).

τα παραπανω δεν τα λεω μονο εγω αλλα τα βρισκεις και σε παρα πολλα review

Δημοσ.
κατ αρχην η συνεργασια ginius-GI ειναι εγγυηση και με μελλον.

δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης του τελευταιου χαρτη2010 (εγω προσωπικα στο κινητο ξαναβαλα τον παλιο dest γιατι σε επαρχιακο δικτυο βαρεθηκα να βλεπω το δρομος χωρις ονομα) dest με τον

τελευταιο Giniusmap.

Γενικα η dest εχει μεινει στο μονοπωλειο που υπηρχε πριν 3-4 χρονια και στο ενδοξο παρελθον και εχει αφησει το μελλον κενο σε αντιθεση με την πολλα υποσχομενη Mireo.

Τωρα οσον αφορα τα λογισμικα το ginius ειναι 10 φορες ταχυτερο του dest(πολλες φορες εχω χασει στροφη οταν ειναι διαδοχικες μεχρι να βγαλει το επομενο μηνυμα το dest, ενω το ginius ειναι ακαριαιο).

τα παραπανω δεν τα λεω μονο εγω αλλα τα βρισκεις και σε παρα πολλα review

Σεβαστη η γνωμη σου αλλα επετρεψε μου να εχω την δικη μου που ειναι προϊον εμπειριας δικης μου και οχι των review.Στο navibox εχω βαλει καρτα με 4-5 προγραμματα πλοηγησης (Ndrive, Igo, miomap κλπ) αλλα οταν θελω σιγουρια και οχι να ...παιξω διαλεγω destinator.

Μαλιστα η εκδοση που εκφωνει και τα ονοματα των δρομων ειναι πολυ καλη.

Δημοσ.

και εγω χρησιμοποιουσα destinator μεχρι που πηρα το i50 με το ginius. πλεον οταν θελω σιγουρια παω στο ginius. οσο για χαρτες αυτος που ειναι πολλες κλασεις μπροστα ειναι ο τελευταιος Automapa. εκει πλεον δεν υπαρχει οδος η δρομος χωρις ονομα!!

---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:32 ----------

μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το ΙΜΕΙ του tutboX I50??

Δημοσ.

Πλάκα στην πλάκα μπήκα στο κλίμα και πήρα ενα Navigon 1200 απο το στοκ του πλαισίου.

3,5άρη 2ετίας χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές με εντυπωσίασε για τα 36 ευρό που έδωσα.

Μαζεμένο και κομψό. Διάβασε 8άρα SD χωρίς να διαμαρτυρηθεί, ξεκλειδώθηκε με τη βοήθεια του FFighter που πρότεινε και εξεικιδευμένο site για Navigon, έτρεξε 1α - 1α Navigon εμπλουτισμένο με όλους τους Europe maps 2010 Q1. 2,5 Giga χάρτες!!!

Sygic που επίσης μου αρέσει σα λογισμικό, igo Amigo μέχρι και Dest 7 με 2010Q2 maps.:lol::lol::lol:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=j63MrGhQQ08[/ame]

Στο τέλος του βίντεο τρώει το σκαλωματάκι του αλλά αν σκεφτείς τον καταιγισμό προγραμμάτων που δοκιμάστικαν σε μια μέρα καλό φαίνεται.

Δημοσ.

γιαννη κανε και μια παρουσια στο naviusers...

---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:00 ----------

εγω παντως θα συμφωνησω με τον γιαννη, το drst ειναι ακομα ο "βασιλιας".

navigon χρησιμοποιω αλλα γιατι μαρεσει...

αργοτερα θα δουμε...εξαλλου ολα εχουν ενα τελος:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...